Holistični center Karnion

Zakaj izbrati Superučenje Karnion®

Prisotni že od leta 1991

Holistični center Karnion že od leta 1991 trenira tuje jezike v alfa stanju po metodi superlearning Karnion. Je inovator v slovenskem prostoru z največ izkušnjami in obilo referencami

Popolna individualizacija vsebin

Superlearning Karnion pomeni popolno individualizacijo vsebin: pri nas se boste učili vsebine, ki vas zanimajo in ki jih boste uporabljali v svojem življenju ali na delovnem mestu.

Meritve v alfa stanju

Karnion edini izvaja meritve v alfa stanju, tako da vsak slušatelj dobi po poslušanju tujega jezika povratno informacijo o stanju sproščenosti.

Uporablja rumeno svetlobo

Karnion superlearning edini uporablja RUMENO SVETLOBO v možganskem spodbujevalniku (mind machine), ki deluje nevsiljivo, pomirjujoče kot sonce, v skladu z našim naravnim dihanjem.

Do znanja 4x hitreje

Do znanja tujega jezika vas popolje kar 4x hitreje, za vas pa lahko skrbi kar 7 strokovnjakov.

Edini medicinski superlearning

V Karnion-u bomo za vaše jezikovne cilje poskrbeli celostno - z edinim MEDICINSKIM superlearningom (kisikova kura in bioresonančna terapija) ter dodatnimi brezplačnimi delavnicami pod geslom "Kako do največje učljivosti?"

Elitne reference:

Predstavitveni video

Izjave udeležencev

 • "Učenje engleskog po metodi superlearning je vrlo učinkovito, ujedno ugodno i zabavno te dovodi do novih spoznaja. Od ključnog značaja za uspjeh je aktivno slušanje jezika uz nenametljiv i empatičan razgovor s učiteljem."
  dr. Marjan Zaletel
  neurolog
 • "Karnionovi programi me u potpunosti ispunjavaju, to je kvaliteta koja daje konkretne radne rezultate. Da sam prije upoznao Dialogiku, brže bih postao bolji voditelj."
  Zdravko Počivalšek
  aktualni ministar za gospodarstvo
 • "Učenje engleskog u Karnionu je za mene bilo iznimno iskustvo. Ne sjećam se kad sam posljednji put toliko naučila u tako kratkom vremenu, i to s velikim užitkom i veseljem. Osim izvrsne mentorice koja mi je pripremila specijalizirane sadržaje,one koji mi trebaju u mom poslu, te osim samog učenja najviše me oduševila atmosfera. Kod vas sam se osjećala kao 'isključena od vanjskog užurbanog svijeta'. Karnion preporučujem svakome kome je stalo do sebe i svog znanja."
  Marjetka Vovk
  pjevačica dueta Maraaya
 • "U Karnionu mi se najviše sviđa kako je sve brzo i dobro učinjeno, i kako stalno dobivam povratnu informaciju o svom napretku."
  Peter Prevc
  najbolji skijaški skakač

Katere jezike se lahko naučite pri nas?

 
V Karnionu lahko osvojite angleščino, nemščino, francoščino, španščino, italijanščino, portugalščino, ruščino, poljščino, hrvaščino, srbščino, slovenščino za tujce, turščino, arabščino, kitajščino ali latinščino.
 
Izbirate pa lahko tudi med specializiranimi vsebinami:
puscica-karnion

Visoka poslovna angleščina

Finančne vsebine
puscica-karnion

Trening učinkovitosti

Life coaching v angleškem jeziku
puscica-karnion

Martin Kojc

Učbenik življenja v nemščini in angleščini
puscica-karnion

Poslovna nemščina

Namenjena še posebno vsem zaposlenim v zdravstvu ali bolnikom, ki se odpravljajo na zdravljenje v nemško govoreče države

Prijavite se na osebno brezplačno predstavitev