Energijske slike Urške Lan za razvoj vašega potenciala
17. 6. 2021
Z ZNANJEM POSLOVNE  ANGLEŠČINE BOSTE PREPRIČLJIVEJŠI PRI SVOJIH KUPCIH IN POSLOVNIH PARTNERJIH
13. 7. 2021

Poletna šola za otroke

nemščina za otroke

Juhuhu, počitnice so tu, pravijo otroci. Jasno, da je čas, da se po napornem, neobičajnem letu polnem novosti najprej spočijejo, sprostijo, da bodo pripravljeni vsrkati nova znanja, ko pride september. Pri delu z našimi strankami, ki imajo doma odraščajoče otroke vedno znova ugotavljamo, da je znanja iz tujih jezikov še vedno premalo. Predvsem tistega praktičnega, ki bi otrokom dalo samozavest pri govorjenju in veselje do učenja tujega jezika.

Ker je med šolskim letom običajno dovolj drugih obveznosti otroke zgolj dodatno obremenimo in jim dodatne obveznosti predstavljajo muko. Če pa jimusmerimo v poletno šolo neobremenjeno s šolskimi testi, bodo tudi vsrkali precej več znanja.

 

Otroci so zagotovo najbolj učljiva populacija. Starši pogosto iščemo, kako bodo naši otroci kvalitetno, a še vedno sproščeno preživljali prosti čas in počitnice. Vedno bolj se poudarja sproščanje in meditacija tudi za otroke. Karniončki se pri nas učijo hkrati meditacije, koncentracije in pozornosti, ob tem, da gre v osnovi za odlično metodo osvajanja tujega jezika superlearning Karnion®.

Mladi Karniončki skozi igre in zgodbe z avtorsko metodo superlearning Karnion® nadgrajujejo osvojeni nivo govora, učijo se novih besed in uporabe primernega besednega zaklada, slovnice, razmišljati v tujem jeziku, naučijo se izražati svoje mnenje, povzemati zgodbe in prevzemanja različnih vlog. Dotaknejo se okoljskih vprašanj, spoznavajo kulture angleško govorečih držav, šolske sisteme po svetu, širijo splošno razgledanost, prav tako se dotaknejo tipičnih težav najstnikov in načinov preživljanja prostega časa. V osnovnošolsko snov za tiste, malo starejše, vključimo teme, ki jih obravnavajo v srednjih šolah in tako postavijo trdne temelje ne samo za angleški ampak tudi slovenski jezik. Ker gre za poslušanje in konverzacijo gre učenje hitreje. Znanstvena dognanja potrjujejo, da s tem, ko otroci prej naložijo s poslušanjem več samostojno povedo, je njihovo učenje bolj učinkovito, lažje držijo fokus in koncentracijo, naučijo se aktivnega poslušanja tudi na drugih področjih učenja. Tako je angleščina za otroke ne samo zelo zabavna, temveč tudi zelo koristna.


Prijazno povabljeni, da se vaši otroci z metodo najprej spoznajo, jo brezplačno doživijo v učnem centru v Verjah 13a, Medvode, nato pa se skupaj odločite.

Poletna šola letos poteka od 10. do 31.8.2021. Ker gre za zelo kvalitetno pripravljene individualne programe je število mest omejeno.

OPIS: Karnionova metoda s prijetno rumeno svetlobo zdravi, pomirja, tako kot sonce. Otrok se sprosti ob prijetni baročni glasbi, kar dodatno spodbuja njegove potenciale in ob tem posluša tuj jezik. Naslednjo uro pa v prijetni družbi učiteljice aktivno spregovori o poslušani vsebini, na interaktiven in zabaven način. Pri otrocih je najpomembneje, da jim vzpodbudimo radost ob učenju jezika in to, da v tujem jeziku spregovorijo. Potem so tako ponosni nase in samozavest se jim dvigne tudi na drugih področjih.

POTEK: V poletno šolo starši pripeljete otroka ob 8 uri zjutraj. Otroci so na treningu tujega jezika med 8.00 in 11.00/ 11.30 in 14.30/  ali 13 in 16 uro, vsaj 5 dni zaporedoma, da se doseže tudi komulcijski učinek. Terminsko se dogovarjamo sproti.

 

Da Karnionova šola za otroke pomeni mnogo več kot konvencionalno učenje, si lahko spodaj preberete v iskreni izjavi mamice Martine:

 

 

Spoštovani,

zahvaljujem se Vam za pomoč sinu Daniju pri razvoju govora. Dani ima lažjo duševno motnjo, zato ni mogel povedati celega stavka v slovenščini brez, da se ga je predhodno navadil za spraševanje. Opažamo, od kar je Dani obiskoval Karnion se mu je poleg angleščine razvijal še slovenski govor. V šoli je za eno oceno napredoval pri angleščini. Doma pove letos prvič svoje stavke, svoja občutja, svoje misli.

Povedal nam je, da ga v šoli imajo učenci radi, da ga podpirajo. Ker pa je šolska snov v sedmem razredu obsežna in jo je veliko, smo se z Danijem odločili, da razvijamo tista področja kjer je on močan in uspešen. Rad ima ročne spretnosti.

Dani postaja bolj samostojen, letos se je prvič začel sam učiti šolsko snov v drugi konferenci. Dobiva svoje ocene.

Hvala , da ste razvili na tak način učenje, ki je poučno, smiselno in koristno….

Da sem do vas prišla je bil ravno Dani vzrok. Ker sem sama nad njim obupala in mu nisem več mogla pomagati. Sem Vas na internetu zaznala. Pa Peter Prevc me je navdahnil z reklamo. Če je njemu pomagalo bo tudi nam. Pomagali ste še Toniju in Teji, da imajo boljše ocene pri angleščini. Še enkrat hvala gospe Dariji, saj se je maksimalno potrudila z nami.

Lep dan,  Martina Krašna

Deli na družabnih omrežjih: