Tečaj italijanščine

TEČAJ ITALIJANŠČINE PO METODI SUPERLEARNING KARNION

Po 31 letih že dobro znana in visoko cenjena metoda je kombinacija poslušanja v alfa stanju, v katerem vsebine pomnimo 4x hitreje in v dolgoročni spomin, ter individualnega pogovora s profesorjem. Za znanje ni dovolj le konverzacija, ampak tudi in predvsem poslušanje. S poslušanjem boste pridobili nove besede, da jih boste na uri konverzacije že suvereno uporabljali. Saj veste, tudi svoj materni jezik ste se priučili s poslušanjem svojih staršev ali skrbnikov. Naš tečaj italijanščine torej predstavlja najnaravnejšo obliko učenja.

Primož Kozmus na tečaju italijanščine Karnion

Primož Kozmus, dobitnik zlate olimpijske medalje:

»V Karnionu se učim 3 tuje jezike, ker je metoda superlearning Karnion najbolj učinkovita.«


POTEK TEČAJA

Superlearning metoda bo nudila optimalen rezultat, če se boste učili italijanščino minimalno 4 šolske ure dnevno. Priporočamo vsaj 40-urni trening, še posebno za začetnike.

Pred treningom vas bomo brezplačno testirali na vseh področjih jezika od A1 do C2 kot velevajo evropski kriteriji znanja tujih jezikov: razumevanje, pisanje, branje, govorjenje. Tako bomo določili okvirno stopnjo in pripravili program namenjen samo vam. Npr. če se že znate sporazumevati v italijanščini, pa imate še napake na osnovnem nivoju, bomo le te zgolj zakrpali in nadaljevali na višjem nivoju. Jezikovne šole, ki tečaj izvajajo po določenem programu (učbeniku) vam tega nikakor  ne morejo zagotoviti.


PRIMERAVA S KLASIČNIM NAČINOM UČENJA ITALIJANŠČINE

Klasični, konvencionalni tečaj italijanščine od popolnega začetnika do nivoja B2 predvideva 800 šolskih ur, KARNIONOVA metoda 200, šolski sistem pa kar 1.074 šolskih ur.

 KARNION - 8 ur/dan (1 oseba)OSTALI (konvencionalne metode) 2x3 ure/teden (3-12 oseb)
št. uršt. tednovšt. uršt. tednov
A140120033
A280210017
B140120033
B240130050
Σ2005800133


TEČAJ ITALIJANŠČINE ZA ZAČETNIKE

Italijanščina je speven jezik, Italija pa prekrasna dežela za kulturna, umetnostna ter turistična doživetja. In  hkrati dovolj velika za nove poslovne  priložnosti.

Poslušanje italijanščine v alfa stanju bo pravo antistresno potovanje za vaša ušesa.

Hitro boste osvojili aktivno poslušanje italijanščine, zato vam bo tudi na uri konverzacije lepo stekla v govor.

Po 40 šolskih urah se boste že lahko sporazumevali v osnovnih situacijah, hkrati pa vam bomo po želji pripravili tudi specifične vsebine.


TEČAJ POSLOVNE ITALIJANŠČINE

Dežela Italija je naša soseda in ena izmed najpomembnejših trgovskih partneric. Nudi veliko poslovnih priložnosti, predvsem novih.

V Karnionu vam pripravimo popolnoma individualiziran program, kjer se že do nivoja A2 učite vsebine, ki jih boste potrebovali v poslu.

Praktično sporazumevanje je zagotovo najpomembnejše za italijanske poslovne partnerje, ki ne govorijo dobro drugih tujih jezikov, zato jim še toliko več pomeni, da boste govorili njihov jezik.

Vrhunska onkologinja Janja Ocvirk, dr. med., je že nekajkrat obiskala trening v Karnionu

»Veselim se učenja tujega jezika v Karnionu. Ocenjujem, da gre za izjemno podajanje snovi. Udeleženec ne doživlja samo učenja tujega jezika, temveč tudi celostno obravnavo.«


TEČAJ ITALIJANŠČINE KOT PRIPRAVA NA IZPIT

Tako kot za ostale tuje jezike seveda nudimo razne priprave za mednarodne izpite iz italijanščine. Presenečeni boste kako vas bo prevzela pozitivna energija Karnionovega ambienta.

Ambient Karnion

 


Prijavite se na osebno brezplačno predstavitevVaše podatke bo podjetje Karnion d.o.o. uporabilo izključno za obdelavo vašega sporočila in morebitno sklenitev pogodbe. Več o varovanju osebnih podatkov lahko najdete v Izjavi o zasebnosti


Deli na družabnih omrežjih: