Tečaj španščine vam omogoča komunikacijo po vsem svetu

individualni tečaj angleščine cenik
Angleščina za začetnike – kombinacija poslušanja v alfa stanju in individualne obravnave učitelja
17. 4. 2023
začetni tečaj nemščine
UPORABA GESTALT TERAPIJE ZA VEČJE ZADOVOLJSTVO VAŠIH ZAPOSLENIH
26. 4. 2023

Tečaj španščine vam omogoča komunikacijo po vsem svetu

tecaj-spanscine

Tečaj španščine spada med enega bolj obiskanih tečajev, saj je španščina čudovit jezik, ki je po razširjenosti na drugem mestu takoj za angleškim jezikom. Drugo ime zanj je tudi kastiljščina. Slovnica je bila prvič objavljena leta 1492, istega leta, ko je Krištof Kolumb priplul do Amerike. Poleg svoje domovine in Mehike je uradni jezik več kot 20 držav, med drugim Kube, Argentine, Čila in Nikaragve.

Nič čudnega, da se številni študenti, poslovneži in popotniki odločajo za tečaj španščine – po ocenah ta jezik govori skoraj 400 milijonov ljudi po vsem svetu. Ne samo to, postaja tudi eden najbolj razširjenih drugih jezikov na svetu. Učenje tega jezika pa sploh ni tako težko, kot si morda mislite. V holističnem centru Karnion v Ljubljani vam s svojimi metodami učenja, ki jih uspešno uporabljamo že več kot 30 let, omogočamo, da opravite tečaj španščine brez težav.

Holistični center Karnion s svojim celostnim pristopom že od leta 1991 navdušuje številne udeležence jezikovnih tečajev. Poleg učenja tujih jezikov: angleščine, italijanščine, francoščine, nemščine in drugih, ponujamo tudi coaching, antistresni program ter poletno šolo za otroke. Prednost načina izvajanja naših tečajev je, da v zelo kratkem času osvojite ogromno znanja. Na primer španščina v treh mesecih se sliši skoraj nemogoče, a od popolnega začetnika lahko resnično v tem kratkem času postanete čudovit sogovornik.

tecaj-spanscine-za-zacetnike

 

Španščina za začetnike – še nikoli tako preprosto

Če ste se odločili za tečaj španščine, ste seveda dobrodošli pri nas. Spoznali boste metodo učenja tujega jezika v tako imenovanjem alfa stanju. S to metodo se najprej sprostite, uravnovesite um ter vzpodbudite kreativnost. Tako so vaši možgani pripravljeni na najvišjo stopnjo zmožnosti za učenje novih jezikov. Nato sledi poslušanje besedila v tujem jeziku in pogovor z učiteljem, ki pripravi posebej za vas zanimive teme.

Dokazano je namreč, da se najlažje največ besed naučimo, kadar smo maksimalno sproščeni. Stanje popolne pozornosti lahko dosežemo takrat, ko so naši možgani v alfa stanju. To pomeni, da delujejo na frekvenci 8 do 12 Hz. To frekvenco lahko dosežemo s posebnimi tehnikami sproščanja z rumeno svetlobo, na alfa počivalniku in QRS-Waverju in ob poslušanju primerne glasbe.

 

Španščina za otroke na počitnicah v poletni šoli

V poletnih mesecih se otroci včasih dolgočasijo, če nimajo primerne družbe ali zaposlitve, sploh kadar so starši v službi. Mnogo staršev si želi, da otroci namesto za računalnikom ali s telefonom v roki, kvalitetno preživljajo čas počitnic. Naša poletna šola ponuja učenje tujih jezikov mladim in med možnostmi je tudi španščina za otroke. Program je kot nalašč za to, da se vaš otrok na zabaven in kreativen način nauči nekaj novega, hkrati pa v prijetni družbi naših učiteljev vzpodbuja svoje potenciale.

Z našo metodo učenja se otrok najprej pomiri in sprosti ob glasbi, topli rumeni svetlobi v prijetnem okolju našega holističnega centra. Poletna šola odpre svoja vrata vsako jutro ob 8. uri, vi pa se lahko odločite ali se bo vaš nadobudnež udeležil 2, 4 ali 8 urnega tečaja. Španščina za začetnike je ena od pogosteje izbranih možnosti, saj je zabavna, zanimiva in ni tako vsakdanja kot na primer angleščina. Jezik ima nekaj zanimivih specifik, ob katerih se otroci zabavajo, sprostijo in preden se zavedajo, brez problema tudi sami obvladajo in spregovorijo v tem jeziku.

spanscina-za-otroke

 

Španščina v treh mesecih? Pri nas se naučite osnov v 10 dneh.

Učenje tujih jezikov s tako imenovano superlearning metodo se v primerjavi s klasičnim poučevanjem skrajša kar za štirikrat. Od popolnega začetnika boste že po 40 urah obvladali osnovno sporazumevanje, znanje pa boste lahko nadgradili na zahtevnejših stopnjah. Če vam vaše obveznosti dopuščajo, je najbolj optimalno, da se odločite za obiskovanje programa, ki traja 8 šolskih ur na dan, 5 dni v tednu. Tako boste z utrjevanjem vred samo v pičlih desetih dneh osvojili jezikovno znanje v tej meri, da se boste lahko sporazumevali na osnovnem nivoju.

V kolikor vam je to premalo in želite svoje veščine izboljšati in poglobiti, pa vam ponujamo nadaljevalne tečaje. In če se vam zdi projekt španščina v treh mesecih nemogoč – pri nas je to povsem izvedljivo. Pri tem pa boste deležni individualnega pristopa profesorjev, tako da se boste izpopolnili v konverzaciji v tujem jeziku na tistem področju, ki ga najbolj potrebujete za svoje delo ali vas zanima.

 

Španščina za začetnike vam omogoča boljšo komunikacijo v svetu

Ne glede na to ali si želite učenja tega jezika zaradi novih poslovnih priložnosti ali čisto osebnih razlogov, kot so potovanja in spoznavanje novih kultur, prebiranje literature, gledanje filmov ali pa ste morda starši, ki se jim zdi španščina za otroke idealna priložnost, da vzpodbudite svoj podmladek k razvijanju večjih potencialov in preživljanju kvalitetnega prostega časa, je holistični center Karnion iz Ljubljane najboljša možnost za vse to.

Kontaktirajte nas na spletni strani ali telefonski številki in povejte, kaj si želite, kakšni so vaši cilji ali kaj si želite izboljšati. Morda si želite narediti nekaj zase, izboljšati širino svojega znanja, najti svoj notranji mir in ravnovesje, postati bolj kreativni, uspešni v poslu, si želite premagati blokade v komuniciranju in odločanju. S svojim edinstvenim pristopom vam bomo z veseljem pomagali na poti do vašega cilja.

spanscina-v-treh-mesecih

Deli na družabnih omrežjih: