individualni tečaj nemščine
Čustvena inteligenca
28. 11. 2022
Napredni tečaj nemščine
MENTALNA KONDICIJA JE KLJUČ DO VRHUNSKIH REZULTATOV
30. 1. 2023

Italijanski jezik vam bo prišel prav na potovanjih in v poslovnem svetu

italijanščina za začetnike Piaggio Vespa od blizu črno bela slika

Italijanski jezik je izjemno romantičen, zato se vedno več ljudi odloča za obisk tečaja tega jezika. Ljubljana je naše največje mesto, zato se prav tu nahaja ogromno jezikovnih šol. Katero torej izbrati? Svetujemo vam, da se tečaja udeležite v preverjenem holističnem centru z dolgoletnimi izkušnjami, ne nujno v jezikovni šoli, ki je najbližje vašemu domu. Italijanski jezik vam bo prišel prav, ko boste za vikend ali daljše počitnice odpotovali k našim zahodnim sosedom, prav tako pa se boste veliko lažje znašli tudi v poslovnem svetu.

Ker vemo, da Italijani po večini tujih jezikov ne obvladajo, je naš intenzivni tečaj (za otroke in odrasle) zelo pametna odločitev. Svetujemo vam, da začnete z učenjem tega jezika v Holističnem centru Karnion, v katerem uporabljajo preverjeno metodo superlearning Karnion®. Dokazano namreč je, da se boste na tak način vsakega tujega jezika naučili veliko hitreje, kot bi se ga v drugih jezikovnih šolah.

predstavitveni video Karnion

 

Tečaj italijanščine v Ljubljani po metodi superlearning Karnion®

Preverjeno je učenje italijanskega jezika po metodi superlearning Karnion® prijetno in enostavno, zato boste na tečaju italijanščine v Ljubljani zagotovo uživali. Končno se boste lahko spoznali z besedami, ki so se vam do sedaj zdele le izjemno romantične, obenem pa se boste popolnoma sprostili. Metoda superleaning Karnion® je v uporabi že 31 let.

Intenzivni tečaj italijanščine (za otroke in odrasle) je kombinacija poslušanja v alfa stanju in individualnega pogovora s profesorjem. Samo pomislite, kako se majhni otroci naučijo govoriti? Ravno tako – poslušajo svoje starše, zato je ta metoda definitivno najnaravnejša oblika učenja italijanskega jezika.

 

Zakaj je metoda Superlearning Karnion® najboljši način učenja novega jezika?

• Vam je italijanski jezik zelo všeč, a se ga še nikoli niste učili? Ali pa že imate neke osnove? Tečaj italijanskega jezika po omenjeni metodi je prilagojen vsakemu posamezniku posebej, saj v holističnem centru najprej preverijo vaše obstoječe znanje. Tako vas ne rabi skrbeti, da bi v določeni stopnji zaostajali. Ker tečaj ne poteka po vnaprej določenem urniku, lahko skupaj s profesorjem zakrpate luknje v znanju ter tako šele kasneje napredujete na višjem nivoju. Takšen način učenja je popolnoma drugačen od ostalih tečajev italijanskega jezika, a veliko bolj učinkovit.

• Vsi, ki se vpišejo na jezikovni tečaj si želijo čim hitrejšega napredka. Kot že rečeno, učenje jezikov po metodi Superučenje Karnion® ne poteka po nekem učbeniku, tako da je tečaj zelo intenziven in kratek. Začetnikom priporočamo vsaj 40-urni trening po minimalno 4 šolske ure dnevno. Kot zanimivost vam lahko povemo, da klasični intenzivni tečaj italijanščine v Ljubljani predvideva za začetnike do nivoja B2 približno 800 šolskih ur, šolski sistem 1.074 šolskih ur, metoda Superlearning Karnion® pa le 200 šolskih ur. To pa je precejšnja razlika, kajne? Poslušanje v alfa stanju je najnaravnejša oblika učenja, zato se tečajniki tujega jezika naučijo v rekordno hitrem času. Če še vedno niste odločeni, kateri tečaj italijanščine v Ljubljani je za vas najprimernejši, vam bo ta podatek zagotovo odločitev precej olajšal.

• Kje obiskovati zares sproščujoč tečaj italijanščine? Ljubljana je pravi odgovor, saj vas v Holističnem centru Karnion popeljejo na antistresno popotovanje. Poslušanje namreč poteka v alfa stanju, poleg tega pa v vmesnem času tudi izmerijo stanje sproščenosti. Prav zato je ta tečaj italijanskega jezika primeren tako za otroke kot odrasle, saj se prav vsi domov vrnejo bistveno bolj sproščeni.

• Za ta intenzivni tečaj pa ni značilno le alfa stanje, temveč tudi uporaba rumene svetlobe. Ta ima namreč na naše možgane enak učinek kot sonce – pomirja, saj deluje popolnoma nevsiljivo. Učenje tujega jezika ima tako pozitivne učinke na vaše možgane.

Učenje tujih jezikov za otroke otrok z očali in slušalkami na vijolični blazini

 

Italijanščina za otroke

Tečaj italijanskega jezika po metodi Superleaning Karnion® je primeren za odrasle in za otroke. Italijanščina je dokaj enostaven jezik, zato se ga tudi najmlajši učijo z največjim veseljem. Seveda pa to ne velja za vsako jezikovno šolo, saj se le v Holističnem centru Karnion otroci učijo obenem meditacije in novega jezika. Če se odločate, na kateri tečaj vpisati najmlajšega družinskega člana ali članico, je omenjen center prava izbira.

Na tečaju za otroke se tečajniki in tečajnice sprostijo, saj poleg tujega jezika pa poslušajo tudi baročno glasbo. Učenje italijanskega jezika je tako zelo prijetno, poleg tega se otrokom dvigne samozavest tudi na drugih področjih. Vaši najmlajši bodo posledično veseli, sproščeni, tečaja italijanščine za otroke pa se bodo z veseljem udeležili.

 

Italijanščina za poslovno rabo

Kot že omenjeno pa vam znanje tega romanskega jezika zna priti prav tudi v poslovnem svetu. V Holističnem centru Karnion nudijo tečaj poslovne italijanščine, ki je popolnoma individualiziran. To pomeni, da se ne boste učili nekih izrazov, ki vam na vašem področju ne bodo koristili, temveč se boste posvetili le vsebinam, ki vas zanimajo. To vam bo poslovanje precej olajšalo, saj se boste novih besed naučili hitro, poslovni partnerji pa bodo vaš trud zelo cenili. Uspešni podjetniki vedo, kako zelo je v poslu pomembno ravno mreženje.

tečaj italijanskega jezika moški v beli obleki sedi na klopi poslovna stavba v ozadju

 

Deli na družabnih omrežjih: