Tečaj poslovne italijanščine je odlična naložba za prihodnost

IO PARLO ITALIANO- v KARNIONU z Oriano Girotto
21. 6. 2023
tecaj-poslovne-spanscine
Tečaj poslovne španščine po metodi Superlearning
29. 6. 2023

Tečaj poslovne italijanščine je odlična naložba za prihodnost

tecaj-poslovne-italijanscine

Tečaj poslovne italijanščine je pri nas zelo intenziven, poglobljen in traja rekordno kratek čas, izvrsten uspeh pri učenju pa osupne prav vsakega našega slušatelja. Zasluga za takšne odlične rezultate v našem jezikovnem centru gre kombinaciji inovativne metode poučevanja superučenja oziroma Superlearninga v alfa stanju in z rumeno svetlobo ter povsem osebnega holističnega pristopa poučevanja, ki se prilagodi prav vsakemu slušatelju posebej. V takšnem sistemu res ni prostora za površno znanje brez globokih temeljev. Poslovna italijanščina je za nas Slovence zelo koristna in ima v našem prostoru pomembno in vidno mesto, saj je Italija naša neposredna soseda in so trgovski ter poslovni stiki z njo zelo živahni.

Zakaj si ne bi odprli na stežaj vrat k napredovanju na delovnem mestu ali si zagotovili nove priložnosti pri iskanju dela in stikov na profesionalni ravni? In tudi če želite samo spoznati ta spevni romanski jezik in ga v petih dneh osvojiti, je naš tečaj italijanskega jezika superiorna izbira. Ker pa smo holistični center, ne boste zelo hitro napredovali le na področju znanja, ampak boste pri tem tudi osebnostno napredovali in pomembno vplivali na svoje zdravje.

poslovna-italijanscina-za-zacetnike

 

Tečaj poslovne italijanščine in razvoj potencialov sta tesno povezana

V našem centru imamo edinstven pristop pri oblikovanju naših programov – in sicer razvoj celostnosti pri posamezniku, ki zajema njega kot celoto: njegovo socialno, čustveno, osebnostno in duhovno inteligenco. To pomeni, da pri nas razvijete celoten spekter svojih potencialov in se tako samouresničujete, kar je najvišji smoter našega bivanja. Ta celostni oziroma holistični pristop uveljavljamo tudi pri programu učenja tujih jezikov. Tako dobite pri vpisu v tečaj poslovne italijanščine enkratno priložnost, da se ob intenzivnem učenju jezika razvijete v uspešno celovito osebnost.

Vsak ima možnost osvojiti jezik v petih dneh

Marsikoga med vami skrbi, da ni dovolj nadarjen za učenje jezikov, takšno prepričanje ste si ustvarili pri konvencionalnih metodah učenja. Pri nas je pristop popolnoma drugačen in unikaten, saj pri hitrem učenju jezika vplivamo na dvig vseh vaših potencialov in slušnega centra v možganih. Pri nas ne ostajate na ravni sprejemanja podatkov in vsebin, kot je to pri standardnem učenju, v našem jezikovnem centru se jezika učite po povsem naravni poti – tako, kot ste se učili materinščine v zgodnjem otroštvu: z aktivnim poslušanjem, napredna metoda učenja z možganskim spodbujevalnikom z zdravilno rumeno svetlobo pa vam bo zagotovila, da boste pri tem popolnoma sproščeni. Možgani bodo v prijetnem alfa stanju globoke sproščenosti, pri tem pa se bo aktiviral dolgoročni spomin in slišanih vsebin zato ne boste kar na hitro pozabljali, kot je to pri konvencionalnih metodah običajno.

tecaj-italijanskega-jezika

Celotna snov je zgoščena v vsebine, ki so prilagojene osebno vam, saj sodelujete s holističnim učiteljem ena na ena. Rezultati so neverjetno hitro vidni, pri nas se jezika naučite štirikrat prej kot po standardnih metodah. Končno trajanje tečaja prilagodimo glede na razpoložljiv čas, ki ga lahko namenite učenju jezika. Tako lahko traja tečaj italijanskega jezika samo pičlih pet dni, če se v tem času res posvetite samo učenju jezika. To se vam res splača, saj s tem nadomestite kar leto dni učenja po konvencionalni metodi.

Metoda superučenja je že takoj ob vpeljavi v 60. letih prejšnjega stoletja pokazala neverjetne učinke, saj so poskusni učenci izumitelja te metode v enem dnevu osvojile 1.500 novih besed. Za znanje do ravni B2 je pri nas predvidenih 200 šolskih ur, po klasični metodi pa je za to znanje predvidenih 800 šolskih ur. Za znanje poslovne italijanščine pripravimo poseben prilagojen program z vsebinami, ki vam bodo omogočile sporazumevanje v delovnem okolju na ravni A2. To vam bo zelo koristilo na delovnih srečanjih z italijanskimi partnerji.

 

Tečaj italijanskega jezika in zdravje gresta z roko v roki

Kot edini v Sloveniji hkrati s tečajem jezika z našo napredno tehnologijo pomembno učinkujemo na vaše zdravje, učinki pa so znanstveno dokazani. V današnjem svetu nenehnega hitenja in neskončnega stresa je posebej dragocena globoka sprostitev, ki jo pri nas dosežete v okviru programa učenja jezika.

Naša metoda superučenja vključuje različne medicinske pripomočke, ob pomoči katerih bo vaše telo močno razbremenjeno stresnih hormonov kortizola in adrenalina – v okviru 40-urnega tečaja se bo stres zmanjšal kar za 60 %. Rumena svetloba bo ob tem poskrbela za sproščanje hormonov sreče – endorfinov in seratonina. Poleg tega bo program vplival na harmonično delovanje žlez in na krepitev spomina, saj se bo pomnjenje izboljšalo za kar 20 %. Z našim tečajem italijanskega jezika dobite res čudovit celovit paket znanja in zdravja.

tecaj-poslovne-italijanscine po merodi superucenja

 

Zakaj je tečaj poslovne italijanščine dobra odločitev

Italija je gospodarsko sedma sila na svetu in je ena od ustanoviteljic EU. Ima visok status na številnih področjih – od arhitekture, umetnosti, glasbe, mode, avtomobilske industrije do znanosti. V Italiji imajo sedež številna velika in uspešna podjetja iz Amerike in vrste evropskih držav, na primer Hewlet Packard in IBM. V EU je italijanščina drugi najbolj razširjen jezik. Vse to so več kot odlični razlogi, da se odločite za učenje poslovne italijanščine in si tlakujete pot uspeha. S tečajem poslovne italijanščine pri nas si poglobljeno znanje tega jezika zagotovite v rekordno hitrem času.

Deli na družabnih omrežjih: