Italijanščina za začetnike v štirih tednih

Učenje nemščine na individualnem tečaju poteka zelo sproščeno
18. 2. 2023
Napredni tečaj italijanščine
Poslovna italijanščina, ki bo navdušila vaše poslovne partnerje
18. 2. 2023

Italijanščina za začetnike v štirih tednih

Italijanščina

Italijanščina je romanski jezik, ki se na področju trgovanja v naši državi pogosto uporablja. Ker je Italija naša soseda vam tečaj italijanščine odpira mnogo novih poslovnih priložnosti. Tudi za ljubitelje potovanj je italijanščina zelo uporabna, znanje drugih jezikov je med populacijo države namreč nizko.

Že kratek individualni tečaj za začetnike, ki vam ponudi osnovno pridobitev znanja, vam bo omogočalo večjo samostojnost med potovanjem. Individualni tečaj italijanščine je najboljša izbira za tiste, ki želite pridobiti nove kompetence in hkrati izboljšati tudi delovanje vašega spomina.

Italijanščina

Ponujamo seveda program, ki omogoča priprave tudi na mednarodne izpite, ki za začetnike pomeni pridobivanje priznanja A1 ali A2 za osnovno sporazumevanje. Za tiste, ki ste že vešči v jeziku pa omogočamo pripravo tudi za najvišjo stopnjo razumevanja in sporazumevanja C2. Preko akumulacijskega efekta, ki se vzpostavi zaradi izvedbe v kratkem časovnem obdobju, boste svoje znanje italijanščine izpilili v manj kot štirih tednih.

V primeru, da načrtujete selitev pa omogočamo učenje tudi za vaše najmlajše. Naš tečaj italijanščine je namreč primeren tudi za otroke, starejše od 9 let. Sodelovali boste v skladu z usposobljenimi učitelji, ki bodo poskrbeli za varno in živo učenje. Za otroke priporočamo, da izberete tečaj italijanščina za začetnike.

Na brezplačnem posvetu bomo poskrbeli, da bo učenje potekalo v skladu s predhodnim znanjem in bo za otroka udobno ter koristno. Uslišali bomo vaše potrebe in se temeljito prilagodili vašim motivom za učenje jezika.

Individualni tečaj italijanščine

Tečaj italijanščine in trening spomina v enem

Center Karnion je edini, ki ponuja individualni tečaj italijanščine v Sloveniji, na podlagi medicinskega superlearninga. Učenje je zasnovano kot medicinski superlearning, ki z znanjem iz znanosti zagotovi, da boste veliko količino besed hitro in učinkovito shranili v spomin.

Tako jih boste v konverzaciji lahko brez obotavljanja uporabili veliko hitreje. Še ena prednost metode medicinskega superlearninga pa je, da boste z učenjem jezika ne le izboljšali pomnjenje besed ampak delovanje celotnega spomina.

Učenje jezika je namreč eden bolj izrazitih treningov spomina, saj vključuje uporabo delovnega spomina, njegovo povezavo z dolgoročnim spominom, ki mora hkrati hraniti nove informacije in priklicati tiste, ki so v dolgoročnem spominu že shranjene.

Akumulacijski efekt je, pri učenju v alfa stanju, ključnega pomena. Aktivira namreč dolgoročni spomin, zato bodo besede že po nekaj urah za vedno shranjene v vaših možganih. Dolgoročni spomin aktiviramo s pomočjo rumene svetlobe, ki jo projicira možganski spodbujevalnik in s stimulacijo alfa valov v možganih. V sproščenem stanju se stresni hormoni izločijo iz telesa in količina hranjenja v dolgoročni spomin je bolj učinkovita in dolgotrajna.

Italijanščina za začetnike

Možganski spodbujevalnik z rumeno svetlobo in sproščanje s kisikovo kuro po dr. Ardenu zagotavlja kar 4x boljše pomnjenje. Zagotovljeno se bo med učenjem jezika po metodi superlearning Karnion®, tudi vaš splošni spomin izboljšal za vsaj 20%. V sodelovanju z nami boste torej pridobili novo veščino, hkrati pa izboljšali svojo vsakdanjo umsko kompetentnost.

Ključni aspekt našega specializiranega pristopa je tudi protistresno delovanje. V stanju stresa se namreč naša pozornost in spominske sposobnosti opazno zmanjšajo. S pomočjo rumene svetlobe, ki imitira sončno svetlobo in aktivacijo alfa valov v možganih poskrbimo, da se vaše telo in možgani sprostijo. To služi hitrejšemu učenju jezika, kar je posebej uporabno za začetnike, protistresna terapija pa služi tudi vašemu celotnemu zdravju in dobremu počutju.

Naša metoda posnema učenje značilno za otroke do šestega leta starosti, ki se učijo brez predsodkov in pričakovanj do samega sebe. Poslušajo govor staršev ter ga po najboljših močeh ponavljajo. Superlearning Karnion® posnema tako učenje in vam tako omogoča pristne rezultate, ki jih s samo konverzacijo ne morete pridobiti. Individualni tečaj italijanščine vam omogoča, da se ne primerjate s skupino in delujete s svojim tempom, brez predsodkov.

Tečaj italijanščine

Individualni tečaj italijanščine po metodi medicinskega superlearninga

V sklopu individualnega tečaja italijanščine boste učenje jezika izvajali najmanj 4 šolske ure, individualni trening pa boste lahko zaključili v štirih tednih. Tako boste količino besed pridobili hitro in jo kmalu nadgradili.

Učenje tujega jezika po metodi medicinskega superlearninga poteka 4x hitreje, tudi italijanščina za začetnike. Tečaji potekajo strnjeno. Lahko se prijavite na individualni tečaj italijanščine ali v dvojici oziroma manjši skupini. Tako skupinski kot individualni tečaj poteka najmanj 4 šolske ure do 8 šolskih ur dnevno.

Za tečaj, ki obsega 40 ur se udeleženci najpogosteje odločijo za 10-dnevni program, v katerem učenje poteka v dvotedenskem sklopu po 4 ure dnevno ali za 5 dnevni program, ki poteka 5 dni zaporedoma po 8 ur dnevno. 5 dnevni program lahko izvedemo tudi v sklopu dveh tednov, torej v sklopu treh delovnih dni v enem delovnem tednu in preostala dva dni v naslednjem delovnem tednu, ponovno po 8 šolskih ur dnevno.

Individualni tečaj italijanščine

Italijanščina za začetnike in predstavitev programa

V primeru, da vam delovno mesto ne omogoča učenja med tednom so za vas najbolj primerni vikend programi. Individualni tečaj je po poteku popolnoma enak skupinskemu. Pred učenjem tujega jezika vas z veseljem povabimo na brezplačno predstavitev programa, kjer vas bomo izobrazili o naši tehniki in videli boste, da je metoda medicinskega superlearninga Karnion® najboljša izbira za učinkovito učenje tujih jezikov.

Deli na družabnih omrežjih: