NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA PRI METODI SUPERLEARNING KARNION
30. 5. 2020
SLOVENSKI ZDRAVNIKI ŽE VRSTO LET PRIZNAVAJO KARNIONOVO METODO UČENJA TUJEGA JEZIKA V ALFA STANJU KOT IZJEMNO HITRO IN UČINKOVITO
23. 6. 2020

POČUTITE SE KOT V MATERINEM NAROČJU- S PANASONICOVO TEHNOLOGIJO QRS WAVERJA

Brezskrbnost, ki jo vidimo lahko pri otrocih, ko se sproščeno igrajo v sosednjem parku ali pa  zadovoljstvo, ko dojenček pride v materino naročje odrasli občutimo v povprečju bistveno redkeje kot otroci. Zato je še toliko bolj pomembno, da se znamo pocrkljati, si vzeti čas, da se sprostimo in še počutimo kot »nekoč« v maminem naročju.

Za dnevno sprostitev je izjemnega pomena, da dnevno treniramo svoje fizično in duševno zdravje. Torej, da se gibamo, npr. v sosednjem gozdu, kjer v tem času morda najdemo tudi gozdne jagode in pa da meditiramo, izvajamo avtogeni trening ali beremo dobro knjigo.

Včasih pa je vendarle modro poseči še po dodatnih sprostitvenih terapijah, raznovrestnih masažah ali še bolje terapijah, ki so prvenstveno namenjene sprostitvi telesa na fizični ravni in revitalizaciji naših celic. Ena izmed boljših, vsaj po odličnih mnenjih naših udeležencev je QRS Waver- Panasonicova tehnologija sproščanja.

Komu je namenjen počivalnik?

Počivalnik je idealen gugalnik za vse tiste, ki čutijo izgorelost in so kronično utrujeni. Mehek zibajoč občutek vas zapelje nazaj v “mamino” naročje. Nežna glasba in zvočni signali pa vas

sprostijo in popeljejo v Alfa stanje, ki je stanje “pasivne pozornosti” in povečane sugestibilnosti. Poslušanje glasbe in sproščanje definira to stanje. Mistična stanja zavesti se zgodijo v alfa stanju, ki ga običajno vsakodnevno doživljamo pred spanjem in takoj za tem, ko se zbudimo. Alfa stanje se prav tako prostovoljno doseže v stanju lahke hipnoze, meditacije, zdravljenja stresa (biofeedback) in dnevnega dremeža. Frekvenca Alfa stanja možganskih valov se spusti na 8-12 Hz, ki je tudi dom Shumanove resonance – resonančne frekvence zemljinega elektromagnetnega polja.

 

QRS Waver je idealen za kreativno razmišljanje, učenje tujih jezikov in poslušanje motivacijskih avdio posnetkov ali enostavno za regeneracijo, počitek ter nov energetski zagon. Pulzirajoče magnetno polje nizke intenzitete ugodno vpliva na simptome bolezni kot so Artritis, bolezni sečil, mišične bolečine, revmatizem, glavobol, migrena, bolezni srca in ožilja, Osteoporoza,

Astma, Parkinson, teniški komolec, bolečine v križu, krčne žile, izgorelost, kronična

Utrujenost itd.  Je odlična antistresna ter pomlajevalna terapija.

 

Privoščite si torej  nekaj trenutkov samo zase in se prepustite blagodejnim učinkom kvantne

terapije pulzirajočega magnetnega polja nizke intenzitete, ki bo “preporodilo” vse vaše celice.

 

QRS Waver  je odličen terapevtski preventivni pripomoček

Menim, da se strinjamo, da je danes  preventiva ključnega pomena za zdravje vsakega posameznika. Kot že rečeno je zato pomembno, da včasih uporabimo že za preventivo bolj zdravstveni pristop, ki pripomore celemu telesu da ostane uravnotežen in zdrav v vsaki celici, ki jo premore. Gre za pristop, ki preprečuje bolezni, podaljšuje življenjsko dobo in skrbi za učinkovito preventivo na celičnem nivoju.

Filozofija gugalnika temelji na dejstvu, da ni na stotine različnih bolezni temveč imajo vse bolezni pravzaprav vzrok v bolnih celicah, pulzirajoče magnetno polje nizke intenzitete pa dokazano zvišuje celično napetost, raven ATP energije, pospešuje metabolizem ter procese samozdravljenja v vsaki posamezni celici.

Kaj terapija vključuje?

 Terapija vključuje odlično kombinacijo kvantne terapije pulzirajočega magnetnega polja nizke intenzitete, zvočno terapijo, nežno zibajoče se gibanje, glasbeno sprostitev ter v opciji tudi kisikovo terapijo.

 

Lahko izbirate med

  • 20 minutno osnovno terapijo za vitalnost,
  • 20 minutnim sprostitvenim programom za regeneracijo ter
  • 10 minutni vitalnim programom kot uvod v intenzivno športno vadbo (ogrevanje) ali miselno delo.

 

QRS Waver  kot odličen regeneracijski pripomoček za športnike

Pozitivni učinki naše terapije se odlično vklapljajo tudi v vsakodnevno redno vadbo profesionalnih športnikov, ki so pri uporabi te terapije na sebi opazili naslednje:

  • Pri QRS Waver terapiji se dvigne nivo endorfina. To za športnike pomeni intenzivnejšo in daljšo vadbo.
  • QRS Waver terapija zmanjšuje kronične bolečine in tako zmanjšuje uporabo zdravil s čemer se zmanjšuje tudi tveganje za dodatne bolezni.
  • Ustvarja se več ATP celične energije, ki je ključnega pomena za intenzivno in dolgotrajnejšo vadbo.
  • Izboljša in skrajša čas regeneracije po intenzivni športni vadbi oziroma tekmovanju.
  • QRS terapije močno izboljša pretok krvi, ki je ključni za prenos kisika do celic, ki ga potrebujejo.

 

Terapija kot dodaten stimulator pospešenega učenja

Glede na vse zgoraj opisane kvalitete zibajočega počivalnika naj dodamo še najpomembnejšo za nas, ki se v centru Karnion dnevno srečujemo z zares intenzivnim učenjem. Terapija ne zgolj, da pomaga k hitrejšemu doseganju alfa stanja in sproščenosti, da je učenje tujega jezika zares učinkovito, temveč kot odličen dodatek h kisikovi kuri, kisik učinkoviteje potuje po našem telesu, zato sta naša spominska kapaciteta in počutje bistveno boljša.

Na ta način v kombinaciji, seveda kdor želi, ustvarjamo in spodbujamo večjo učljivost posameznikov ter izboljšanje pozornosti.

QRS Waver je torej  idealen pripomoček za vse tiste, ki želijo učinkovito terapijo za sprostitev, regeneracijo in pomlajevanje in je nepogrešljiv element izvora mladosti za sodobnega človeka.

 

In še…. Zelo je udoben. Za pocrkljati!

Deli na družabnih omrežjih: