Tečaj ruščine

TEČAJ RUŠČINE  PO METODI SUPELEARNING KARNION

Po 31 letih  že dobro znana in visoko cenjena metoda je kombinacija poslušanja v alfa stanju, v katerem vsebine pomnimo 4x hitreje in v dolgoročni spomin ter individualnega pogovora s profesorjem. Za znanje ni dovolj le konverzacija, ampak tudi in predvsem poslušanje. S poslušanjem boste pridobili nove besede, da jih boste na uri konverzacije že suvereno uporabljali. Saj veste, tudi svoj materni jezik ste se priučili s poslušanjem svojih staršev ali skrbnikov. Naš tečaj ruščine tako predstavlja najnaravnejšo obliko učenja.

Znanje ruščine je v slovenskem prostoru že nekaj časa izjemnega pomena. Rusko govoreči poslovneži namreč zelo cenijo v kolikor se znamo sporazumevati v njihovem jeziku, ki vam bo, ker je slovanskega izvora, ruski jezik zagotovo šel hitro v uho. V kolikor vam je malo znana tudi cirilica, pa še hitreje. Alfa stanje vam omogoča boljšo asociacijo, zato bo iz materinščine osvojitev ruščine še lažja.


POTEK TEČAJA

Tečaj ruskega jezika poteka dokaj intenzivno, običajno po 4 ali 8 šolskih ur dnevno. Priporočeno je, da se 40 urni trening konča v roku 14 dni, saj tako dosežemo maksimalni akumulacijski efekt pri govorjenju.

Pred treningom vas bomo brezplačno testirali na vseh področjih jezika od A1 do C2 kot velevajo evropski kriteriji znanja tujih jezikov: razumevanje, pisanje, branje, govorjenje. Tako bomo določili okvirno stopnjo in pripravili program namenjen samo vam. Npr. če se že znate sporazumevati v ruščini, pa imate še napake na osnovnem nivoju, bomo le te zgolj zakrpali in nadaljevali na višjem nivoju. Jezikovne šole, ki tečaj ruščine izvajajo po določenem programu ( učbeniku ) vam tega  nikakor  ne morejo zagotoviti.


PRIMERJAVA S KLASIČNIM NAČINOM UČENJA

Klasični, konvencionalni tečaj ruščine od popolnega začetnika do nivoja B2 ( splošna gimnazijska matura) predvideva 800 šolskih ur, KARNIONOVA metoda 200, šolski sistem pa kar 1.074 šolskih ur.

 KARNION - 8 ur/dan (1 oseba)OSTALI (konvencionalne metode) 2x3 ure/teden (3-12 oseb)
št. uršt. tednovšt. uršt. tednov
A140120033
A280210017
B140120033
B240130050
Σ2005800133


RUŠČINA  ZA ZAČETNIKE

Zelo pomembno je, kako se boste lotili začetnega učenja ruščine. Učenje tujega jezika naj bo radost, tako kot to zna doživljati otrok. Iz 31 letnih izkušenj lahko trdimo, da metoda Karnion vzbudi radost pri učenju ruščine in da posameznik tudi dejansko spregovori. Tako je učenje ruskega jezika zabavno in učinkovito.


INDIVIDUALNI POUK

Poleg metode je ključna za uspeh v Karnionu popolna individualizacija vsebin in pravi coaching s strani trenerja- učitelja. Individualni tečaj ruščine pri nas tudi in predvsem pomeni, da se učite teme, ki jih boste potrebovali in ki vas tudi zanimajo. Specifične teme pripravljamo tako na začetnih stopnjah, kot tudi na najbolj zahtevnih nivojih C1 in C2.

Moskva tečaj ruščina

Moskva


Prijavite se na osebno brezplačno predstavitevVaše podatke bo podjetje Karnion d.o.o. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več o varovanju osebnih podatkov lahko najdete v Izjavi o zasebnosti


Deli na družabnih omrežjih: