Učenje angleščine in individualni tečaj angleščine po metodi superučenja

Napredni tečaj italijanščine
Poslovna italijanščina, ki bo navdušila vaše poslovne partnerje
18. 2. 2023
Poslovna angleščina
Poslovna angleščina in brezhibna konverzacija v angleščini sta odraz strokovnosti
19. 2. 2023

Učenje angleščine in individualni tečaj angleščine po metodi superučenja

Tečaj tujih jezikov

Učenje angleščine je lahko prijetna izkušnja ne glede na starost. Učenje novega jezika je izziv, s katerim posameznik pridobi novo kulturno znanje. Ob tem pa izboljša še kognitivne in analitične sposobnosti. V letu 2012 je švicarska študija pokazala, da učenje novega jezika vpliva na dele možganov, odgovorne za zavestno razmišljanje in spomin.

Sodobna angleščina se je začela uporabljati v 14. stoletju, danes pa jo govori kar 1,5 milijarde ljudi po svetu. Je uradni jezik 59 držav, kot drugi jezik pa jo poučujejo v kar 118 državah. Vsako leto se njeno besedišče poveča za 4000 novih besed.

Angleški jezik je jezik letalstva, znanosti, računalništva, turizma, diplomacije in medijev. Zato ni presenečenje, da tečaj pripomore posamezniku pri poslovnem in osebnem napredku.
Večina podjetij je v današnjih časih mednarodnih, drugi jezik pa je velikokrat naveden kot zaželena veščina na delovnem mestu.

Njegovo poznavanje poveča možnosti za dobro zaposlitev doma in v tujini. Prav tako pa dopušča izpopolnjevanje znanja in študij v kateri koli državi. Številne univerze po svetu namreč ponujajo programe v najbolj razširjenih jezikih.

Individualni tečaj angleščine

Zakaj je individualni tečaj angleščine pomemben del učenja tujega jezika?

Individualni tečaj angleščine je uspešna učna metodologija, ki ponuja popolno personalizacijo vsebin in coaching s strani učitelja. Vsak posameznik je drugačen, zato je treba te individualne značilnosti, ki jih tako cenimo, upoštevati tudi pri učenju angleškega jezika. Takšna oblika poučevanja zagotavlja, da je učenje čim bolj skladno s cilji tečajnika. Ure so posebej oblikovane njegovemu že obstoječemu znanju jezika, njegovim potrebam, željam in interesom. Ne glede na nivo zahtevnosti – tudi pri C1 in C2.

Intenzivni trening, ki traja 5 dni po 8 šolskih ur ali 10 dni po 4 šolske ure, ponuja maksimalno individualizacijo urnika. Takšno učenje angleščine tečajniku omogoča, da se njegove prednosti in slabosti obravnavajo natančneje. Učitelju pa, da ure prilagodi napredku, željam in potrebam učenca.

Edinstvena učna metodologija ponuja okolje brez stresa in motenj. Namesto da bi bil tečajnik obremenjen s tem, kako malo ali veliko ve v primerjavi z drugimi, se lahko osredotoči na pridobivanje znanja. Sproščena konverzacija v angleščini spodbuja neodvisnost, saj se zanaša le na svoje znanje. Slednjega mora samozavestno uporabljati v pogovoru z učiteljem, ki komunikacijo brez večjih težav prilagaja tečajniku.

Angleški jezik

4x hitrejše učenje angleščine za začetnike, izpite, podjetja in otroke

Učenje angleščine v holističnem centru razvoja osebne uspešnosti Karnion poteka po 4x hitrejši poti. Že vse od leta 1991 edini v Sloveniji uporabljamo metodo dr. Georgija Lozanova – učenje tujega jezika v alfa stanju. Slednjo smo združili s tehnologijo možganskega spodbujevalnika z rumeno svetlobo.

Takšno učenje dopušča, da v le 40 urah prihranite kar 200 ur učenja po konvencionalni metodi. Izbirate lahko med različnimi tečaji odvisno od vašega znanja, potreb in želja. Med drugim ponujamo:

 • Tečaj jezika za začetnike
  S pomočjo superučenja oziroma metode medicinski superlearning Karnion® se boste hitro naučili jezika, izboljšali produktivnost, koncentracijo ter se rešili stresa. Tečaj pripomore še k izboljšani ustvarjalnosti, a poglavitno je, da se pridobivanja znanja lotite z radostjo.
 • Tečaj kot pripravo na izpit
  Tečaj kot priprava na izpit je namenjen vsem, ki opravljajo maturo ali potrebujejo mednarodni certifikat. Izpiti so dovolj stresni brez tega, da potekajo v tujem jeziku. Čiščenje stresnih hormonov in učenje v alfa stanju bosta poskrbela za izničenje stresa ter dobro opravljen izpit. Eden izmed večjih uspehov Karniona je, da so v 31 letih prav vsi udeleženci, ki so se pripravljali na izpite te tudi opravili.
 • Poslovna angleščina in coaching
  Angleški jezik v poslovnem svetu se precej razlikuje od pogovornega. Je bolj neposreden in razumljiv, v pisni obliki in v govoru pa ima strožja pravila. Vas skrbi, da je poslovna angleščina preveč splošna za vašo panogo? Nikar ne skrbite. V našem centru smo specializirani v posameznih področjih poslovnega jezika. Med drugim v pravo, strojništvo, medicino, finance, logistiko, računalništvo, gradbeništvo, elektro – tehniko in še več. Vsem, ki si želite osebno napredovati ali vodite večje oziroma manjše skupine, pa je na voljo še coaching.
 • Tečaj za otroke
  Poseben program je namenjen otrokom, starejšim od 9 let. Ta je popolnoma individualiziran zaradi različnih ciljev otrok in staršev. Otroci se tečaja lahko udeležijo zaradi želje po kakovostnem preživljanju prostega časa ali slabših ocen v šoli.

Konverzacija v angleščini

Zakaj je učenje angleščine tako pomembno za otroke?

Učenje angleščine ima za otroka številne prednosti, saj se njihovi možgani aktivno razvijajo in so željni novega znanja. Otroci hitro ugotovijo, da je okoli njih veliko novih, zanimivih stvari. Njihova naraščajoča radovednost jih povede do tega, da preizkusijo prav vse – od športa, glasbe do plesa.

Ne vidimo razloga, zakaj ne bi bil del tega tudi drugi tuji jezik. Mnoge študije so pokazale, da je najboljši čas za učenje drugega jezika pred desetim letom. V tem obdobju otroški možgani nezavedno sprejemajo nove informacije. Prav tako hitreje znanje pridobijo ter ga lažje obdržijo.

Individualni tečaj angleščine bo poskrbel za varno in spodbudno okolje. Okolje, kjer se ocenjuje njihov napredek, neuspeh pa nima posledic. Konverzacija v angleščini bo izboljšala otrokove komunikacijske sposobnosti ter poskrbela za razvoj spomina, abstraktnega mišljenja in domišljije.

Učenje angleščine za otroke

Deli na družabnih omrežjih: