Tečaj francoščine

TEČAJ FRANCOŠČINE  PO METODI SUPERLEARNING KARNION

Po 31 letih že dobro znana in visoko cenjena metoda je kombinacija poslušanja v alfa stanju, v katerem vsebine pomnimo 4x hitreje in v dolgoročni spomin, ter individualnega pogovora s profesorjem. Za znanje ni dovolj le konverzacija, ampak tudi in predvsem poslušanje. S poslušanjem boste pridobili nove besede, da jih boste na uri konverzacije že suvereno uporabljali. Saj veste, tudi svoj materni jezik ste se priučili s poslušanjem svojih staršev ali skrbnikov. Naš tečaj francoščine torej predstavlja najnaravnejšo obliko učenja.

»Maksimalna angažiranost in neverjetna pozitivna energija za »magnetno« privlačno francoščino.«

Danilo Senič, podjetnik

Provansa


POTEK TEČAJA

Superlearning metoda bo nudila optimalen rezultat, če se boste učili francoščino minimalno 4 šolske ure dnevno. Priporočamo vsaj 40-urni trening, še posebno za začetnike.

Pred treningom vas bomo brezplačno testirali na vseh področjih jezika od A1 do C2 kot velevajo evropski kriteriji znanja tujih jezikov: razumevanje, pisanje, branje, govorjenje. Tako bomo določili okvirno stopnjo in pripravili program namenjen samo vam. Npr. če se že znate sporazumevati v francoščini, pa imate še napake na osnovnem nivoju, bomo le te zgolj zakrpali in nadaljevali na višjem nivoju. Jezikovne šole, ki tečaj izvajajo po določenem programu (učbeniku), vam tega nikakor  ne morejo zagotoviti.


PRIMERAVA S KLASIČNIM NAČINOM UČENJA FRANCOŠČINE

Klasični, konvencionalni tečaj tujega jezika od popolnega začetnika do nivoja B2 predvideva 800 šolskih ur, KARNIONOVA 200, šolski sistem pa kar 1.074 šolskih ur.

 KARNION - 8 ur/dan (1 oseba)OSTALI (konvencionalne metode) 2x3 ure/teden (3-12 oseb)
št. uršt. tednovšt. uršt. tednov
A140120033
A280210017
B140120033
B240130050
Σ2005800133


FRANCOŠČINA ZA ZAČETNIKE

Francoščina je edinstven  jezik, izredno lep za poslušanje, a se ga mnogi ustrašijo zaradi izgovorjave in pisanja. Ker superučenje Karnion temelji na poslušanju v globokem stanju zavedanja in na takojšnji rabi poslušane vsebine, se boste minimalno mučili s pisanjem in branjem.

Začetni tečaj francoščine bo omogočil, da se boste že po 40 šolskih urah lahko sporazumevali v osnovnih situacijah, hkrati pa vam bomo po želji pripravili tudi specifične vsebine.

Ambient Karnin


TEČAJ POSLOVNE FRANCOŠČINE

Francozi so pri tujih jezikih bolj skopi, zato moramo, v kolikor želimo odlično poslovati z njimi, znati tudi poslovno francoščino.

V Karnionu vam pripravimo popolnoma individualiziran program, kjer se že do nivoja A2 učite vsebine, ki jih boste potrebovali v poslu.


UČENJE FRANCOŠČINE KOT PRIPRAVA NA IZPIT

Tako kot za ostale tuje jezike seveda nudimo priprave za različne mednarodne izpite iz francoskega jezika.

V krasnem ambientu s fantastičnim razgledom se boste zagotovo počutili, kot da ste s središču Provanse.

 


Prijavite se na osebno brezplačno predstavitevVaše podatke bo podjetje Karnion d.o.o. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več o varovanju osebnih podatkov lahko najdete v Izjavi o zasebnosti


Deli na družabnih omrežjih: