Tečaj španščine

TEČAJ ŠPANŠČINE PO METODI SUPERLEARNING KARNION

Po 31 letih že dobro znana in visoko cenjena metoda je kombinacija poslušanja v alfa stanju, v katerem vsebine pomnimo 4x hitreje in v dolgoročni spomin, ter individualnega pogovora s profesorjem. Za znanje ni dovolj le konverzacija, ampak tudi in predvsem poslušanje. S poslušanjem boste pridobili nove besede, da jih boste na uri konverzacije že suvereno uporabljali. Saj veste, tudi svoj materni jezik ste se priučili s poslušanjem svojih staršev ali skrbnikov. Metoda tako omogoča najnaravnejšo obliko učenja.

Španščina je po številu govorcev drugi najbolj razširjeni jezik na svetu (po angleščini). Kot prvi jezik ga govori okoli 440 milijonov ljudi, kar ga uvršča na drugo mesto (po kitajščini), obvlada pa ga 490 milijonov govorcev (po ocenah iz leta 2009).

Barcelona


POTEK TEČAJA:

Superlearning metoda bo nudila optimalen rezultat, če se boste učili španski jezik minimalno 4 šolske ure dnevno. Priporočamo vsaj 40-urni tečaj španščine, še posebno za začetnike.

Lahko se odločite za 8 šolskih ur dnevno in učenje preko vikenda. Tako se vam bomo časovno maksimalno prilagodili.

Pred treningom vas bomo brezplačno testirali na vseh področjih jezika od A1 do C2 kot velevajo evropski kriteriji znanja tujih jezikov: razumevanje, pisanje, branje, govorjenje. Tako bomo določili okvirno stopnjo in pripravili program namenjen samo vam. Npr. če se že znate sporazumevati v španščini, pa imate še napake na osnovnem nivoju, bomo le te zgolj zakrpali in nadaljevali na višjem nivoju. Jezikovne šole, ki tečaj izvajajo po določenem programu ( učbeniku ) vam tega nikakor  ne morejo zagotoviti.

španščina učilnica


PRIMERAVA S KLASIČNIM NAČINOM UČENJA ŠPANŠČINE

Klasični, konvencionalni tečaj španščine od popolnega začetnika do nivoja B2 predvideva 800 šolskih ur, KARNIONOVA 200, šolski sistem pa kar 1.074 šolskih ur.

 KARNION - 8 ur/dan (1 oseba)OSTALI (konvencionalne metode) 2x3 ure/teden (3-12 oseb)
št. uršt. tednovšt. uršt. tednov
A140120033
A280210017
B140120033
B240130050
Σ2005800133


ŠPANŠČINA ZA ZAČETNIKE

Za španski jezik velikokrat rečemo, da se ga lahko naučimo iz televizije. Strinjala bi se tudi večina španskih profesorjev in profesoric. Lahek za poslušanje kot ritem flamenga vam bo dal zagon in motivacijo, da boste čim prej suvereno korakali po trgih Barcelone in okušali ter doživljali pravo Španijo. Ali pa se boste podali  v razburljivo Južno Ameriko.

Hitro boste osvojili aktivno poslušanje španščine, zato vam bo tudi na uri konverzacije lepo stekla v govor.

Po 40 šolskih urah se boste že lahko sporazumevali v osnovnih situacijah, hkrati pa vam bomo po želji pripravili tudi specifične vsebine.

tečaj španščine počivalnik


POSLOVNA ŠPANŠČINA

V Karnionu vam pripravimo popolnoma individualiziran program, kjer se že do nivoja A2 učite vsebine, ki jih boste potrebovali v poslu.

španščina počivalnik


UČENJE ŠPANŠČINE KOT PRIPRAVA NA IZPIT

Tako kot za ostale tuje jezike seveda nudimo razne priprave za mednarodne izpite iz španskega jezika.


Prijavite se na osebno brezplačno predstavitevVaše podatke bo podjetje Karnion d.o.o. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več o varovanju osebnih podatkov lahko najdete v Izjavi o zasebnosti


Deli na družabnih omrežjih: