začetni tečaj nemščine
Vrhunski smučarski skakalec Anže Lanišek se je na novo sezono pripravljal v Karnionu
3. 6. 2022
Individualni tečaj nemščine
Italijanščina za začetnike v tednu dni? Tudi to se da!
3. 8. 2022

GLOBINSKA SPROSTITEV TELESA IN UMA V VROČIH POLETNIH DNEH 7 *******

Italijanščina za začetnike

Za nami je kar nekaj izjemno vročih dni, ko narava kar kliče po ohladitvi. To se kaže tudi v našem telesu in umu. Morda prav letos bolj razumemo tudi Slovenci, zakaj imajo določeni narodi t.i. sieste. Ob tako zelo visokih vročinah nam namreč um in telo ne delujeta najboljše. Zato je še toliko bolj pomembno, da si tudi med poletjem zagotovimo zares učinkovito antistresno terapijo, da se globinsko očistimo antistresa ter mentalno dobro pripravimo na jesen.

Poletje je namreč čas sprostitve, čas ko si naberemo novih moči, za nove osebne ter poslovne  izzive. Hkrati je čas, ko imajo naše misli prostor za nove, inovativne ideje in nova znanja. Ob tem je pomembno, da si ustvarimo prostor in pogoje, v katerih bo naš um lahko sproščen, naše telo lahkotno, na ravno primernih temperaturah, brez temperaturnih šokov in podobno.  Pomembno za aktivacijo desne možganske kapacitete je, da naše možganske frekvence spustimo pod 12Hz možganskega valovanja. Takrat se nam zbudi inovativnost, center za tuj jezik, intuicija ipd. Ta del odrasli tekom dneva nimamo tako aktivnega kot bi si želeli, zato moramo načrtno trenirati prav ta del. V udobnem naslonjaču boste to lahko počeli doma ob meditaciji, kjer je prav tako pomemben fokus, kot pri tujem jeziku.

Objekt

Ko se tako v začetku avgusta gospodarstvo malce upočasni, ter ko tudi državni aparat za nekaj časa ustavi, takrat je idealni čas tudi za obisk Karniona.

Ob učenju, ki ga boste sooblikovali s profesorico, vam bo udobno v našem prostornem  ambientu s čudovitimi razgledom. Za vaše optimalno psiho- fizično počutje pa bomo poskrbeli  z dovršeno medicinsko tehnologijo, ki vam omogoča zmanjšanje stresnih hormonov v krvi ter optimizira spominske kapacitete. Predvsem pa se bo vaše telo osvobodilo stresnih hormonov ter na zelo prijeten način mentalno kondicioniralo v smislu, da je naš um lahko bolj osredotočen, tudi takrat ko imamo obilico dela;

Letošnji avgust vas bo  tako razvajalo kar sedem izjemnih storitev, da boste lahko optimalno ponovno združili prijetno s koristnim in v najkrajšem možnem času izboljšali vaše znanje tujega jezika ter svoje psiho fizično počutje.

Zagotovo vam bo sprostitev in učenje po metodi v alfa stanju prineslo tudi  mnogo več novih, inovativnih in kreativnih idej, saj dokazano z aktivacijo desne možganske hemisfere aktiviramo center za inovativnost.

TO POLETJE LAHKO DOŽIVITE 7 VRHUNSKIH STORITEV:

  • Superlearning Karnion® ( 4x hitrejše pomnenje tujega jezika);
  • Možganski spodbujevalnik za aktivacijo dolgoročnega spomina;Možganski spodbujevalnik
  • Kisikovo kuro po dr. Ardenu, ki izboljša vaš spomin na vseh področjih;
  • Magnetno terapijo Vita life, ki iz vašega telesa sprošča stresne hormone ter ostale toksine;
  • Alfa počivalnik, vibracijsko antistresno terapijo;Alfa počivalnik
  • QRS Waver, revitalizacijsko terapijo;
  • Nočitev v našem apartmaju s čudovitim razgledom;
Sprostitev Karnion

Po odlični sprostitvi si lahko privoščite napitek in uživate v prelepem razgledu.

Pridobili boste znanje, psihofizično kondicijo ter nove ideje, za še boljši jutri.  Po znanje in oddih lahko pridete tudi le za dan ali dva,  na voljo pa vam bomo celoten avgust, vse dni v tednu, od jutra do večera.

In verjemite, občutek bo še boljši kot na vaši najljubši plaži,  pod palmo, s slamnikom na glavi.

Se vidimo!

Deli na družabnih omrežjih: