Tečaj poslovne italijanščine vam odpira vrata možnosti študija in dela v tujini

Učenje poslovne nemščine
Učenje poslovne nemščine – kako v najkrajšem času do cilja?
1. 6. 2023
tecaj nemscine z metodo superucenja
Nemščina za začetnike je intenziven, a sproščujoč tečaj
1. 6. 2023

Tečaj poslovne italijanščine vam odpira vrata možnosti študija in dela v tujini

tečaj poslovne italijanščine

Tečaj poslovne italijanščine vam ponujamo preverjene kakovosti in z zagotovitvijo uspešnosti. Italija je naša država soseda in tako tudi ena izmed najpomembnejših trgovskih in turističnih partneric. Ima kar 59 milijonov prebivalcev in s tem vsakemu posamezniku v primeru, da zna govoriti njen jezik, nudi ogromno novih možnosti in osebne rasti.

Naš center vam ponuja popolnoma individualiziran program, ki je primeren že za začetniški nivo A2, kjer se boste skupaj z osnovami učili samih poslovnih izrazov ter tako dosegli najvišje želene rezultate.

tečaj poslovne italijanščine

Poslovna italijanščina je pri nas dostopna že od začetnega nivoja

Izrednega pomena je, da se jezika pričnete učiti na način, ki vam bo kasneje pri njegovi uporabi najbolj ustrezal. V primeru, da se ga učite le za zabavo, ne potrebujete znanja toliko strokovnih izrazov. Če pa ga potrebujete za delo, se je besede najlažje učiti poleg osnov že kar na začetku.

Za italijanske delodajalce je zagotovo ključnega pomena, da govorite njihov jezik, saj je splošno zelo dobro znano, da sami tujih jezikov ne obvladajo najbolje. Slovenci pa smo kot narod z le okoli 2 milijona govorcev primorani učenja tujih jezikov že iz zgodovinske tradicije in manjšinske populacije na svetu.

Potek tečaja poslovne italijanščine pri nas obsega v primeru, da želite doseči optimalen rezultat, vsaj 4 šolske ure dnevno. Za začetnike priporočamo vsaj 40-urni trening. Pred samo udeležbo vas bomo seveda testirali in vas razporedili v primerno področje jezika. Nudimo možnosti tečaja poslovne italijanščine od nivoja A2 do C2, kot je veljavno glede na evropske kriterije poučevanja. Ure vsebujejo razumevanje, pisanje, branje in govorjenje.

Program tečaja italijanskega jezika prilagodimo samo vašim potrebam. To pomeni, da vam bomo zakrpali pomanjkljivosti iz nižjega nivoja in nadaljevali znanje na višjem nivoju, v kolikor vam te napake le nagajajo pri sporazumevanju. Takšen način je tudi glavna prednost naše metode poučevanja v primerjavi z metodo drugih jezikovnih šol, kjer sledijo določenim učbenikom in napak ne odpravijo tako enostavno.

poslovna italijanščina

Zakaj se odločiti za našo metodo učenja poslovne italijanščine?

Metoda poslušanja v alfa stanju je že dolgo poznana po svojih učinkovitih rezultatih, saj si vsebine zapomnimo kar 4-krat hitreje. Podatki se nam prav tako hranijo v dolgoročni spomin, kar pomeni, da jih ne bomo pozabili tako enostavno. Poleg omenjene metode vam nudimo tudi individualni pogovor s profesorjem. Tako boste s poslušanjem pridobili nove besede, na urah konverzacije pa jih boste lahko uspešno uporabili.

Uspeh poslovne italijanščine je tako zagotovljen in o njem pričajo naše zadovoljne stranke, ki prihajajo tudi iz visokih akademskih krogov ter so se za našo šolo odločile tudi, ker jim čas ne dopušča dolgotrajnega tedenskega učenja.

Pohvalile so predvsem prilagojen individualen pristop, ki ga nudimo, saj so z njim zares dosegle najvišje možne želene rezultate. Vsak udeleženec namreč dobi svojega profesorja, ki vas po končanem tečaju poslovne italijanščine spremlja po e-učenju. Tako boste imeli zares podprto pomoč pri pogovoru z vašimi poslovnimi partnerji.

Nudimo vam specializirane vsebine, ki so potrebne za opravljanje poklica v določenem sektorju. Na primer najbolj pogosto so prilagojene za obrtnike, turistični sektor in zdravstveno ter zobozdravstveno področje. Poslovno italijanščino izvajajo v našem centru tudi profesorice, ki so rojene govorke samega jezika.

Tako vam zagotovimo učenje obarvano skozi spoznavanje same kulture, pravilnega načina izražanja in obnašanja, kar vam zagotovo doprinese večjo prednost pri samem opravljanju dela v sosednji državi. S tem pristopom se boste zagotovo izognili marsikateri neprijetni jezikovni situaciji in uspeli.

Tečaj italijanskega jezika primeren za vsakogar, od začetnika pa do izkušenih

Ni pomembno ali ste začetnik, ali že imate nekaj izkušenj, ali si želite jezika naučiti iz delovnih razlogov ali pa le za zabavo, ker vas je vedno navduševala zgodovina naših sosedov, njihova poezija, proza. Tečaj italijanskega jezika metode superlearninga našega holističnega centra razvoja osebne uspešnosti Karnion je tako za vas idealna izbira. Naša metoda je visoko cenjena in poznana že več kot 31 let.

Zakaj se odločiti za našo metodo? Za primerjavo vam lahko povemo, da klasični, konvencionalni tečaj italijanskega jezika predvideva za popolnega začetnika pa do nivoja B2 kar 800 šolskih ur, šolski sistem 1074 ur učenja, naš sistem pa le 200. Prednost je tudi v strnjenem sistemu. B2 nivo boste tako dosegli v le 5 tednih, kjer se boste dnevno učili 8 ur. Jezik je zelo speven, kar se odraža v sami pestri kulturni, umetnostni in turistični zapuščini same države.

Poslušanje jezika v alfa stanju bo za vas tako pravo antistresno potovanje. Zagotavljamo vam, da boste po 40 šolskih urah sposobni sporazumevanja v osnovnih situacijah, po želji pa vam bomo pripravili tudi specifične vsebine in tako učenje naredili še bolj privlačno in efektivno.

Za učenje vseh jezikov, ki jih nudimo v našem programu, pa imamo pripravljeno tudi možnost priprave na mednarodne izpite. Vsi naši dosedanji udeleženci so jih opravili uspešno z visokimi rezultati in velikim zadovoljstvom. Kontaktirajte nas še danes in brezplačno vas bomo razporedili v ustrezen nivo učenja tujega jezika.

 

tečaj italijanskega jezika

Deli na družabnih omrežjih: