Nemščina za začetnike je intenziven, a sproščujoč tečaj

tečaj poslovne italijanščine
Tečaj poslovne italijanščine vam odpira vrata možnosti študija in dela v tujini
1. 6. 2023
IO PARLO ITALIANO- v KARNIONU z Oriano Girotto
21. 6. 2023

Nemščina za začetnike je intenziven, a sproščujoč tečaj

tecaj nemscine z metodo superucenja

Nemščina za začetnike je tečaj, ki je namenjen vsem starostnim skupinam. V našem holističnem centru se prilagodimo vsakemu posamezniku posebej, zato naj vas ne skrbi, da bi kakorkoli zaostajali. Preden začnemo z indvidualnim poukom, preverimo vaše znanje na vseh področjih (branje, pisanje, razumevanje in govorjenje), saj vam želimo podati znanje, ki vam še primanjkuje. Najprej zakrpamo luknje na osnovnem nivoju ter šele nato nadaljujemo z bolj zahtevnimi nalogami. Takšnega pristopa ne boste našli na nobenem drugem tečaju nemščine za začetnike, saj vsi sledijo že vnaprej pripravljenem učbeniku. Mi se v tem razlikujemo, saj vam želimo ponuditi nekaj več. Prav zato prilagodimo celoten program vašemu znanju in željam, na katerem področju si želite postati najbolj suvereni.

Nemščina za začetnike

Začetni tečaj nemščine po metodi superlearning Karnion

Superleaning oz. superučenje Karnion je že 31 let poznana metoda, ki je v primerjavi z ostalimi načini učenja bistveno bolj efektivna. Na konvencionalnem tečaju nekega jezika udeleženci napredujejo od popolnega začetnika do nivoja B2 v 800 šolskih urah, v šoli v 1.074 šolskih urah, medtem ko s pomočjo naše metode napredujejo bistveno hitreje – v le 200 šolskih urah! Ker se nemščina za začetnike izvaja dokaj intenzivno, ponavadi nekje med 4 in 8 šolskimi urami na dan, spregovorite že v zelo kratkem času. Za najboljše rezultate je najbolje, da 40-urni trening dokončate v roku 14 dni (ali najkasneje v 3 tednih). Vas zanima, kako je mogoče, da naši tečajniki spregovorijo v tako kratkem času?

Uporaba rumene svetlobe

Tečaj nemščine za začetnike poteka v prostoru z rumeno svetlobo, ki zniža frekvence možganskega valovanja, a hkrati spodbuja večjo koncentracijo. Če vzamemo za primer luči na semforju – rdeča barva nas opozarja na nevarnost, zato se v telesu poveča količina stresnih hormonov, medtem ko rumena barva le spodbuja pozornost. Ker omogoča tudi delovanje možganske skorje, razumskega odločanja in učenja, skupaj s prijetno glasbo ustvari idealen ambient za dolgoročno pomnenje. Vsebin zato ne pozabite tako hitro kot na drugih konvencionalnih tečajih ali v šoli.

Kombinacija poslušanja in govorjenja

Kot otroci se jezika učimo tako, da poslušamo svoje starše in okolico, slišane besede pa nato ponovimo. Ker vse skupaj poteka v sproščenem vzdušju, se učimo zelo hitro. Podobno poteka začetni tečaj nemščine – konverzacija in poslušanje potekata izmenično in zelo dinamično, zato ure minejo kot bi mignil. Tečajniki se v naš holistični center rade volje vračajo, saj se med treningom popolnoma sprostijo.

Alfa stanje omogoča akumulacijski efekt

Ko smo obdani z rumeno svetlobo, ki ima podoben efekt kot sonce, in pomirjujočo glasbo, vstopimo v alfa stanje. To je zavest, ki jo imamo tik pred spanjem ali takoj, ko se zbudimo. Takrat so frekvence možganskega delovanja nižje, kot med opravljanjem vsakodnevnih nalog in opravil. Ker nismo raztreseni in pod stresom, si nove besede zapomnimo kar do 4x hitreje! Le-te se zasidrajo v dolgoročni spomin, kar pomeni, da spregovorite že po 40-urnem treningu.

začetni tečaj nemščine
Nemščina za začetnike ima pozitivne učinke na naše telo

Za tečaj nemščine za začetnike po metodi superlearning Karnion ni značilno le zelo hitro učenje, temveč tudi popolna sprostitev. Ko smo obsijani z rumeno svetlobo, se v našem telesu sprošča več endorfinov in serotonina, zato se naravno čistijo tudi stresni hormoni. Ker prek monitoringa stalno spremljamo, v kakšnem stanju se nahajate, je tečaj nemščine za začetnike tudi antistresni program. S pomočjo raznih medicinskih pripomočkov bo vaš nivo stresa v le 40 urah padel za vsaj 60 %.

To pa še ni vse! Poleg tega, da se boste domov vrnili boljše volje ter z novimi znanji, pa se vam bo prav tako izboljšal spomin za vsaj 20 %. Zahvaljujoč naši preverjeni metodi boste izboljšanje spomina čutili na vseh življenjskih področjih.

Zakaj bi se sploh udeležili začetnega tečaja nemščine?

Nemščina je jezik, ki je v vsakodnevnem življenju in v poslovnem svetu zelo uporaben, a se ga mnogi kar malce bojijo. Ker ni tako speven kot romanski jeziki, deluje trdo, grobo in posledično precej zahtevno. A če se učenja lotimo na pravi način, hitro ugotovimo, da je tudi nemški jezik lahko prav lep. Ker je uradni jezik že pri naših sosedih, nam pride prav tako na počitnicah, kot v poslovnem svetu. Kot že omenjeno, je nemščina za začetnike prilagojena vsakemu posamezniku posebej, zato vas učimo le tem, ki vas zanimajo.

Želite opraviti izpit?

Vsi naši tečajniki, ki so se pripravljali na določen izpit, so le-tega tudi uspešno končali. Ker imamo s takšnim učenjem veliko izkušenj, vas dobro pripravimo bodisi na izpit na fakulteti, na maturi ali na mednarodni izpit.

Bi radi izboljšali poslovanje svojega podjetja?

Na indvidualnem tečaju nemščine za začetnike se učite le tem, ki vas zanimajo oz. tistih tem, ki jih boste kasneje tudi dejansko uporabljali. Ker poznamo besedišče, ki se najpogosteje uporablja na določenem področju, boste novo znanje osvojili v zelo hitrem času.

Se odpravljate v tujino?

Naše 3 profesorice so naravne govorke nemškega jezika, zato vam poleg besedišča predstavijo tudi njihovo kulturo, način poslovanja ter način izražanja. To vam bo pri delu v tujini prišlo še kako prav.

tečaj nemščine za začetnike

 

Deli na družabnih omrežjih: