Ostali jeziki

Po 31 letih  že dobro znana in visoko cenjena metoda je kombinacija poslušanja v alfa stanju, v katerem vsebine pomnimo 4x hitreje in v dolgoročni spomin, ter individualnega pogovora s profesorjem. Za znanje ni dovolj le konverzacija, ampak tudi in predvsem poslušanje. S poslušanjem boste pridobili nove besede, da jih boste na uri konverzacije že suvereno uporabljali. Saj veste, tudi svoj materni jezik ste se priučili s poslušanjem svojih staršev ali skrbnikov. Metoda tako omogoča najnaravnejšo obliko učenja.

V Karnionu se poleg angleščine, nemščine, francoščine, italijanščine, španščine, ruščine, lahko učite še: slovenščino, grščino, arabščino, kitajščino, poljščino, srbo-hrvaščino, portugalščino, poleg tega pa z veseljem učimo tudi tujce različne jezike. Npr. rusa angleščino, američana italijanščino, španca angleščino, francoza slovenščino in še mnoge zanimive kombinacije.

Naši učitelji tujih jezikov so pedagogi, vsi z najmanj 7. stopnjo izobrazbe in že nekajletnimi izkušnjami s področja superučenja Karnion. Imamo tudi nekaj naravnih govorcev (native spakerjev), ki so hkrati vsi pedagogi, vendar vsi govorijo tudi perfektno slovensko.

Maraaya

Deli na družabnih omrežjih: