Tečaj angleščine

UČENJE ANGLEŠČINE  PO METODI SUPERLEARNING KARNION

Po 31 letih že dobro znana in visoko cenjena metoda je kombinacija poslušanja v alfa stanju, v katerem vsebine pomnimo 4x hitreje in v dolgoročni spomin, ter individualnega pogovora s profesorjem.

Za znanje ni dovolj le konverzacija, ampak tudi in predvsem poslušanje. S poslušanjem boste pridobili nove besede, da jih boste na uri konverzacije že suvereno uporabljali. Saj veste, tudi svoj materni jezik ste se priučili s poslušanjem svojih staršev ali skrbnikov.

Takšen jezikovni tečaj angleščine Ljubljana predstavlja najnaravnejšo obliko učenja.

Saša Einsiedler - video

Saša Einsiedler (video vsebina)

»Učenje angleščine po metodi superlearning Karnion je zelo učinkovito, hkrati pa prijetno in zabavno ter privede do novih spoznanj. Ključnega pomena za uspeh je aktivno poslušanje ob nevsiljivem in empatičnem pogovoru z učiteljem.«

prof. dr. Marjan Zaletel, spec. nevrolog


POTEK TEČAJA

Tečaj poteka dokaj intenzivno, običajno po 4 ali 8 šolskih ur dnevno. Priporočeno je, da se 40-urni trening konča v roku 14 dni, saj tako dosežemo maksimalni akumulacijski efekt pri govorjenju.

Pred treningom vas bomo brezplačno testirali na vseh področjih jezika od A1 do C2 kot velevajo evropski kriteriji znanja tujih jezikov: razumevanje, pisanje, branje, govorjenje. Tako bomo določili okvirno stopnjo in pripravili program namenjen samo vam. Npr. če se že znate sporazumevati v angleščini, pa imate še napake na osnovnem nivoju, bomo le te zgolj zakrpali in nadaljevali na višjem nivoju. Jezikovne šole, ki tečaj izvajajo po določenem programu (učbeniku), vam tega  nikakor  ne morejo zagotoviti.


PRIMERAVA S KLASIČNIM NAČINOM UČENJA JEZIKA

Klasični, konvencionalni jezikovni tečaj angleščine od popolnega začetnika do nivoja B2 (splošna gimnazijska matura) predvideva 800 šolskih ur, KARNIONOVA metoda 200, šolski sistem pa kar 1.074 šolskih ur.

 

 KARNION - 8 ur/dan (1 oseba)OSTALI (konvencionalne metode) 2x3 ure/teden (3-12 oseb)
št. uršt. tednovšt. uršt. tednov
A140120033
A280210017
B140120033
B240130050
Σ2005800133

tecaj anglescine Maraaya


ANGLEŠČINA ZA ZAČETNIKE

Zelo pomembno je, kako se boste lotili začetnega učenja angleščine. Učenje tujega jezika naj bo radost, tako kot to zna doživljati otrok. Iz 31-letnih izkušenj lahko trdimo, da metoda Karnion vzbudi radost pri učenju angleščine in da posameznik tudi dejansko spregovori.

Ga. Mojca Požar Gulin, samostojna podjetnica, je po začetnem 40-urnem tečaju angleščine v Karnionu zapisala:

»V petek smo se vrnili iz našega potovanja po Avstraliji. Če lahko v enem stavku opišem naše potovanje. Bilo je izjemno, prekrasna dežela, ki nas je vse prevzela.

Angleški jezik sem kar hitro začela uporabljati. Že na letališču v Milanu so me povabili na predstavitev kozmetike in kar dobro sem se sporazumevala in začela govoriti. Potem je bilo vedno boljše, saj sem zgubila strah pred govorjenjem. Prav vesela in ponosna sem bila nase. Potem pa seveda, lepo je, ko razumeš in govoriš s stevardesami.

Zares hvala vsem vam v podjetju Karnion, da sem  lahko  komunicirala angleško na potovanju v Avstraliji.«


INDIVIDUALNI POUK

Poleg metode je ključna za uspeh v Karnionu popolna individualizacija vsebin in pravi coaching s strani trenerja – učitelja. Individualni pouk pri nas tudi in predvsem pomeni, da se učite teme, ki jih boste potrebovali in ki vas tudi zanimajo. Specifične teme pripravljamo tako na začetnih stopnjah kot tudi na najbolj zahtevnih nivojih C1 in C2.


POSLOVNA ANGLEŠČINA IN COACHING V ANGLEŠKEM JEZIKU

Če želimo poslovno zares uspeti, Slovenija kmalu postane premajhna. Da boste svoje znanje in poslovne ideje lahko razširili globalno, je nujno vsaj znanje angleščine. Karnion se specializira po posameznih področjih poslovnega jezika, ne zgolj splošne poslovne angleščine, temveč usmerjeno npr. v pravo, finance, strojništvo, elektro – tehniko, medicino, računalništvo, logistiko, gradbeništvo in še bi lahko naštevali. Tako postane učenje angleščine še bolj uporabno, nivo potrebnega znanja pa še višji.

 

Coaching v angleškem jeziku pa je namenjen vsem, ki vodijo manjše ali večje skupine ali pa si želijo zgolj osebno in poslovno napredovati. Najbolj zgovorno coaching v Karnionu opiše gospa Tatjana Gabrovšek (Eles d.o.o.), ki je pred treningom že tri leta živela v Ameriki:

»After taking Manica’s life coaching class you are imbued with a sensation that pushes you forward in your discoveries of life and interpersonal relationships and all that in a way you can’t even imagine it is possible.«

 


TEČAJ ANGLEŠKEGA JEZIKA KOT PRIPRAVA NA IZPIT

Izpitni roki, matura, zahteva po mednarodnem certifikatu s strani vašega delodajalca so lahko stresni dejavniki, ki zelo vplivajo na hitrost učenja angleščine. Ker jezikovni tečaj angleščine Ljubljana v Karnionu  temelji na sproščenem, alfa stanju in čiščenju stresnih hormonov, se bo ta stres izničil in tako boste zagotovo najhitreje opravili maturo ali opravili mednarodni izpit.

Lahko se tudi pohvalimo, da v so 31 letih delovanja Karniona vsi naši udeleženci uspešno opravili izpite (v šolstvu, mednarodni izpiti), za katere so se pri nas pripravljali. In to si res štejemo kot velik uspeh.

Ostal mi  je še zadnji izpit iz angleščine na Kranjski organizaciji. In nočna mora se je resnično začela. Dokler nisem našla Karniona. Že po prvem treningu so blokade, strah, bežanje pred angleščino počasi izginjale. Motivacijo, znanje, samopodobo, osebnostno rast vse to dobiš na enem samem mestu. Priznam, bili so težki trenutki, ko sem odhajala iz izpita brez uspeha. Vendar… Začel se je proces v moji glavi. Pri nekom hitreje, pri nekom počasneje. AMPAK zgodilo se je.

Zvečer že čisto izčrpana, s strahom grem spat (ali bom lahko zaspala od teh muk pri angleščini). Takrat so začele švigati besede po glavi kot za novo leto, ko kupiš rakete v škatli in jih prižgeš vse naenkrat. Ena preko druge so divjale, katera bo hitrejša. Vsaka beseda je imela svoj smisel in čar. Na predavanjih nas je bilo preko 120. Pri kvizu smo bili razdeljeni v dve skupini. Sedim v tretji vrsti in nestrpno čakam na vprašanje. Za našo skupino sem odgovarjala s svetlobno hitrostjo tako, da drugi sploh niso prišli na vrsto. Besede so kar same letele iz mojih ust. Ponosna sem poklicala ekipo Karnion in povedala kaj se mi je zgodilo. Trud in delo, ki sem ga vložila v same treninge, se mi je obrestovalo, alfa stanje deluje. Tako kot moji kolegi sem diplomirala. Dandanes grem v tujino brez zadržkov in strahov pred neznanjem angleščine.

Hvala ekipa Karnion.

Ana Maria Mitrovič, študentka fakultete za Organizacijske vede Kranj ter podjetnica

 

Denis Šketako, evropski prvak v eni izmed najzahtevnejših vzdržljivostnih športnih disciplin – dolgem triatlonu:

» V Karnionu se poleg učenja tujega jezika odlično mentalno kondicioniram.«

 

Denis Šketako

Denis Šketako


ANGLEŠČINA ZA OTROKE

Velikokrat nam je zastavljeno vprašanje, ali je metoda primerna tudi za otroke. Odgovor se zglasi: Seveda, vendar če so stari 9 let in več.

Pripravimo jim poseben program, seveda popolnoma individualiziran, saj je cilj staršev kot tudi otrok tukaj zelo različen. Otroci se v Karnionu učijo angleščine zaradi slabih ocen ali pa zaradi želje staršev po kvalitetnem preživljanju prostega časa, npr. poletnih ali šolskih počitnic, saj se pri nas dobro počutijo in hkrati individualno osvajajo angleščino.

Naša profesorica, ga. Darija Uhan, pripravi poseben animacijski program in radost ob angleščini se lahko prične.

»Spoštovani,

zahvaljujem se Vam za pomoč sinu Daniju pri razvoju govora. Dani ima lažjo duševno motnjo, zato ni mogel povedati celega stavka v slovenščini brez, da se ga je predhodno navadil za spraševanje. Opažamo, odkar je Dani obiskoval Karnion, se mu je poleg angleščine razvijal še slovenski govor. V šoli je za eno oceno napredoval pri angleščini. Doma pove letos prvič svoje stavke, svoja občutja, svoje misli. Povedal nam je, da ga v šoli učenci imajo radi, da ga podpirajo. Ker pa je šolska snov v sedmem razredu obsežna in jo je veliko, smo se z Danijem odločili, da razvijamo tista področja, kjer je on močan in uspešen. Rad ima ročne spretnosti.

Dani postaja bolj samostojen, letos se je prvič začel sam učiti šolsko snov v drugi konferenci. Dobiva svoje ocene.

Hvala, da ste razvili učenje na tak način, ki je poučen, smiseln in koristen….

Da sem prišla do vas, je bil ravno vzrok prav Dani. Ker sem sama nad njim obupala in mu nisem več mogla pomagati. Zaznala sem Vas na internetu. Pa Peter Prevc me je navdahnil z reklamo. Če je njemu pomagalo, bo tudi nam. Pomagali ste še Toniju in Teji, da imata boljše ocene pri angleščini. Še enkrat hvala gospe Dariji, saj se je maksimalno potrudila z nami.«

 Martina Krašna

Potovanja - London


Prijavite se na brezplačno predstavitevVaše podatke bo podjetje Karnion d.o.o. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več o varovanju osebnih podatkov lahko najdete v Izjavi o zasebnosti


Deli na družabnih omrežjih: