Poslovna italijanščina, ki bo navdušila vaše poslovne partnerje

Italijanščina
Italijanščina za začetnike v štirih tednih
18. 2. 2023
Tečaj tujih jezikov
Učenje angleščine in individualni tečaj angleščine po metodi superučenja
19. 2. 2023

Poslovna italijanščina, ki bo navdušila vaše poslovne partnerje

Napredni tečaj italijanščine

Poslovna italijanščina se v Sloveniji, še posebej na področju trgovanja, pogosto uporablja. Italija je kot naša soseda pomembna poslovna partnerica Slovenije. V sklepanju vsakega odnosa je prvi korak dobro sporazumevanje, ki ga na poslovnem področju lahko zelo učinkovito izboljšate s tečaji tujih jezikov.

Konverzacija v italijanščini bo navdušila vaše poslovne partnerje in zagotovila, da ste en korak bližje uspešnemu poslovanju, zato vam svetujemo, da se udeležite naprednega tečaja poslovne italijanščine.

Napredni tečaj poslovne italijanščine vam ponuja kompetence, ki so zelo zaželene na raznovrstnih delovnih mestih. Znanje tujega jezika in že samo osnovna sposobnost konverzacije je lahko razlog, da bodo prav vas izbrali za želeno delovno mesto.

Tečaj tujih jezikov po metodi superlearning Karnion® vas bo pripravil tudi na mednarodne izpite za pridobivanje certifikatov znanja italijanščine, ki se vrstijo od A1, ki označuje osnovno razumevanje in sporazumevanje, do C2, ki označuje odlično znanje tujih jezikov.

Konverzacija v italijanščini

V holističnem centru Karnion se zavedamo, da sama poslovna konverzacija ni dovolj, da osvojite tuj jezik. Zato smo na osnovi znanstvenih priporočil vzpostavili program medicinskega superlearninga Karnion®.

Na našem tečaju poslovne italijanščine boste potrebne veščine konverzacije osvojili v največ štirih tednih. Tako vam omogočimo hitro napredovanje do želene stopnje. Zaradi učenja se bodo izboljšale tudi vaše splošne spominske sposobnosti, saj je učenje novega jezika intenziven trening spomina že sam po sebi.

Napredni tečaj italijanščine bomo prilagodili vašim potrebam. Besednjak, ki ga potrebujete za uspešno konverzacijo je namreč odvisen od področja kjer boste jezik največ uporabljali. Po posvetu z nami in udeležitvi naprednega tečaja, vam poslovna italijanščina, tudi ob najbolj temeljnem znanju, kmalu ne bo več tuj jezik.

Tečaj tujih jezikov

Napredni tečaj italijanščine po znanstveni metodi Superlearning Karnion®

Naša metoda Superlearning Karnion® je utemeljena z znanstvenimi ugotovitvami na področju učenja in spomina. Že od leta 1991 je holistični center Karnion edini, ki uporablja učenje jezika v alfa stanju s tehnologijo možganskega spodbujevalnika. Poskrbimo namreč, da ste v času učenja v zelo sproščenem stanju. S tem se stresni hormoni izločijo iz vašega telesa, kar izboljša vašo sposobnost pozornosti in konsilidacije (shranjevanja) podatkov iz kratkoročnega v dolgoročni spomin.

Možganski spodbujevalnik izžareva rumeno svetlobo, podobno sončni. Prav tako niža frekvence možganskega delovanja in s tem omogoča večjo osredotočenost in kvaliteto pomnjenja, ki je zaradi njegove uporabe 4X večja. V primeru učenja tujega jezika tako poskrbi, da se bodo besede hitreje in za dalj časa shranile v vaš dolgoročni spomin. Besed ne boste pozabili tako hitro in lažje jih boste povezali z novo pridobljenimi ter jih uporabili v konverzaciji.

To nas privede do nove prednosti našega medicinskega superlearninga, ki ga predstavlja hitra akumulacija znanja. Ta je ključna pri učenju z alfa valovi in temelji na hitrem pridobivanju, kopičenju in povezovanju novo pridobljenih besed. Za učenje jezika sama konverzacija ni dovolj.

Na naših tečajih tujega jezika boste besede poslušali in ponavljali, kot majhni otroci, ki poslušajo govor matere in očeta in se novih besed naučijo s ponavljanjem. Otroci do šest let se učijo brez predsodkov in pričakovanj. V stanju intenzivne sproščenosti pa se tudi vam predsodki, ki jih imate sami do sebe umirijo, da se lahko učite hitreje in učinkoviteje.

Naša metoda je 4x hitrejša od drugih metod učenja in vam omogoča osvojitev poslovne italijanščine v manj kot štirih tednih. Tudi napredni tečaji italijanščine je lahko izveden v tem časovnem obdobju.

Napredni tečaj italijanščine

Tečaj tujih jezikov bo pripomogel, da bo vaša konverzacija v italijanščini popolna

V holističnem centru Karnion zagotovimo, da učenje poteka celovito. Učenje je proces, ki zahteva sposobnost pozornosti in hitrega pomnjenja. Na podlagi tega znanja je zasnovan tudi napredni tečaj poslovne italijanščine.

Trening spomina, ki ga izvajate ob učenju novega jezika zagotovi, da se bo vaša sposobnost konverzacije v italijanščini hitro izboljšala. Prav tako se bodo tudi vaše spominske sposobnosti v kratkem časovnem obdobju izboljšale za najmanj 20%.

Do določene mere se med našo metodo učenja izvaja tudi protistresna terapija, ki zmanjša koncentracijo kortizola v telesu in povečuje nivo serotonina in endorfinov za dobro počutje. Tako boste pridobili novo znanje in hkrati izboljšali svojo vsakodnevno produktivnost. Učili se boste hitreje in učinkoviteje.

Napredni tečaj in tečaj tujih jezikov za začetnike poteka v 20 urnih ali 40 urnih sklopih. Te lahko izberete v enotedenski ali dvotedenski izvedbi, glede na količino ur in vašo razpoložljivost. V sklopu učenja jezika boste sodelovali s specializiranimi strokovnjaki, ki bodo izkušnjo učenja spremljali in zagotavljali njeno maksimalno učinkovitost.

Učenje zaradi zagotavljanja akumulacijskega efekta nikoli ni krajše od štirih ur, lahko pa traja tudi osem šolskih ur glede na paket, ki ga izberete. Če učenje med delovnim tednom za vas ni možnost, ponujamo tudi vikend pakete, ki potekajo v petek zvečer in/ali v soboto in nedeljo. Za več podrobnosti obiščite našo spletno stran, kjer se lahko prijavite na brezplačno prvo posvetovanje. Skupaj bomo izbrali najboljši paket in tečaj v skladu z vašimi željami.

Tečaj tujih jezikov

Deli na družabnih omrežjih: