Učenje poslovne nemščine – kako v najkrajšem času do cilja?

tečaj nemščine konverzacija
Intenzivni tečaj nemščine s sodobno in napredno tehnologijo
1. 6. 2023
tečaj poslovne italijanščine
Tečaj poslovne italijanščine vam odpira vrata možnosti študija in dela v tujini
1. 6. 2023

Učenje poslovne nemščine – kako v najkrajšem času do cilja?

Učenje poslovne nemščine

Učenje poslovne nemščine

Učenje poslovne nemščine je možno v krajšem času, kot si marsikdo predstavlja. Z individualnimi tečaji in tečaji v dvojicah po metodi Karnion udeleženci pridejo do znanja kar štirikrat hitreje kot na običajnih tečajih.

Učenje poslovnega jezika poteka prek poslušanja v alfa stanju, ki poskrbi za štirikrat hitrejše pomnjenje vsebin v dolgoročen spomin. Poleg tega potekajo tudi individualni pogovori s profesorjem.

Metoda Karnion je cenjena že več kot 31 let, saj učečim omogoča, da v kratkem času preskočijo mnogo jezikovnih ovir in hitreje dostopajo do osvojenega znanja. Zato v poslovnih situacijah spregovorijo nemško veliko prej, kot bi po klasičnih metodah učenja. Alfa stanje nas pravzaprav popelje nazaj v tisto naravno stanje, v katerem se otrok spontano uči jezika s poslušanjem staršev. Karnion je svojo metodo izpopolnil do potankosti, zato so učeči že zelo hitro suvereni pri urah konverzacije v tem jeziku.

Za podjetja ponujamo individualno učenje in učenje v dvojicah. Pri individualni metodi uporabljamo kombinacijo treh tretmajev, kar imenujemo energetski superlearning. Ta edinstvena kombinacija poskrbi za to, da se udeleženec hitreje sprosti in je pripravljen na sprejemanje in pomnjenje podatkov. Intenziven trening lahko traja pet dni po osem šolskih ur na dan ali pa štiri dni po deset šolskih ur, možna je tudi kombinacija. Individualni tečaji pomagajo pri učenju tujega jezika, pa tudi pri pripravi na pomembne sestanke, konference, govore ipd.

Tečaji superlearninga po metodi Karnion za podjetja lahko potekajo tudi v paru. Ta oblika učenja je ugodnejša in primerna, kadar imata oba učeča podoben cilj pri učenju jezika oz. sta na isti jezikovni ravni. Priporočljivo je, da izhajata tudi iz istega delovnega področja, vendar to ni nujno. Oba udeleženca morata biti medsebojno časovno usklajena, trening pa jima popolnoma prilagodimo, enako kot v primeru individualnega treninga.

Za vse možnosti učenja poslovne nemščine nas kontaktirajte na telefon 031/328-394, e-mail karnion.kranj@siol.net ali pa izpolnite naš spletni obrazec.

Učenje poslovne nemščine

Poslovna nemščina – zakaj je tako zelo pomembna?

Poslovna nemščina oz. njeno poznavanje je zelo zaželeno v podjetjih, saj jim olajša poslovanje na nemško govorečem trgu. Vendar pa marsikdo nima nobenega predznanja nemščine, kaj šele tiste, ki se uporablja v poslovni praksi. Do znanja lahko učinkovito pridete s posebej prilagojenim tečajem, pri katerem aktiviramo vašo pozornost, ustvarjalnost in delovanje možganskih centrov.

Zato je učenje poslovne nemščine hitro in učinkovito – kar je nedvomno prednost za vsako podjetje, saj bo časovni vložek minimalen, izkupiček pa maksimalen. Znanje tega jezika lahko podjetju odpre mnoga nova vrata in okrepi odnose s podjetji iz tujine. To pripomore k boljšemu poslovanju in na koncu večjemu dobičku.

Nič nenavadnega ni, da se podjetniki začnejo učiti poslovnega jezika, ko se podjetje širi. Mnogi si z novim znanjem želijo izboljšati tudi možnosti za zaposlitev. Sam posel včasih zahteva konverzacijo z govorci tujega jezika. Vlaganje v nemško gospodarstvo je dobra ideja za poslovneže, zato je ključno, da poznajo nemščino za podjetja.

Nemčija je svetovna gospodarska sila, ima največje gospodarstvo v EU in četrto največje na svetu. Je dom številnih mednarodnih organizacij in priljubljena izbira za tehnološke inovacije. Če imate kakšnega poslovnega partnerja, ki prihaja iz tega okolja, vam bo učenje jezika pomagalo pri učinkovitejši komunikaciji z njim in vodilo do uspešnih poklicnih povezav.

Vaše odlično jezikovno znanje lahko celo pritegne druge podjetnike iz tujine, da z vami sklenejo posle.
Poslovna nemščina za podjetja je uporabna iz več razlogov. Na tečaju se udeleženci naučijo, kako pisno in ustno komunicirati v podjetniškem okolju, z uporabo ustreznega tona, besedišča in sloga. Naučili se bodo tudi morebitnih odstopanj v poslovni komunikaciji v primerjavi s svojim maternim jezikom, zato bodo pripravljeni na različne situacije podjetniškega sveta.

 

Poslovna nemščina

Tečaj nemščine Ljubljana

Tečaj nemščine Ljubljana po metodi Karnion poteka na naslovu Verje 13a v Medvodah. Udeleženci tega tečaja pravijo, da se jim je nemščina sprva zdela zelo »trda«, ko pa so se je začeli učiti z našo metodo, so odkrili, da je pravzaprav zelo zanimiva. Odprla jim je tudi številne možnosti pri iskanju novega delovnega mesta oz. sklepanju poslov.

S Karnionovo metodo superlearninga lahko nemško spregovorite že po štiridesetih šolskih urah.
Priporoča se, da tečaj traja skupno do dva tedna, največ tri, in sicer po štiri do osem šolskih ur na dan. Na tak način se doseže maksimalen izkupiček in efekt pri učenju. Pred začetkom tečaja kandidate brezplačno testiramo in določimo raven njihovega trenutnega znanja jezika. Če imate že nekaj osnovnega znanja, se bomo osredotočili na krpanje osnovnih napak in prehod na višjo raven.

Po tem, ko določimo okvirno stopnjo, vsakomur pripravimo program, prikrojen le njemu. Program prinaša številne prednosti pred klasičnimi tečaji – je individualiziran, podkrepljen z metodo superlearninga in predvsem hiter. Zgolj za primerjavo: prehod od stopnje A1 do B2 je pri klasičnih tečajih mogoč po 800 šolskih urah, po naši metodi pa je potrebnih le 200 šolskih ur. V šolskem sistemu pa bi za prehod na to raven potrebovali več kot 1000 šolskih ur. Vabimo vas, da preizkusite naš tečaj nemščine v urejenih prostorih v neposredni bližini Ljubljane!

Tečaj nemščine Ljubljana

 

Deli na družabnih omrežjih: