Italijanščina za začetnike
GLOBINSKA SPROSTITEV TELESA IN UMA V VROČIH POLETNIH DNEH 7 *******
28. 7. 2022
DOŽIVITE VODITELJSTVO BREZ NAZIVA
31. 8. 2022

Italijanščina za začetnike v tednu dni? Tudi to se da!

Individualni tečaj nemščine

Italijanščina za začetnika ali celo poslovna italijanščina v treh mesecih? Se sliši nemogoče? Pa ni! S pomočjo začetnega tečaja v holističnem centru Karnion boste že po 40 šolskih urah sposobni sporazumevanja v osnovnih situacijah. Kaj vse boste šele znali po mesecu dni, učenju morate samo biti pripravljeni pristopiti zgoščeno in z odprto glavo.

začetni tečaj italijanščine

 

Začetni tečaj italijanščine, ki vas bo očaral

Učenje tujih jezikov za marsikoga ni preveč zabavno opravilo. Še posebej, če mu jeziki ne ležijo najbolje. Ko smo otroci, se sicer učimo zelo hitro in to velja tudi za jezike. Ko smo starejši, pa se nam včasih zdi, da tega nismo več sposobni. V resnici bi morali najti le pravi tečaj zase in jezika bi se naučili zlahka. Še posebej, če govorimo o učenju za začetnike, saj je italijanski jezik zelo speven in prijeten. Zaradi tega ga tudi raje poslušamo in se ga hkrati lažje naučimo.

V centru Karnion so našli način, kako se lahko jezikov naučimo zelo hitro. Začetni tečaj italijanščine, s pomočjo katerega se bomo znali sporazumevati v osnovnih situacijah, lahko opravimo že v 40 urah. Če pa smo učenju pripravljeni nameniti še nekoliko več časa, bo italijanščina v treh mesecih postala že pravi mačji kašelj.

Začetni tečaj italijanščine in vsi ostali, tudi nadaljevalni, v centru Karnion potekajo po metodi super učenja. Gre za učenje, skozi katerega kombiniramo poslušanje v alfa stanju z individualnim pogovorom z učiteljem.

Alfa stanje je stanje polsna ali meditacije. Gre za najboljše stanje za učenje, saj smo takrat kar štirikrat bolj dojemljivi za vsebine, te pa se hkrati usidrajo tudi v naš dolgoročni spomin. Med poslušanjem jezika v alfa stanju, bomo osvojili nove besede, ki jih bomo na uri konverzacije že suvereno uporabljali. Prav zaradi tega je kombinacija poslušanja in pogovora odlična formula.

Sliši se odlično, kajne? Saj tudi je, vendar je pri sistemu učenja po metodi super učenje začetnemu tečaju italijanščine potrebno nameniti kar nekaj ur dnevno. Dobra stran tega pa je, da bomo osnove znali že po enem samem tednu. Začetni tečaj oziroma tečaj “italijanščina za otroke”, je primerna tudi za najmlašje.

italijanščina v treh mesecih

 

 

Italijanščina v treh mesecih? Takrat bomo že strokovnjaki!

Italijanščina za začetnike v centru Karnion je zelo intenzivna. Učenje poteka običajno vsaj 40 ur, minimalno 4 ure na dan. Še bolje 8 ur na dan. Na takšen način bomo jezik osvojili v praktično enem do dveh tednih. Če bomo učenje še nadaljevali, pa bomo ob intenzivnem učenju italijanščine v treh mesecih že pravi poznavalci jezika.

Že v borih 5 tednov lahko spravimo kar 200 ur učenja jezika, kar je ekvivalentno 800 uram na običajnem tečaju. Po klasični metodi učenja jezika bi se tako italijanščine učili kar preko 130 tednov, da bi prišli do takšnega nivoja znanja, kot pridemo skozi super učenje v dobrem mesecu dni.

 

Vsi tečaji so popolnoma individualizirani

Hitro učenje po nekonvencionalni, a izredno učinkoviti metodi pa ni edino, kar v centru ponujajo.

Pred pričetkom tečaja bodo za nas namreč pripravili še preverjane znanja, kjer bodo ugotovili na kakšni stopnji je le-to. Preverili bodo tako slušno razumevanje kot pisno znanje in konverzacijo. Če bodo ugotovili, da nekaj znanja že imamo, vendar so v njem vrzeli, bodo tečaj zasnovali tako, da bomo z učenjem najprej zapolnili luknje v znanju in ga nato še nadgradili. (Začetni) Tečaj italijanščine bodo tako popolnoma prilagodili našim potrebam in željam.

poslovna italijanščina

 

Poslovna italijanščina skozi super učenje? Tudi to gre!

Začetni tečaj italijanščine ni edini, katerega se lahko lotimo po Karnionovi metodi super učenja. Učenje v alfa stanju, v kombinaciji s konverzacijo z učiteljem, je primerno tudi za nadaljevalne tečaje.

Tudi v primeru celovitega učenja, nam bodo v centru Karnion pripravili popolnoma individualiziran tečaj. Tako bomo lahko začeli pri italijanščini za začetnike, torej na nivoju A2, in zaključili s poznavanjem poslovne italijanščine. Program bo namreč pripravljen tako, da se bodo vsebine dotikale področij, ki jih bomo potrebovali v poslu.

Poslovna italijanščina nam bo zagotovo prišla prav pri poslovnih partnerjih iz Italije, ki pogosto ne znajo veliko tujih jezikov. Ti bodo tako še bolj navdušeni nad sodelovanjem z nami, saj bomo z njimi spregovorili v njihovem jeziku.

Poleg začetnega tečaja in naprednih tečajev jezika, se v centru Karnion lahko odločimo tudi za učenje, ki je skoncentrirano na priprave na različne mednarodne izpite v italijanščini. Tudi takšni tečaji bodo individualno prilagojeni in jih je mogoče opraviti v relativno kratkem času.

 

Zakaj deluje?

Morda se na prvi pogled zdi učenje v alfa stanju nekaj abstraktnega, učenje skozi poslušanje, pa manj pomembno, kot učenje skozi konverzacijo. A še posebej pri italijanščini za začetnike, je poslušanje še nekoliko bolj pomembno. Le poglejmo, kako hitro se otroci naučijo jezikov že zgolj z gledanjem risank in vse nam bo jasno.

V alfa stanju smo za informacije tudi bolj dovzetni, hkrati pa se znanje nabira v dolgoročnem spominu. Ravno zaradi tega je takšno učenje, ki ga nato povežemo s konverzacijo, še toliko uspešnejše.

učenje italijanskega jezika

Deli na družabnih omrežjih: