Za podjetja

Hitrost ter maksimalna učinkovitost, ki je prepletena s kreativnim in proaktivnim delovanjem zaposlenega je ključ do dviga dodane vrednosti zaposlenih in večje profitabilnosti.

Tečaj oz. trening v Karnionu vam omogoča najhitrejšo pot do znanja tujega jezika, poleg tega pa se izboljša spominska kapaciteta vsaj za 20% ter krepi pozornost in kreativnost, saj nam učenje v alfa stanju v kombinaciji z individualnim pogovorom krepi vse aktivne možganske centre.

Že 27 let nam zaupajo uspešna slovenska in tuja podjetja tako mala kot velika, za katere pripravljamo posebna gradiva, da so dnevno lahko spretnejši v svojih jezikovnih veščinah.

učenje v alfa stanju

 


INDIVIDUALNI TRENINGI TUJIH JEZIKOV

Posamezno podjetje se za individualni tečaj odloči kadar udeleženec želi:

 • Najhitrejšo pot do znanja- 4x hitrejša pot v primerjavi z običajno
 • Premostiti blokade pri govorjenju tujega jezika
 • specifične vsebine, ki jih potem profesorji pripravijo kot učno gradivo
 • Se pripravlja na konferenco, sestanek, razgovor, govor, prodajo novega produkta ipd.
 • Izboljšati vzporedno tudi spominsko kapaciteto in mentalno kondicijo, saj je trening antistresne narave;
 • Popolno individualizacijo urnika: tečaji potekajo od 7.15 do 21.30 ure, 7 dni v tednu;

Trening je intenzivne narave, traja 5 dni po 8 šolskih ur dnevno ali 4 šolske ure 10 dni. Ali kombinacija obojega.

Individualno učenje

Gre za t.i. energetski superlearning, pri katerem se uporablja možganski spodbujevalnik, kisikovo kuro po dr. Ardenu ter bio-resonančno terapijo. Omenjeni tretmaji omogočajo učinkovitejše sproščanje ter memoriranje novih podatkov.


TEČAJI TUJIH JEZIKOV V DVOJICI

Za tečaj dvojic po metodi superlearning Karnion se podjetje odloči kadar:

 • Za svoje sodelavce želimo hiter napredek, a stroškovno ugodnejši kot individualni.
 • je znanje dveh sodelavcev na istem nivoju in imata udeleženca podoben jezikovni cilj. Optimalno je na primer, da sta iz istega sektorja, ni pa to predpogoj za sestavo dvojic.
 • Tako kot individualni trening tudi tečaj dvojice prilagajamo udeležencem, pomembno je le, da se časovno uskladijo med seboj.

Treningi potekajo podobno kot individualni, le da sta na uri konverzacije dva udeleženca.


TRENINGI VODENJA: LIFE COACHING V ANGLEŠKEM JEZIKU po metodi superlearning Karnion.

Coaching, ki poteka v angleškem jeziku zahteva že predhodno znanje jezika, a je ena izmed dodanih vrednosti programa prav piljenje angleščine in povečanje besedišča.

Po programu boste znali nove veščine že implementirati na svojem delovnem mestu.

Iza Login v Karnionu

 

Kaj boste pridobili?

 • večjo produktivnost in fokusiranost;
 • zmožnost reševanja konfliktov z znanjem uporabe večih orodij;
 • zmožnost jasnega postavljanje osebnih ciljev, ki so povezani z višjim ciljem podjetja;
 • zmožnost vodenja sodelavcev k večji kreativnosti in proaktivnosti;
 • Zmožnost živeti zdravo odgovornost in to znati izvabiti tudi iz sodelavcev;

Metoda superlearning omogoča posamezniku, da v alfa stanju možganskega valovanja hitreje prepoznava  svoje vedenjske vzorce ali sodelavcev ter hitreje išče rešitve.

V beta frekvencah ( običajno stanje odraslega tekom dneva) nas večkrat ovira racio ali ego, ki nam tudi onemogoča hitrejše napredke pri izboljšanju osebnostne, čustvene in duhovne inteligence. Ta je izredno pomembna, saj predstavlja kar 80% naše celostne osebne uspešnosti primerjalno s formalno izobrazbo in IQ-jem.

Izmenično poslušanje angleških vsebin iz področja vodenja ter individualno delo s coachem, pri katerem uporabljate svoje primere in se učite iz lastnih situacij vam bo prineslo bljižnjico do izpolnitve vašega poslovnega cilja.

V program je, kot  običajno za superlearning vključen antistresni program, ki omogoča globinsko čiščenje stresnih hormonov.

POTEK TRENINGA:

Za optimalne rezultate so priporočljivi 40 urni programi, da posameznik doseže maksimalen učinek na vseh področjih:

 • Veščinah vodenja in samovodenja
 • Boljšega pomnenja in fokusiranja
 • Pridobitve novih veščin tujega jezika
 • Antistresnega učinka

Trening lahko poteka tudi v dvojicah ali manjših skupinah ( največ 4 udeleženci).


ZAUPAJO NAM:

Terme Olimia, Salus, Nuklearna elektrarna, Zavarovalnica Sava, GSK, Healthcare Russia, Akron d.o.o., Calcit d.o.o., Orodjarstvo Knific d.o.o, Rudis, Semago, Hitprelles, Porsche   Ljubljana, Pax d.o.o., Občina Bled, Občina Domžale Emo orodjarna d.o.o. VIP Virant, Siliko, Domel Holding d.d., Alples d.d; Termoelektrarna Brestanica, Heineken;


»Ne izdelujemo samo vgradnih omar s 100% izkoristkom ampak tudi 100% izkoristimo znanje naših zaposlenih. Zavedamo se, da je znanje jezika eno pomembnejših prvin v podjetju in osnova za širitev in globalizacijo podjetja. Odločili smo se, da na tem področju naredimo korak naprej.

Ker pregovor »čas je denar« drži, smo iskali časovno hitro in učinkovito učenje tujega jezika.  Podjetje, ki prihrani čas in v kratkem obdobju ponudi ogromno znanja, ki ga človek tako potrebuje. Zato smo se po priporočilu drugih obrnili na podjetje KARNION. V Karnionu smo v 40 urah obnovili in nadgradili svoje znanje tujega jezika.

Njihova metoda je učinkovita saj se učenje vrši v »alfa« stanju. Ves čas preko monitoringa spremljajo v kakšnem stanju se nahajate. Iz lastnih izkušenj vam lahko zagotovimo, da so meritve realne in dejanski odraz vašega stanja.

Posebej naj tudi pohvalimo osebje Karniona. Njihovo delo je strokovno in profesionalno.  S  strokovnim pristopom na področju učenja tujih jezikov,  optimizmom in naprednimi metodami (delno temeljijo na psihologiji posameznika) uspešno podajajo nova znanja.

Še enkrat hvala Karnion.«

Udeleženci podjetja Akron d.o.o.

 

Deli na družabnih omrežjih: