Italijanščina za začetnike 4x hitreje s Superlearning metodo Karnion

Tečaj tujih jezikov
Je tuj jezik še vedno ena izmed najpomembnejših kompetenc zaposlenih?
22. 9. 2023
individualni tečaj nemščine
Individualni tečaj nemščine ima številne prednosti pred skupinskimi tečaji
26. 9. 2023

Italijanščina za začetnike 4x hitreje s Superlearning metodo Karnion

italijanščina za začetnike

Italijanščina za začetnike vas nauči romanskega jezika, ki ga govorijo v Italiji, pa tudi v nekaterih drugih delih sveta. Za tiste, ki se odločijo zanj, se odprejo vrata v bogato kulturno dediščino, čudovito kulinariko in lepo državo. Ključne stvari, ki jih morajo začetniki vedeti o italijanščini, vključujejo osnove abecede in izgovorjave, osnovno slovnico, osnovno besedišče in fraze, praktično vadbo z učiteljem, ki zna motivirati. Poleg tega pa je smiselno si omisliti tudi potovanje in interakcijo v resničnem okolju ter potrpežljivost pri učenju tega lepega jezika. Lahko pa si samo učenje bistveno skrajšate in se odločite za izredno učinkovito novo metodo Superlearning Karnion, ki vam bo učenje jezika omogočila kar 4 krat hitreje.

italijanščina za začetnike

 

Superlearning Karnion tečaj italijanskega jezika vpišite še danes

V holističnem centru Karnion delujemo že od leta 1991 in skrbimo za učinkovitost metode Superlearninga. Gre za inovacijsko metodo učenja tujih jezikov na slovenskih tleh. Metoda uporablja rumeno svetlobo, ki deluje kot možganski spodbujevalnik na nevsiljiv, pomirjujoč način, kot sonce, v skladu z našim naravnim dihanjem. Barve so namreč pomemben del zunanjih informacij, ki jih sprejemajo možgani preko vidnih poti. Znani so primeri iz vsakdanjega življenja. Rdeča luč na semaforju v vas sproži nek alarmni odziv, medtem ko rumena predstavlja umirjen in pozoren odziv. Omogoča delovanje same možganske skorje in razumskega odločanja ter tudi učenje.

V primeru odločitve obiska tečaja italijanskega jezika pri nas poskrbimo za popolno individualizacijo vsebin. Naučili se boste lahko tega kar vas zares zanima oziroma to kar boste v življenju ali na delovnem mestu uporabljali. Ob samem tečaju italijanskega jezika pa potekajo tudi meritve v alfa stanju, ki vam veliko povedo o sami sproščenosti med učenjem.

 

Italijanščina za začetnike in zakaj izbrati ravno ta tečaj

Učenje italijanskega jezika ima številne prednosti za posameznike, ki želijo razširiti svoje jezikovne veščine in kulturo. Tečaj italijanskega jezika vam omogoča, da se naučite osnov ali izboljšate svoje že obstoječe znanje. Ponuja strukturiran pristop k učenju, ki obsega poslušanje in konverzacijo. Klasične šole mnogokrat pozabijo na samo poslušanje, ki pa je dejansko odgovorno na samo pridobitev novih besed. Če pomislite tudi svoj materni jezik ste se dejansko naučili s poslušanjem svojih staršev oziroma skrbnikov. Gre tako rekoč za najnaravnejšo obliko učenja. Učili se boste kot 6. letni otrok a na koncu prejeli vse želene informacije.

Ena od glavnih prednosti tečaja italijanskega jezika je prilagodljivost. V kolikor vas zanima specifično področje se vam bodo naši strokovnjaki popolnoma prilagodili. Prav tako nudimo tečaj v individualni obliki – torej ena na ena. V primerjavi s šolskim sistemom naša metoda doseže enak učinek – znanje nivoja B2 v samo 200 urah, medtem ko jih šolska porabi kar 1074. Sami smo na takšen rezultat preprosto izredno ponosni. Prav tako o naših rezultatih pričajo številni, ki so se odločili za opravljanje certifikatov.

Ker boste jezik poslušali v alfa stanju, bo to ustvarilo popolno antistresno okolje, kar vam bo olajšalo samo govorjenje na urah konverzacije. Izkazalo se je, da naša metoda omogoča konverzacijo v osnovnih situacijah že po samo 40 šolskih urah italijanščine za začetnike.

tečaj italijanskega jezika

 

Intenzivni tečaj italijanščine vam bo prinesel odlične rezultate

Intenzivni tečaj italijanščine je odlična možnost za hitro in temeljito učenje tega romanskega jezika. Ta vrsta tečaja je zasnovana tako, da se v krajšem časovnem obdobju osredotočite na učenje in dosežete visok nivo jezikovnih veščin. Preden pričnete vas bomo seveda brezplačno tudi preverili v katero učno skupino bi najbolje spadali. Intenzivni tečaj italijanščine lahko tako doseže le najboljši optimalen rezultat.

Tukaj je nekaj ključnih vidikov intenzivnih tečajev italijanščine:

  1. Hitro napredovanje: v enem tednu opravite 40 ur italijanščine za začetnike v strnjeni obliki, kar omogoča izredno hitro napredovanje.
  2. Poglobljeno učenje: ker so tečaji intenzivni, se lahko globlje poglobite v jezik in se osredotočite na gramatiko, izgovorjavo, besedišče in komunikacijo.
  3. Praktične veščine: intenzivni tečaji se pogosto osredotočajo na praktično rabo jezika. Učenje je usmerjeno v vsakodnevne situacije, kar vam omogoča, da se lažje sporazumevate v resničnih okoljih.
  4. Individualizem: učitelj vam bo vedno na voljo in to samo vam.
  5. Motivacija in disciplina: intenzivni tečaji zahtevajo visoko stopnjo motivacije in discipline, saj je učenje koncentrirano v krajšem časovnem obdobju.

 

Intenzivni tečaj italijanščine je odlična izbira za tiste, ki želijo hitro pridobiti jezikovne veščine in se poglobiti v kulturo in komunikacijo v italijanskem jeziku. Potek je lahko naslednji:

  • 10 delovnih dni po 4 šolske ure dnevno – v dveh zaporednih tednih
  • 5 delovnih dni zaporedoma po 8 šolskih ur dnevno
  • 3 delovne dni v enem tednu ter 2 delovna dneva v sledečem tednu po 8 šolskih ur dnevno
  • Vikend programi – 40-urni trening v celoti lahko opravite med vikendom ali pa kombinirate z delovnimi dnevi.

 

Možna je prav tako izbira 20 urne, krajše različice intenzivnega tečaja italijanščine. Učenje jezika je poglavitni trening spomina. Poleg tečaja italijanskega jezika nudimo tudi druge jezike. Obiščite našo spletno stran in preverite česa vse se lahko naučite pri nas.

superlearning karnion

Deli na družabnih omrežjih: