Vtisi udeležencev

Marko Vavpetič

generalni sekretar Nogometne zveze Slovenije


»What a week. 40 hours of English lessons with one of the most interesting persons I have ever met. Such enthusiasm, such knowledge. I haven`t got only English skills, I have got also diplomatic and behavioural skills. But most of all, I have really enjoyed it. I would like to express my deepest honour and great satisfaction to have had the possibility of being with you. Not only Manica, all of your girls are fantastic. You all put your hearts into Karnion. Thank you very much.«

Eda Šteblaj

direktorica zavoda Montessori Vrhnika in Radovljica


»V jeziku mi je lepo. Lepo mi je z vami! Hvala vam.«

Matjaž Žigon, lastnik in direktor

Niropro d.o.o


»Najprej sem prišel v Karnion na izpopolnjevanje angleškega jezika. Zaradi njihove hitrosti, individualizacije in učinkovitosti sem se odločil še za tečaj nemščine, ki jo potrebujem za posel. S skupno 4 tečaji sem dosegel svoj trenutni jezikovni cilj pri obeh jezikih.«

Peter Prevc

najboljši smučarski skakalec


"Pri Karnionu mi je najbolj všeč, da so stvari hitro narejene in dobro narejene, ter da imam stalno povratno informacijo o svojem napredku."

Marjetka Vovk

pevka tandema Maraaya


"Učenje angleščine v Karnionu je bila zame izjemna izkušnja, lahko rečem da ne pomnim kdaj sem se tako zelo veliko naučila v tako zelo kratkem času in to z velikim užitkom in veseljem. Poleg izjemne mentorice, ki mi je pripravila specializirane vsebine- tiste ki jih potrebujem pri svojem delu, me je poleg samega učenja navdušilo še okolje, sam ambient, lahko bi rekla da sem se pri vas počutila 'odklopljeno od hitrega sveta'. Karnion priporočam vsakomur, ki mu je mar zase in za svoje znanje."

Denis Šketako

triatlonec


"Učenje tujega jezika s superlearning metodo res deluje. Hvala Karnion!"

dr. Danijel Bešič Loredan

kirurg ortoped


Delo v Švici sem sprejel brez znanja nemščine; iskal sem hitro in učinkovito rešitev in jo našel v Karnionu. Odlična investicija v znanje jezika z izjemnimi rezultati v neverjetno kratkem času!

Zdravko Počivalšek

aktualni minister za gospodarstvo


"Karnionovi programi me v celoti zadovoljujejo, to je kvaliteta, ki daje konkretne delovne rezultate. Če bi se spoznal z Dialogiko prej, bi bil lažje in hitreje boljši vodja."

dr. Marjan Zaletel

nevrolog


"Učenje angleščine po metodi superlearning je zelo učinkovito, hkrati pa prijetno in zabavno ter privede do novih spoznanj. Ključnega pomena za uspeh je aktivno poslušanje jezika ob nevsiljivem in empatičnem pogovoru z učiteljem."
Vtisi udeležencev
3.7 (73.33%) 3 votes

Deli na družabnih omrežjih: