Učenje nemščine na individualnem tečaju poteka zelo sproščeno

Napredni tečaj nemščine
MENTALNA KONDICIJA JE KLJUČ DO VRHUNSKIH REZULTATOV
30. 1. 2023
Italijanščina
Italijanščina za začetnike v štirih tednih
18. 2. 2023

Učenje nemščine na individualnem tečaju poteka zelo sproščeno

Učenje nemščine je lahko zelo zabavno, če se ga le lotimo na pravi način. Veliko ljudi se nemškega jezika kar malce boji in otepa, saj je precej trši od recimo francoščine ali španščine. A čeprav se zato zdi precej težek, pa temu ni tako, če se udeležite individualnega tečaja nemščine v našem holističnem centru Karnion.

Učenje poteka na povsem drugačen način kot v (jezikovnih) šolah. Ker uporabljamo že 31 let poznano in preverjeno metodo MEDICINSKI superleaning Karnion® oz. superučenje Karnion, vam bo nemški jezik takoj prirasel k srcu. Naučili se ga boste v zelo kratkem času, saj je omenjena metoda zares učinkovita.

Učenje nemščine

Zakaj je metoda medicinski superleaning Karnion® tako posebna?

V našem holističnem centru individualni tečaji že desetletja potekajo po metodi medicinski superlearning Karnion®. Kaj pa jo dela tako posebno oz. kako se razlikuje od metod, ki jih uporabljajo v šolskem sistemu? Njenih posebnosti je veliko, zato začnimo na začetku.

  • Alfa stanje

Učenje nemščine pri nas poteka v alfa stanju – to je posebna zavest, ko naši možgani delujejo s precej nižjimi frekvencami kot običajno. V takšnem stanju smo povsem sproščeni, kot npr. preden zaspimo ali, ko se zbudimo. Ker se naši možgani ne obremenjujejo z ostalimi nalogami, ki jih moramo opravljati tekom dneva, si nove besede zapomnimo kar 4x hitreje.

To pa ni edina prednost takšnega načina učenja nemščine. Individualni tečaj poteka s pomočjo rumene svetlobe, ki ima na nas enak vpliv kot sonce, ter baročne glasbe. Ker nas oboje pomirja, se besede v nemškem jeziku zasidrajo ne le v kratkoročni, temveč tudi v dolgoročni spomin.

  • Poslušanje in konverzacija v nemščini

Ste kdaj premišljevali, kako se otroci naučijo govoriti? Ne vpišemo jih v jezikovno šolo, temveč se novih besed in povezovanja le-teh preprosto naučijo s poslušanjem svojih staršev. Tega koncepta se v pri nas zavedamo, zato ga uporabljamo na naših individualnih tečajih.

Nemščina slovenščini ni prav nič podobna, a se vseeno lahko veliko novih besed naučimo s poslušanjem. Ker smo v alfa stanju, si jih hitro zapomnimo, takoj pa jih tudi utrdimo tekom pogovora s profesorjem. Učenje nemščine je torej kombinacija poslušanja in konverzacije. Sporazumevanje bo tako steklo že v nekaj urah.

Individualni tečaj nemščine

  • Personalizacija

Nekateri neke osnove nemškega jezika že imajo, nekateri pa se z njim srečujejo prvič. Ker se zavedamo, da je vsak posameznik drugačen, pred individualnim tečajem najprej preverimo vaše znanje na vseh področjih (branje, pisanje, govorjenje in razumevanje).

Tako za vsakega posameznika ugotovimo, na kateri stopnji učenja nemščine je in na podlagi tega prilagodimo personaliziran program. Takšnega načina dela ne boste srečali nikjer drugod, saj se v jezikovnih šolah in v običajnem šolskem sistemu nemškega jezika učijo po vnaprej določenem učbeniku.

Metoda medicinski superleaning Karnion® je zato bistveno bolj učinkovita, saj je prilagojena posebej vašemu znanju in zmožnostim.

Konverzacija v nemščini

  • Intenzivnost

Se bi radi vpisali na individualni tečaj nemščine, a nimate veliko časa? Potem je naš holistični center Karnion prava izbira. Ker vemo, da življenje dandanes poteka zelo hitro, vam zagotavljamo, da se boste nemškega jezika naučili v neverjetno kratkem času. Pri nas učenje nemščine poteka zelo intenzivno – 4 do 8 šolskih ur na dan, zato se celoten tečaj odvije hitro.

Za najboljši rezultat vam priporočamo, da opravite vsaj 40 šolskih ur. V tem času se boste tekom poslušanja in konverzacije v nemščini naučili dovolj, da se boste lahko sporazumevali v vsakodnevnih situacijah. Neverjetno, kajne?

Za primerjavo vam lahko zaupamo, da od popolnega začetnika do nivoja B2 običajni šolski sistem predvideva kar 1.074 šolskih ur, konvencionalni jezikovni tečaj nemškega jezika 800 šolskih ur, v našem centru pa boste to stopnjo dosegli že v samo 200 šolskih urah.

Tako ne boste izgubljali dragocenega časa, ki bi ga lahko preživeli s svojo družino, saj boste v največ 2 ali 3 tednih z učenjem nemščine zaključili. Maksimalni akumulacijski efekt pri govorjenju boste dosegli, če trening zaključite v roku 14 dni.

Nemški jezik - učenje

Učenje nemščine za poslovno rabo

Mnogi se učenja nemškega jezika ne bi niti lotili, če ne bi bil tako pomemben v poslovnem svetu. Slovenska podjetja zelo pogosto sodelujejo z nemškimi ali avstrijskimi, zato je konverzacija v nemščini za zares uspešno poslovanje pravzaprav nujna. Naši individualni tečaji se tudi v tem razlikujejo od drugih, saj se posvetimo le vsebinam, ki vam bodo prišle prav.

Če ste npr. zdravstveni delavec, se ne boste učili besed, ki jih v svojem poslu uporabljajo npr. obrtniki. Po opravljenem treningu, vas bo spremljala osebna učiteljica ali učitelj po e-učenju, kar vam bo zelo pomagalo pri konverzaciji s poslovnimi partnerji.

Individualni tečaj nemščine

Nemški jezik – individualni tečaj nemščine

Seveda pa se marsikdo uči nemškega jezika tudi zato, ker bi na počitnicah rad spregovoril z domačini ali pa si le želi novega znanja. Individualni tečaj nemščine je namenjen vsem, saj v našem centru poučujejo kar 3 profesorice, ki so rojene govorke tega germanskega jezika. Tako se boste med učenjem veliko naučili tudi o sami kulturi in načinu izražanja.

Učenje nemščine

Deli na družabnih omrežjih: