Kako pridobiti zaveznike v poslovnem svetu
Kako pridobiti zaveznike v poslovnem svetu?
31. 5. 2021
Poletna šola za otroke
1. 7. 2021

Energijske slike Urške Lan za razvoj vašega potenciala

V preteklih blogih smo že omenili, da je Holistični center Karnion dodatno energetsko podprt s številnimi izjemnimi deli gospe Urške Lan, kar naše udeležence dodatno spodbudi k boljšemu pomnjenju in sproščanju. Bogastvo njenih slik je v tem, da posamezniku pomagajo pri zastavljenem cilju ali ga pri tem podpirajo.

Ker je Karnionovo poslanstvo dvigovanje zavesti Slovencev so njeni portali, kot jim tudi radi rečemo pri nas, kot pika na i siceršnjemu delovanju in metodami dela in učenja. Delujejo namreč  nezavedno, brez naših naporov ali kakršnekoli usmerjene tehnike posameznika. Če smo dodatno odprti in povezani s svojim telesom in dušo, pa ti le še bolj intenzivno delujejo in tako lahko njihove pozitivne učinke čutite že med procesom učenja ali coachinga pri nas, pa tudi jasno kasneje v vašem življenju.

Kako preko umetniškega dela doseči energijsko terapijo?

Elektroinženirji, strojniki in fiziki, s katerimi umetnica sodeluje so eni prvih, ki so jo najbolj podprli pri njenem delu. Svetloba ima namreč več dimenzij, kot jih mi zaenkrat razumemo, zato njeno delovanje za nas meji na čudeže. V kvantni fiziki jih pojasnjujejo z udejanjem visokih frekvenc na izjemne načine, saj jim fascinantnost svetlobe zaenkrat ruši še vse dosedanje teorije. Posebnost ustvarjanja je, da ob tem, ko slika, hkrati prevaja tudi primarne energije na platno. Tako povezuje vibracijsko zdravljenje z umetnostjo in pomaga ljudem, da pride na dan tisto, kar je v njih, hkrati pa imajo ljudje  tudi umetniško delo. Večina slik je narejenih personalizirano, so torej popolnoma prilagojene na energijsko matrico posameznika, družine ali podjetja in na njihove potrebe.

Yuri Yatsko, doktor fizike, psiholog in mojster za dvig mentalnih sposobnosti iz Rusije, Ljubljana 2017 je zapisal

»Čar Urškinih slik je, da PONUJAJO NOVE DIMNEZIJE, ČISTE ENERGIJE, KI POSPEŠUJEJO RAST ČLOVEKA, NAPREDEK. Gledano z njenega stališča – ona preko teh sliko transformira svoj svet. Njene slike so neke vrste vrata v zanimiv in čudovit svet, ki je en del našega sveta. S stališča običajnega človeka je vprašanje, ali sprejema ali ne sprejema ta tip energij, ta del sveta, ki je za večino sveta še neznanka, in ali dovolimo, da postanejo del našega sveta. Če tega ne želiš, se pač zapreš. Saj je podobno tudi pri hrani – nekateri jedo to, drugi drugo hrano, z vsako vneseš vase vse, kar ta hrana prinaša.«

»Slike Urške  odpirajo vrata v naše duše. Žal sodobna civilizacija vedno bolj izgublja stik z naravo in ta stik je čedalje bolj osiromašen. Energij, ki so prisotne v naravi, je ogromno, neskončna količina, ampak ljudje smo postali slepi, ne zaznavamo in ne čutimo jih več. Predvsem zato potrebujemo nekaj močnejšega, izrazitejšega, kar povzroča močno resonanco in vsaj za nekaj časa zbudi naša občutja, da ločimo svoje lastnosti z lastnostmi svoje duše. In prav to sporočajo Urškine slike. Njene slike odpirajo vrata k naši duši. Upam, da bo vsak našel svoj kontakt, svojo dušo v teh slikah.«

Kdo je Urša Lan?

Urška Lan je mati treh otrok, 44 letna ekonomistka in sociologinja, profesionalna yoga učiteljica, poznavalka yotisha in še bi lahko naštevali. Pri nas jo poznamo kot izjemno srčno žensko, ki nežno vstopa v prostor, nevsiljivo, a odločno. Tako kot njena dela.

 

 

Lanova je sprva slikala angele kot figure, se, naturščica, mesece trudila ujeti roke, obraze, spoznala, da je to omejenost, motnja pretokov. Seveda je začela s pravokotnimi slikami, katerih jo je notranji proces osvobodil in prešla je na kroge, ki omogočajo dihanje, pulziranje, pretok.
Ne glede na zmožnosti, da te žive, multidimenzionalne slike  dojemamo statično ali prek valovanja, slika vpliva na ljudi. Znameniti slikarji so na platna prenašali občutja. Platno predstavlja njihov čustveni svet. »Pri meni je drug namen, pri kreiranju se kot osebnost popolnoma umaknem, namesto slikarskih prvin sem mojstrila to, da mene, mojih čustev, misli, v sliki ni.« Zato, pravi, so slike energijsko izredno čiste in imajo prostor, da lahko izražajo spodbudna sporočila, ki so vanje vtkana. Zapisovanje zdravilnih vibracij.

Ob Urški  stoji njen mož Alex, podjetnik, gospod z večnim nasmehom na obrazu in neizmernim virom pozitivne energije. Posamezniki, ki jih vodi po naši hiši tako lahko dobijo »prevod« portalov. Kaj sporočajo ter kje in kako lahko zdravijo in jih podpirajo. V našem centru imamo vsak teden možnost individualnega ali skupinskega vodenja po Urškinih portalnih, le pred tem se je potrebno naročiti.

Kaj umetnica želi s kreacijami doseči?

S slikami želi Urška Lan ljudem pomagati, da pridejo v stik s seboj. Na nek način gre za terapevtske zdravilne slike. Barve, uporablja akrilne, so le medij zapisa energij. Inovativno povezuje umetniško delo z energijami, ki nam vračajo dobro počutje s samim sabo in skozi proces tudi drug z drugim. O svojih slikah pravi, da so spodbuda k osebnem kvantnem preskoku, ki ga potrebujemo, da zaživimo v harmoniji s seboj, da si povrnemo moč in notranjo stabilnost, ki je še kako potrebna v teh nestabilnih časih. Večina njenih slik je personaliziranih, narejenih na človekovo energijsko matrico. Gre za portretiranje energije, bolje naše resnične notranje narave, kjer nam vse teče in ko smo tem impulzom izpostavljeni začne teči tudi naše življenje v boljši verziji, kot smo ga bili vajeni.

V slike ni treba verjeti, kar so opazili pri darilnih primerih, »ključen je odnos do slike, ne vera. Spoštovanje,« ne zanikanje. Slika na nekoga pozitivno vpliva, tudi če ne ve, zakaj mu je bila podarjena. Primer: možak alkoholik in še kaj se želi rešiti, žena izve, da ima Lanova sliko na temo zdravljenja odvisnosti, »naslikala sem jo, ko sem bila štiri mesece v Indiji.« Odvisnikova žena je verjela, da mu bo slika pomagala, jo je kupila, »v dveh mesecih smo slišali, da je bil možak v dveh mesecih trezen in čist in nazaj v družini.« Prej je bežal v svoje svetove. Žena je bila srečna, on ni vedel, kaj naj bi slika pomenila, a ker jo je kot dar spoštoval, se trudil, je funkcionirala. Podobno je pri drugih darilnih slikah, lanova omeni izjemne primere pri zagatah z neplodnostjo.

Urška in Bojana

Urškine portale tako v Karnionu občudujemo že odkar se je odprl takrat prenovljen center, na novi lokaciji. Urško je takrat odkrila naša lastnica, gospa Bojana Fende Habula, večna iskalka estetike in »nekaj boljšega«. Ker si je želela v tako veliki hiši ustvariti dodatno energetsko podporo, jo narediti domačo, toplo. In takoj sta se ujeli in tako je naše sodelovanje od takrat neprekinjeno.

O Urškinih portalih je nedavno zapisala:

Občudujem modrost RUMIJA:« Kar iščeš,  išče tudi tebe.« Točno takšne portale sem  na nek način  iskala in so našli tudi mene, ko smo odpirali nov holistični center razvoja celostne osebne uspešnosti Karnion in z njimi smo sedaj v sožitju že 12 leto. Ker verjamem, da je lepota zdravilna, verjamem v lepoto portalov, ki niso samo  lepota,

ki jo je moč videti z očmi, ampak jih prežema, tista, ki jo je moč videti le s srcem.

Povsem na začetku naše skupne poti, me je presenetil odziv na portal, ki je meni predstavljal najvišje vrednote prave ljubezni, dve sodelavki pa nista zmogli pogleda nanj, kar slabo jima je bilo, vrtelo se jima je in odvračali sta se od njega. Kasneje se je izkazalo, da nista postopali etično do delovne skupine, na kar pa me je prvi opozoril naš sodelavec rodom iz Bagdada, ki pa je lahko vsem Slovencem za vzgled etike in svetlobe. Sama sem vzgojena v vrednoti, da smo vsi ljudje bratje in sestre in da smo eno, nacionalizmi so mi tuji, ves čas živim vrednoto, da so povsod na zemlji krasni ljudje tako, da se je čudovito z njimi sporazumevati in se družiti. V našem centru so dobrodošli ljudje iz celega planeta zemlje, da razvijajo medsebojno sporazumevanje.

To harmonijo procesa sporazumevanja podpirajo tudi Urškini portali s svojstveno energijo. Res cenim to ustvarjalnost in hvala, hvala, hvala za sožitje, skupne rešitve in ljubezen, ki je na začetku in ves čas VSE.

 

Urškina dela so se tekom zadnjega desetletje ves čas razvijala, bogatila in so vedno bolj znana in prepoznana. Nedavno je njenemu portalu s ponosom zaupala tudi znana hrvaška pevka Danijela. Ne dvomimo,  da bodo njeni portali še naprej spodbujali potenciale naših udeležencev ter krasili naše, pa tudi vaše domove in delali vaš in naš svet lepši, lahkotnejši.

 

 

 

VIRI: – Karninova dokumentacija;

Deli na družabnih omrežjih: