Poletna šola za otroke

Otroci so zagotovo najbolj učljiva populacija. Starši pogosto iščemo, kako bodo naši otroci kvalitetno, a še vedno sproščeno preživljali prosti čas. Vedno bolj se poudarja sproščanje in meditacija tudi za otroke. Mali Karniončki se pri nas učijo hkrati meditacije in pozornosti, ob tem, da pa gre v osnovi za odlično metodo superlearning Karnion osvajanja tujega jezika.

Vabljeni, da se vi in vaš otrok z metodo najprej osebno spoznata, jo brezplačno v našem centru v Verjah 13a, Medvode, v eni uri doživita, nato pa se skupaj odločita.

Letos bo šola potekala samo individualno.

OPIS: Karnionova metoda s prijetno rumeno svetlobo zdravi, pomirja, tako kot sonce. Otrok se sprosti ob prijetni baročni glasbi, kar dodatno spodbuja njegove potenciale in ob tem posluša tuj jezik. Naslednjo uro pa v prijetni družbi učiteljice aktivno spregovori o poslušani vsebini, na interaktiven in zabaven način. Pri otrocih je najpomembneje, da jim vzbudimo radost ob učenju jezika in to, da v tujem jeziku spregovorijo. Potem so tako ponosni nase in samozavest se jim dvigne tudi na drugih področjih.

POTEK: V poletno šolo starši pripeljete otroka ob 8 uri zjutraj, potem pa se udeleži 2, 4 ali 8 urnega programa, več dni zaporedoma, da se doseže akumulacijski efekt.

Individualni programi potekajo čez celotno poletje.

Da Karnionova šola za otroke pomeni mnogo več kot konvencionalno učenje, si lahko spodaj preberete v iskreni izjavi mamice Martine:

Spoštovani,

zahvaljujem se Vam za pomoč sinu Daniju pri razvoju govora. Dani ima lažjo duševno motnjo, zato ni mogel povedati celega stavka v slovenščini brez, da se ga je predhodno navadil za spraševanje. Opažamo, od kar je Dani obiskoval Karnion se mu je poleg angleščine razvijal še slovenski govor. V šoli je za eno oceno napredoval pri angleščini. Doma pove letos prvič svoje stavke, svoja občutja, svoje misli. Povedal nam je, da ga v šoli imajo učenci radi, da ga podpirajo. Ker pa je šolska snov v sedmem razredu obsežna in jo je veliko, smo se z Danijem odločili, da razvijamo tista področja kjer je on močan in uspešen. Rad ima ročne spretnosti.

Dani postaja bolj samostojen, letos se je prvič začel sam učiti šolsko snov v drugi konferenci. Dobiva svoje ocene.

Hvala , da ste razvili na tak način učenje, ki je poučno, smiselno in koristno….

Da sem do vas prišla je bil ravno Dani vzrok. Ker sem sama nad njim obupala in mu nisem več mogla pomagati. Sem Vas na internetu zaznala. Pa Peter Prevc me je navdahnil z reklamo. Če je njemu pomagalo bo tudi nam. Pomagali ste še Toniju in Teji, da imajo boljše ocene pri angleščini. Še enkrat hvala gospe Dariji, saj se je maksimalno potrudila z nami.

Lep dan,  Martina Krašna

 

Kandidate predhodno testiramo, da jim nato pripravimo popolnoma individualiziran program.

Deli na družabnih omrežjih: