Intenzivni tečaj nemščine s sodobno in napredno tehnologijo

začetni tečaj nemščine
UPORABA GESTALT TERAPIJE ZA VEČJE ZADOVOLJSTVO VAŠIH ZAPOSLENIH
26. 4. 2023
Učenje poslovne nemščine
Učenje poslovne nemščine – kako v najkrajšem času do cilja?
1. 6. 2023

Intenzivni tečaj nemščine s sodobno in napredno tehnologijo

tečaj nemščine konverzacija

Začetni tečaj nemščine v našem jezikovnem centru je neprecenljiva popotnica za odpiranje novih poslovnih in življenjskih priložnosti in je zasnovan povsem edinstveno. Poleg naše znane metode super učenja, ki prinaša uspeh štirikrat hitreje kot klasični načini učenja jezika, je naš intenzivni tečaj nemščine zelo široko zastavljen, saj zajema različne uporabne ravni tega jezika, hkrati pa je popolnoma podrejen individualnim potrebam vsakega posameznega slušatelja.

To se je pokazalo kot izjemno uspešna podpora našim slušateljem pri gradnji njihove kariere in življenjske poti. Zdaj lahko brez zadržkov, dvomov in skrbi, ker ne znate nemščine, iščete in sprejmete delo na nemško govorečem jezikovnem območju, ker je naša metoda učinkovita, hitra, temeljita in preverjeno uspešna. To nam potrjujejo številni znani Slovenci, ki zasedajo pomembna delovna mesta v tujini, znani športniki in pa dijaki ter študentje na svoji izobraževalni poti.

začetni tečaj nemščine

Zakaj naš začetni tečaj nemščine daje hitre in dolgotrajne rezultate

Pri nas v Karnionu se učenja jezikov lotevamo po inovativnih metodah – s poslušanjem snovi v alfa stanju in s tehnologijo možganskega spodbujevalnika z rumeno svetlobo –, ki dokazano prinašajo zelo hiter uspeh in aktivirajo dolgoročni spomin, zato se pridobljeno znanje za dalj časa in globlje vtisne v spomin. Ta naš pristop je edinstven in edini v Sloveniji.

Bistvena je tudi motivacija pri učenju, saj v našem jezikovnem centru znanja ne pridobivate s suhoparnim nizanjem podatkov, ampak z intenzivnim poslušanjem, kar je najboljši približek naravnemu učenju jezika v otroštvu. Pri tem odpadejo vse ovire in blokade zaradi prisilnega učenja, vi pa sproščeno sledite novi snovi in z užitkom pridobivate nova znanja.

To je še posebej pomembno prav za začetni tečaj nemščine, ker ta zaradi členov, sklanjatev in drugih slovničnih ter pravopisnih zakonitosti velja za enega težjih jezikov in se ji kljub nesporni uporabnosti in pomembnosti marsikdo želi izogniti. Če ste med njimi, vam zagotavljamo, da je z našim pristopom in našo metodo super učenja oziroma Superlearninga ta skrb resnično odveč.

Še posebej, ker ima vsak od vas ob tem našo popolno podporo na vseh tistih točkah, ki jih potrebuje – osebni učitelj posebej za vas pripravi teme in snov, ki je za vas ključnega pomena. Gre torej za čisto osebni pristop, ki ob vseh naših naprednih metodah dodatno in nezgrešljivo zagotavlja uspeh.

tečaj nemščine Ljubljana

Tečaj nemščine Ljubljana z okolico vas pripelje do znanja v pičlih 14 dneh

To zveni neverjetno, posebej v primerjavi s standardnimi programi učenja jezikov, ampak je dokazano in preverljivo! Naše metode namreč ne le dopuščajo, ampak je pri njih zaželen zelo intenzivni tečaj nemščine, ki poteka od 4 do 8 šolskih ur na dan. Ker ne gre za klasičen način učenja, boste celo 8 ur spremljanja vsebin z lahkoto in užitkom predelali, učinek pa bo optimalen.

Za pridobitev osnovnega znanja jezika je tako pri nas predviden 40-urni trening, za napredovanje od začetnika do nivoja znanja B2 pa 200-urni. Naj za primerjavo navedemo, da za znanje na takšnem nivoju po standardni metodi potrebujete štirikrat več ur. In kako ter kje poteka naš program tečaja nemščine? Ljubljana in drugi večji kraji so zelo blizu našega sedeža na Verjah v Medvodah, kar je zelo priročna lokacija.

Ker je naš program individualiziran, bomo najprej opravili brezplačno testiranje vašega znanja, da bi vam lahko snov čim bolj prilagodili in vas podprli tam, kjer to potrebujete. Potem se bomo dogovorili za število obiskov, da izpolnite 40-urni trening. Lahko jih izbirate glede na razpoložljiv čas, in sicer se lahko odločite za tečaj 4 ali 8 ur dnevno – 10 ali v drugem primeru 5 delovnih dni, lahko pa trening opravite med vikendi ali kombinirano z delovnimi dnevi.

Neznanje jezika ni več ovira na poti poslovne uspešnosti

Da bi vas čim bolj pripravili na uspešen začetek vaše poslovne poti v tujini ali domovini, če pri opravljanju svojega dela potrebujete znanje nemškega jezika, smo v našem jezikovnem centru oblikovali posebne jezikovne programe, specializirane za posamezne poklice. Tako se lahko pri nas izpopolnite za uspešno delo v tujini ali domovini najprej na začetnem tečaju nemščine in nato še na nadaljevalnem tečaju nemščine, ki sta posebej prilagojena zahtevam poslovnega in poklicnega izrazoslovja, in sicer za obrtnike, za zdravnike in druge zdravstvene delavce.

Poleg tega ponujamo v nemščini coaching o Dialogiki, jeziku odgovornosti, in program osebnostne rasti na podlagi filozofije Martina Kojca. Če torej potrebujete hiter, osebno prilagojen in vrhunski tečaj nemščine Ljubljana z okolico pa vam je kot destinacija idealna, boste z našim programom zase naredili največ.

Z našim holističnim pristopom pri učenju jezikov, edinstvenim v Sloveniji, boste na začetnem tečaju nemščine z lahkoto in hitro osvojili tako razumevanje tega jezika kot govorjenje, pisanje in branje, ob tem pa boste še okrepili svoje zdravje.

Metoda superlearninga za učenje jezikov, pri kateri uporabljamo napredno tehnologijo, kot je učenje v alfa stanju ob podpori rumene svetlobe, bioresonačna terapija in kisikova kura, namreč deluje zdravilno na celotno telo. Aktivira se dolgoročni spomin, zaradi česar se vam bo spomin izboljšal za vsaj 20 %, rumena svetloba pa sproža naravno čiščenje stresnih hormonov iz telesa, tako da boste z našim 40-urnim začetnim tečajem nemščine poskrbeli za 60-% znižanje stresa.

intenzivni tečaj nemščine

Deli na družabnih omrežjih: