Vtisi udeležencev

Matic Jančar


Pozdravljeni, kot sem že večkrat povedal sem nadvse zadovoljen z vašim celovitim pristopom do stranke. Želel bi, da ta zapis potuje do vsake osebe, katera je imela z menoj vsaj malo stika. Na prvem mestu je to Ga. Bojana, super oseba, kateri sem hvaležen da Karnion obstaja, izbrala mi je odlično profesorico, s katero sem preživel celoten teden v izjemnem okolju. Ga Darja zelo prijetna in prijazna oseba, s katero se zares da učiti, s pomočjo Darje se res počutiš močnega v tujem jeziku in vidiš, da so vsi cilji lahko dosegljivi. Celoten teden je tako hitro minil, kot bi bil na dopustu. Tudi prijaznost gospe Nataše ne bom pozabil, s katero sva se res lepo dogovorila za termine mojega treninga. Veliko časa sem preživel tudi z asistentko Lili, postrežba in prijaznost na nivoju, kot tudi z ostalimi asistentkami. Odlična priprava poslušalca na vsako poslušanje, tudi kava je odlična. Z besedami je zares težko opisati celotno doživetje, to moraš doživeti! Ne bom dolgovezil, res sem presrečen, da sem lahko učenec take popolne in profesionalne ekipe. Zelo sem bil vesel darilnega bona, zato ga pridem naslednji teden izkoristit, se že veselim. Ekipa Karnion hvala in lep pozdrav, Matic

Boštjan Gorjup

direktor BSH Nazarje, hišni aparati in predsednik GZS Slovenije


Nisem si mislil, da se bom v tako kratkemčasu naučil toliko novih besed.

Aleš Kodat

marketinški direktor GSK Healtcare, Russia


»V Karnion sem se vrnil že drugič na ruski jezik. Ko sem se prvič po enem tednu treninga vrnil  nazaj v Rusijo, sem opazil zares odličen rezultat mojega treninga.«

Iza Login

najbogatejša Slovenka


"Učenje v Karnionu sem izbrala zato, ker je to celosten, holističen pristop, ker je učenje lahko bolj  učinkovito , bolj trajnostno in se znanje zapiše globlje v spomin. Učenje v alfa in theta stanju zavesti je zagotovo bolj učinkovito, kot če bi se učili v beta ali gama stanju zavesti. V to sem prepričana. V Karnionu mi je bil najbolj všeč odnos do naročnika. Do mene kot udeleženke, ker so me obravnavali kot človeka, kot človeka s svojimi potrebami, kot osebo, ki je mogoče malo drugačna  kot ostali. In za vse moje potrebe je bilo poskrbljeno in so bile spoštovane."

Tomaž Vrbinc


MOJE ŽIVLJENJE IMA GLOBLJI, NOV SMISEL, TUDI PO ZASLUGI TRENINGA V KARNIONU. Po tem, ko sem skoraj izgubil življenje zaradi anevrizme, sem po uspešni medicinski rehabilitaciji začel živeti na novem nivoju zavedanja: z več hvaležnosti, več notranjega miru ter z več prave ljubezni. S pravo ljubeznijo me je moja žena, ki je že poznala način delovanja Karniona, popeljala na rehabilitacijo spominske funkcije v Karnion na trening angleščine. Po 3 dneh v Karnionu, smo vsi sodelujoči jokali od ganjenosti, ker se mi je spomin skokovito izboljšal. To je bilo že lansko leto, letos pa sem pri njih pridobival mentalno kondicijo pred izpitom za ponovno pridobitev vozniškega dovoljenja. Tudi tu sem bil s pomočjo Karnionove najsodobnejše tehnologije in pristopa uspešen , spet lahko vozim avto, moja angleščina je na nivoju C1, sedaj načrtujem še trening nemščine. Moje poslanstvo je, da ljudem sporočim, da je vse možno in, da je dobro vztrajati na pozitivnih vidikih tudi v najhujših trenutkih.

Hermina Kastelec

Zavarovalnica Tilia


Delo, ki ga opravljaš z ljubeznijo, lahko da le odlične rezultate. Izkušnje s Karnionom to vsekakor potrjujejo. Za opis vseh, ki so pripomogli, da je bilo izobraževanje zelo uspešno, si bom sposodila nekaj besed profesorice Manice Lipec in zapisala v angleščini: »They are not only efficient but also joyful, loving and fulfilling personalities.

Tatjana Gabrovšek


»After taking Manica's life coaching class you are imbued with a sensation that pushes you forward in your discoveries of life and interpersonal relationships and all that in a way you can't even imagine it is possible.

Anže Arzenšek

študent strojne fakultete


Pred tečajem sem se učenja nemščine izogibal. Po dveh tečajih sem nad nemščino navdušen.

Mitja Košnik

dr. med. specialist pulmolog


Moja pričakovanja so bila v celoti izpolnjena. V centru vztrajajo na tem, da so obljube ravno take, kot izvedba. Profesorica Mojca je uspela dobro vzpostaviti vzdušje za klepet, pogovor.

Marjeta Krejči Hrastar

viš. fizioterapevt


Od trenutka, ko sem izvedela, da bo na Baliju leta 2013 kongres Brain Gym - a, sem imela veliko željo , da bi tam predstavila z aktivno udeležbo na kongresu uporabo Brain gym - a v fizioterapiji - edina ovira zame je bilo prešibko znanje angleščine. Ker sem veliko slišala o učenju v alfa stanju, sem šla na splet in poiskala, kje se da učiti jezika v alfa stanju. Našla sem Karnion, šla na poizkusno srečanje in kjer je želja je tudi pot....prišla na tečaj. Že po prvem poizkusnem srečanju sem doživela popoln preboj, saj sem lahko začela. brati angleške tekste, ki sem se jim pred tem izogibala. Profesorica Manica je pripravila čudovit program izdelan prav posebej zame. Pripravila sem krasno predavanje in največje priznanje mi je bilo to, da sem po predavanju 40 minut odgovarjala na vsa mogoča vprašanja iz publike in se ob tem počutila sproščeno. Za vse, kar sem prejela od jezikovne šole Karnion sem resnično hvaležna.

Radejka Čuček Remic

dr. med., otorinolaringolog


Teden v Karnionu je bil sprostitev za dušo in telo. Poleg odličnih profesorjev so z medicinsko preizkušenimi programi skrbeli za našo dušo in nam polepšali dneve pri njih.

Marko Vavpetič

generalni sekretar Nogometne zveze Slovenije


»What a week. 40 hours of English lessons with one of the most interesting persons I have ever met. Such enthusiasm, such knowledge. I haven`t got only English skills, I have got also diplomatic and behavioural skills. But most of all, I have really enjoyed it. I would like to express my deepest honour and great satisfaction to have had the possibility of being with you. Not only Manica, all of your girls are fantastic. You all put your hearts into Karnion. Thank you very much.«

Eda Šteblaj

direktorica zavoda Montessori Vrhnika in Radovljica


»V jeziku mi je lepo. Lepo mi je z vami! Hvala vam.«

Matjaž Žigon, lastnik in direktor

Niropro d.o.o


»Najprej sem prišel v Karnion na izpopolnjevanje angleškega jezika. Zaradi njihove hitrosti, individualizacije in učinkovitosti sem se odločil še za tečaj nemščine, ki jo potrebujem za posel. S skupno 4 tečaji sem dosegel svoj trenutni jezikovni cilj pri obeh jezikih.«

Peter Prevc

najboljši smučarski skakalec


"Pri Karnionu mi je najbolj všeč, da so stvari hitro narejene in dobro narejene, ter da imam stalno povratno informacijo o svojem napredku."

Marjetka Vovk

pevka tandema Maraaya


"Učenje angleščine v Karnionu je bila zame izjemna izkušnja, lahko rečem da ne pomnim kdaj sem se tako zelo veliko naučila v tako zelo kratkem času in to z velikim užitkom in veseljem. Poleg izjemne mentorice, ki mi je pripravila specializirane vsebine- tiste ki jih potrebujem pri svojem delu, me je poleg samega učenja navdušilo še okolje, sam ambient, lahko bi rekla da sem se pri vas počutila 'odklopljeno od hitrega sveta'. Karnion priporočam vsakomur, ki mu je mar zase in za svoje znanje."

Denis Šketako

triatlonec


"Učenje tujega jezika s superlearning metodo res deluje. Hvala Karnion!"

dr. Danijel Bešič Loredan

kirurg ortoped


Delo v Švici sem sprejel brez znanja nemščine; iskal sem hitro in učinkovito rešitev in jo našel v Karnionu. Odlična investicija v znanje jezika z izjemnimi rezultati v neverjetno kratkem času!

dr. Marjan Zaletel

nevrolog


"Učenje angleščine po metodi superlearning je zelo učinkovito, hkrati pa prijetno in zabavno ter privede do novih spoznanj. Ključnega pomena za uspeh je aktivno poslušanje jezika ob nevsiljivem in empatičnem pogovoru z učiteljem."

Danijel Bešič Loredan

dr. med, spec. ortopedske kirurgije


"V tem kratkem času sem opravil vse možne tečaje v Zurichu in lahko zagotovim, da mi brez učenja nemščine v Karnionu ne bi nikoli uspelo. Odlična investicija v znanje jezika z izjemnimi rezultati v neverjetno kratkem času!"
Deli na družabnih omrežjih: