Poletna šola za otroke

Otroci so zagotovo najbolj učljiva populacija. Starši pogosto iščemo, kako bodo naši otroci kvalitetno, a še vedno sproščeno preživljali prosti čas. Vedno bolj se poudarja sproščanje in meditacija za otroke. Mali Karniončki se pri nas učijo hkrati meditacije in pozornosti, ob tem da v osnovi gre za odlično metodo osvajanja tujega jezika superlearning Karnion.

Vabljeni, da se vi in vaš otrok najprej z metodo osebno spozna, jo brezplačno v eni uri doživite, nato pa se boste skupaj lažje odločili. Ker gre za zelo kvalitetno pripravljen program, je število mest omejeno.

Poletna šola bo to leto potekala od 20. do 24.8.2018. Ker gre za zelo kvalitetno pripravljen program je število mest omejeno.

Opis

Karnionova metoda s prijetno rumeno svetlobo zdravi, pomirja, tako kot sonce. Tako se otrok sprosti ob prijetni baročni glasbi, kar dodatno spodbuja otrokove potenciale in ob tem posluša tuj jezik. Naslednjo uro pa v prijetni družbi učiteljice aktivno spregovori o poslušani vsebini na interaktiven in zabaven način. Pri otrocih je najpomembneje, da vzbudimo radost ob učenju jezika in to, da v tujem jeziku spregovorijo. Potem so tako ponosni nase in samozavest se jim dvigne tudi na drugih področjih.


Potek

V poletno šolo starši pripeljete otroka ob 8. uri zjutraj. Lahko izbirate med individualnim treningom, treningom v dvojici ter treningom v trojici. Slednja se organizirata, če je dovolj vpisa za posamezno stopnjo.

Otroci so na treningu tujega jezika med 8.00 in 11.00, nato sledijo druge aktivnosti ter počitek. Ob 14.15 se nadaljuje trening tujega jezika do 17.15. Tako boste lahko mirno končali s službenimi obveznostmi, vaš otrok pa bo v varnih rokah.

SKUPINA OD 9 LETA DO 12.LETA

8.00 do 11.00 TRENING TUJEGA JEZIKA

11.30 kosilo

12.15 – 12.45 sprehod

13.00 – 13.45- ŠOLA MEDITACIJE S POČITKOM

14.15 do 17.15 TRENING TUJEGA JEZIKA

 

SKUPINA 12 DO 15 LET

8.00 do 11.00: TRENING TUJEGA JEZIKA

11.30 kosilo

12.15 – 12.45 sprehod

13.00 – 13.45- ŠOLA MEDITACIJE S POČITKOM (torek, četrtek in petek)

Ponedeljek: 13.00 – 14.00 Delavnica o večji učljivosti

Sreda: 13.00 – 13.45 Delavnica – Kako postati odgovorna oseba – Dialogika

14.15 do 17.15 TRENING TUJEGA JEZIKA

 

Da Karnionova šola za otroke pomeni mnogo več kot konvencionalno učenje, si lahko spodaj preberete v iskreni izjavi mamice Martine.

Spoštovani,

zahvaljujem se Vam za pomoč sinu Daniju pri razvoju govora. Dani ima lažjo duševno motnjo, zato ni mogel povedati celega stavka v slovenščini, brez da se ga je predhodno navadil za spraševanje. Opažamo, odkar je Dani obiskoval Karnion, se mu je poleg angleščine razvijal še slovenski govor. V šoli je za eno oceno napredoval pri angleščini. Doma pove letos prvič svoje stavke, svoja občutja, svoje misli. Povedal nam je, da ga v šoli učenci imajo radi, da ga podpirajo. Ker pa je šolska snov v sedmem razredu obsežna in jo je veliko, smo se z Danijem odločili, da razvijamo tista področja, kjer je on močan in uspešen. Rad ima ročne spretnosti.  

Dani postaja bolj samostojen, letos se je prvič začel sam učiti šolsko snov v drugi konferenci. Dobiva svoje ocene.

Hvala, da ste razvili učenje na tak način, ki je poučen, smiseln in koristen….

Da sem do vas prišla, je bil vzrok ravno Dani. Ker sem sama nad njim obupala in mu nisem več mogla pomagati. Zaznala sem Vas na internetu. Pa Peter Prevc me je navdahnil z reklamo. Če je njemu pomagalo, bo tudi nam. Pomagali ste še Toniju in Teji, da imajo boljše ocene pri angleščini. Še enkrat hvala gospe Dariji, saj se je maksimalno potrudila z nami.

Lep dan,  Martina


Kandidate predhodno testiramo, da jim nato lahko ponudimo obliko skupine.


Preberite tudi prispevek iz našega bloga: So naši otroci opremljeni za prihodnost?
Deli na družabnih omrežjih: