Tečaj nemščine

TEČAJ NEMŠČINE  PO METODI SUPERLEARNING KARNION

Po 31 letih že dobro znana in visoko cenjena metoda je kombinacija poslušanja v alfa stanju, v katerem vsebine pomnimo 4x hitreje in v dolgoročni spomin, ter individualnega pogovora s profesorjem. Za znanje ni dovolj le konverzacija, ampak tudi in predvsem poslušanje. S poslušanjem boste pridobili nove besede, da jih boste na uri konverzacije že suvereno uporabljali. Saj veste, tudi svoj materni jezik ste se priučili s poslušanjem svojih staršev ali skrbnikov. Najboljši tečaj nemščine predstavlja najnaravnejšo obliko učenja.

 

Nemški jezik je za marsikoga trd, nespeven. Vendar samo do takrat, ko se ga pričnemo učiti na pravi način in ne zgolj skozi člene, spregatve in sklanjatve. Potem v trenutku postane zanimiv, predvsem pa je zelo zelo uporaben za Slovence tudi v poslovnem svetu. Z dobrim znanjem nemščine boste sklepali boljše posle ali pa hitreje pridobili dobro delovno mesto.

Zelo vam priporočamo, da se nemščino pričnete učiti z metodo superlearning, saj boste že po 40 šolskih urah spregovorili.

gospod Danijel Bešić Loredan dr. med, spec. ortopedske kirurgije:

“Delo v Švici sem sprejel brez znanja nemščine, iskal sem hitro in učinkovito rešitev in jo našel v Karnionu. 13. 9. 2013 sem odšel v Zürich na usposabljanje in 21. 1. 2014 začel samostojno opravljati delo v ambulanti; seveda vse v nemščini!

Brez Karniona in učenja nemščine pri njih bi se novembra vrnil brez zaposlitve v Slovenijo. Individualni pristop, upoštevanje želja in potreb, prilagodljivost in učinkovitost so poleg izjemne profesionalnosti in prijaznosti zavidanja vredne lastnosti Karniona!
V tem kratkem času sem opravil vse možne tečaje v Zürichu in lahko zagotovim, da mi brez učenja nemščine v Karnionu ne bi nikoli uspelo. Odlična investicija v znanje jezika z izjemnimi rezultati v neverjetno kratkem času!

Vsem, ki se želite hitro in učinkovito naučiti tujega jezika, toplo priporočam Karnion!
Se splača!”


POTEK TEČAJA NEMŠČINE

Tečaj nemščine poteka dokaj intenzivno, običajno po 4 ali 8 šolskih ur dnevno. Priporočeno je, da se 40-urni trening konča v roku 14 dni, najkasneje v treh tednih, saj tako dosežemo maksimalni akumulacijski efekt pri govorjenju.

Pred treningom vas bomo brezplačno testirali na vseh področjih jezika od A1 do C2 kot velevajo evropski kriteriji znanja tujih jezikov: razumevanje, pisanje, branje, govorjenje. Tako bomo določili okvirno stopnjo in pripravili program namenjen samo vam. Npr. če se že znate sporazumevati v nemščini, pa imate še napake na osnovnem nivoju, bomo le te zgolj zakrpali in nadaljevali na višjem nivoju. Jezikovne šole, ki tečaj izvajajo po določenem programu (učbeniku) vam tega nikakor  ne morejo zagotoviti.


PRIMERJAVA S KLASIČNIM NAČINOM UČENJA NEMŠČINE

Klasični, konvencionalni tečaj nemščine od popolnega začetnika do nivoja B2 (splošna gimnazijska matura) predvideva 800 šolskih ur, KARNIONOVA metoda 200, šolski sistem pa kar 1.074 šolskih ur.

 

 KARNION - 8 ur/dan (1 oseba)OSTALI (konvencionalne metode) 2x3 ure/teden (3-12 oseb)
št. uršt. tednovšt. uršt. tednov
A140120033
A280210017
B140120033
B240130050
Σ2005800133


PRIPRAVA NA IZPIT IZ NEMŠKEGA JEZIKA:

V preteklosti se je v naši hiši veliko udeležencev pripravljalo na izpit izven naše hiše in vsi so ga uspešno opravili. Izpit na fakulteti ali mednarodni izpit, ki ga od vas pričakuje delodajalec, ne bo več tako nedosegljiv kot je morda še danes.

Pripravimo vam program, katerega potrebujete: npr. splošna matura, izpiti iz  nemščine na slovenskih univerzah, mednarodni izpiti.

Reference:

  • Amadej Lah, uni.dipl.dr.med, spec. kirurg – opravljen B2 izpit Goethe Zertifikat

Opravljen izpit iz medicinskega strokovnega jezika za zdravnike, ki niso diplomirali v Nemčiji na zdravniški zbornici v Stuttgartu na nivoju C1.

  • Marjan Fabjan, dr.med., spec.plst.kirurg – Opravljen Goethe Zertifikat B2 na Institut Ljubljana;
  • ga. Eva Strgar – študentka krajinske arhitekture – Opravljen Goethe Zertifikat  B1

»Po 10-dnevnem tečaju je izpit iz nemščine opravljen. Borba s tujimi jeziki je s Karnionom preprosta.«

Jan Softič, svetovni prvak v kick boksu


INDIVIDUALNI TEČAJ NEMŠČINE

Poleg metode je ključna za uspeh v Karnionu popolna individualizacija vsebin in pravi coaching s strani trenerja – učitelja. Individualni tečaj nemščine pri nas tudi in predvsem pomeni, da se učite teme, ki jih boste potrebovali in ki vas tudi zanimajo. Specifične teme pripravljamo tako na začetnih stopnjah kot tudi na najbolj zahtevnih nivojih C1 in C2.


SPECIALIZIRANE VSEBINE:

  • nemščina za obrtnike (začetna in nadaljevalna)
  • nemščina za zdravstveno osebje (zdravstveni delavci, zdravniki)
  • coaching – Dialogika – jezik odgovornosti v nemškem jeziku
  • program osebnostne rasti v nemškem jeziku (Martin Kojc)

INDIVIDUALIZIRANO E-UČENJE

Po končanem individualnem tečaju nemščine vas bo vaša osebna učiteljica ali učitelj spremljala po e-učenju, seveda individualiziranem in ne na mehanskem, določenim po stopnjah.

Tako vam lahko bistveno pomaga pri komunikaciji z vašimi poslovnimi partnerji.


NEMŠČINA ZA DELO V TUJINI

Kako se boste izkazali pri slovenskem delodajalcu, ki zahteva dobro znanje nemščine, ali če se boste zaposlili v tujini, je zelo odvisno od vašega znanja nemščine.

V Karnionu poučujejo kar 3 profesorice tujih jezikov, ki so hkrati rojeni govorec iz nemškega jezika. Na ta način boste poleg hitrosti osvajanja nemščine hkrati dodobra spoznali kulturo, način izražanja ter način poslovanja pri nemško govorečih narodih.

Berlin


Prijavite se na osebno brezplačno predstavitevVaše podatke bo podjetje Karnion d.o.o. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več o varovanju osebnih podatkov lahko najdete v Izjavi o zasebnosti


Deli na družabnih omrežjih: