Hitro učenje tujih jezikov

PREDSTAVITEV PROGRAMA

KARNION je zagotovo 4x hitrejša pot do znanja tujega jezika primerjalno z ostalimi metodami, saj edini v Sloveniji že od leta 1991 uporablja metodo učenja tujega jezika v alfa stanju dr. Lozanova združeno s tehnologijo možganskega  spodbujevalnika z RUMENO svetlobo.





Zakaj bi torej uporabljali zastarele in počasne metode učenja, če ste lahko na svojem jezikovnem cilju 4x hitreje, kar pomeni, da v 40 urah prihranite 200 ur konvencionalne metode.

 KARNION - 8 ur/dan (1 oseba)OSTALI (konvencionalne metode) 2x3 ure/teden (3-12 oseb)
št. uršt. tednovšt. uršt. tednov
A140120033
A280210017
B140120033
B240130050
Σ2005800133

Da se boste lažje odločili vam bo zagotovo v pomoč nekaj dejstev:

 

 • Samo RUMENA svetloba v možganskem spodbujevalniku bo znižala frekvence vašega možganskega valovanja in vas hkrati ohranjala v stanju pozornosti, zato se vam bo z lahkoto aktiviral tudi dolgoročni spomin, ki omogoča, da naučenih vsebin ne boste pozabljali tako hitro.
  Barve so pomemben del zunanjih informacij, ki jih sprejemajo možgani preko vidnih poti. Znani so primeri iz vsakdanjega življenja. Rdeča luč na semaforju in STOP znak, prepovedujeta. Rdeča barva v telesu sproži alarmno reakcijo. Poveča se izločanje adrenalina, noradrenalina, dopamina – stresnih hormonov. Poveča se srčna frekvenca in mišična aktivnost ter krvni tlak. Nasprotno rumena barva ne predstavlja nevarnosti, ampak pomeni, da moramo biti pozorni (primer: rumena luč na semaforju). Omogoča delovanje možganske skorje in razumskega odločanja ter učenje. Skupaj s prijetno glasbo rumena barva omogoča optimalno učenje in pomnjenje. Slednje je tudi zelo pomembno za učenje tujega jezika, kjer je pomembno razmerje med učenjem in pozornostjo.
  Prof.dr. Marjan Zaletel, dr.med., svetnik, specialist nevrolog
 • Merjenje alfa stanja nam omogoča takojšen feedback o uspešnosti pomnjenja.
  »Njihova metoda je učinkovita, saj se učenje vrši v »alfa« stanju. Ves čas preko monitoringa spremljajo, v kakšnem stanju se nahajate. Iz lastnih izkušenj vam lahko zagotovimo, da so meritve realne in dejanski odraz vašega stanja.« Podjetje Akron, Medvode
 • Aktivno poslušanje je bližnjica do znanja tujega jezika.
  Učili se boste kot otrok do 6. leta starosti, ki se uči naravno, s poslušanjem svojih staršev in nato s ponavljanjem. Zgolj s konverzacijo se jezika ne moremo naučiti. Najprej ga moramo poslušati, da dobimo t.i. input, šele nato se bomo lahko sporazumevali. V Karnionu ta dva procesa potekata izmenično, izredno dinamično, zato 4 šolske ure zelo hitro minejo.
 • AKUMULACIJSKI EFEKT
  Ker boste dnevno v učenju angleščine najmanj 4 šolske ure in boste 40-urni trening končali v vsaj 3 tednih, boste naredili zares ogromen napredek pri govorjenju. Akumulacijski efekt je namreč pri alfa stanju ključnega pomena.
 • POMNENJE V DOLGOROČNI SPOMIN
  Učenje v alfa stanju s pomočjo rumene svetlobe aktivira dolgoročni spomin, zato naučenega ne pozabljate tako hitro, kot če bi se učili po konvencionalni metodi kjer pretežno pomnimo v kratkoročni spomin.
 • ANTISTRESNI PROGRAM vzporedno z UČENJEM TUJEGA JEZIKA
  Ko se sproščamo z rumeno svetlobo, v organizem sproščamo več endorfinov in serotonina (podoben vpliv ima sonce), zato bomo pričeli naravno čistiti stresne hormone (adrenalin, kortizol). Z medicinskimi pripomočki, ki so sestavni del našega programa (bioresonančna magnetna Vita life terapija, terapija s kisikom po dr. Ardenu, sproščanje na QRS Waverju), se boste v 40-urnem treningu stresa znebili za vsaj 60%.
  Karnion je tako zagotovo edini center, ki izvaja medicinski superlearning, ta vam omogoča, da boste zares pomnili tako velike količine informacij.
 • IZBOLJŠANJE SPOMINA
  Spomin se vam bo izboljšal za vsaj 20%. Učenje jezika je namreč izrazit trening spomina. Ker z metodologijo, tehnologijo in pravilno pedagogiko spodbujamo, da se vaš spomin krepi, boste izboljšanje čutili tudi na drugih življenjskih področjih.


POTEK TEČAJEV TUJEGA JEZIKA:

Tečaji tujih jezikov po metodi superučenja potekajo strnjeno, individualno, po najmanj 4 šolske ure dnevno ali 8 šolskih ur dnevno.

Udeleženci se največkrat odločijo za naslednje  možnosti:

 • 10 delovnih dni po 4 šolske ure dnevno – v dveh zaporednih tednih
 • 5 delovnih dni zaporedoma po 8 šolskih ur dnevno
 • 3 delovne dni v enem tednu ter 2 delovna dneva v sledečem tednu po 8 šolskih ur dnevno
 • Vikend programi – 40-urni trening v celoti lahko opravite med vikendom ali pa kombinirate z delovnimi dnevi.

Lahko si izberete tudi krajšo, 20-urno različico treninga tujega jezika.


Učite se lahko:

angleščino, nemščino, francoščino, italijanščino, španščino, ruščino, arabščino, slovenščino, poljščino, portugalščino, kitajščino in seveda slovenščino.

Objekt


Prijavite se na osebno brezplačno predstavitev



Vaše podatke bo podjetje Karnion d.o.o. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več o varovanju osebnih podatkov lahko najdete v Izjavi o zasebnosti


Deli na družabnih omrežjih: