POČUTITE SE KOT V MATERINEM NAROČJU- S PANASONICOVO TEHNOLOGIJO QRS WAVERJA
11. 6. 2020
OTROK, ODRASLI, STARŠ. KATERO IGRO IGRAM?
17. 7. 2020

SLOVENSKI ZDRAVNIKI ŽE VRSTO LET PRIZNAVAJO KARNIONOVO METODO UČENJA TUJEGA JEZIKA V ALFA STANJU KOT IZJEMNO HITRO IN UČINKOVITO

Karnionov superlearning® tujega jezika, ki že od l. 1991 privablja k hitremu učenju tudi velike slovenske intelektualce je posebno zanimiv tudi za slovensko medicinsko stroko, morda še posebej za  nevrologe, saj pomen hitrosti metode izhaja prav iz spremembe nihanja možganskega valovanja. Nevrološko je namreč dokazano, da ko smo sproščeni pomnimo več in na daljši rok. Nekako bolj v podzavest.

“Učenje angleščine po metodi superlearning je zelo učinkovito, hkrati pa prijetno in zabavno ter privede do novih spoznanj. Ključnega pomena za uspeh je aktivno poslušanje jezika ob nevsiljivem in empatičnem pogovoru z učiteljem.

Prof. dr. Marjan Zaletel, spec. Nevrolog

KAJ JE ALFA STANJE?

Alfa stanje je stanje usmerjene pozornosti, ko možganski tokovi delujejo med 10 in 12 Hz. Primerjalno odrasli  ljudje tekom dneva delujemo pretežno v beta možganskih frekvencah- torej od 12- 15 Hz. Nižje od alfa sta še t.i. theta in delta možgansko valovanje, ki imata tudi pri tujem jeziku podobne učinke kot alfa stanje, poleg tega pa sta to t.i. stanja meditacije v katerih izostrujemo tudi svojo intuicijo, kreativnost, itd. omenjeni centri v možganih so namreč domena desne možganske hemisfere, ki se nam aktivira močneje pod 12Hz možganskega valovanja.

 

 »Veselim se učenja tujega jezika v Karnionu. Ocenjujem, da gre za izjemno podajanje snovi. Udeleženec ne doživlja samo učenja tujega jezika, temveč tudi celostno obravnavo.«    Janja Ocvirk, dr. med., specialist onkolog, je že nekajkrat obiskala trening v Karnionu.

 

KARNION ima EDINI MEDICINSKI SUPERLEARNING V SLOVENIJI

Medicinski superlearning pomeni, da se metoda izvaja strokovno, s pomočjo možganskega spodbujevalnika, ki deluje popolnoma naravno v skladu z našim naravnim dihanjem, ima vgrajeno samo rumeno svetlobo, ki naše  možgane pomirja, a jih še vedno ohranja v stanju pozornosti. Rumena svetloba je namreč tista, ki nas hitreje popelje v stanje popolne sproščenosti.

Druga pomembna komponenta je merjenje sproščenosti, ki ga v sodelovanju z elektro fakulteto in prof. dr. Geršakom  izvajamo že zares dolgo. Prevodnost kože je namreč prvi pokazatelj  tendence sproščanja ali nesproščanja oz. povečanega stresa. Tako učenci takoj po končanem poslušanju dobijo feedback o svoji sproščenosti.

 

KISIKOVA KURA TER BIORESONANČNA TERAPIJA

Obe terapiji sta prav tako zelo pomembni za popolno izvedbo medicinskega superlearninga. Kisik je hrana za naše celice in čeprav se morda sliši nenaravno je dejstvo, da bo učenje mnogo bolj učinkovito če vam ob učenju dodamo kiskik kot če vam skuhamo skodelico kave. Opp. No, saj slednjo tudi dobite, če želite.

Kisik znanstveno dokazano vpliva na povečanje spominske kapacitete, medtem ko bio-resonančna terapija Vita life vzpostavlja harmonizacijo v celici, da je njen metabolizem optimalen. Hkrati je naloga bioresonančne terapije, da stres ki ga začne organizem čistiti zaradi uporabe možganskega spodbujevalnika čisti hitreje in učinkoviteje. Kot pri vseh detoxih je zato zelo pomembno, da spijete dovolj tekočine.

 

SLOVENSKI ZDRAVNIKI V TUJINI

Slovenski zdravniki so izjemni specialisti na svojem področju, zato se jih nemalo odloča svoje znanje deliti mednarodno. Da pa bi v tujini uspeli morajo velikokrat pokazati znanje večih jezikov in celo opravljati izpit. Med drugim sta dr. Amadej Lah ter dr. Marjan Fabjan, dr.med., spec.plst.kirurg- priznanja slovenska plastična kirurga opravila certifikat na nivoju B2 in C1 potem ko sta zaključila učenje po naši metodi.

 

Za učenje nemščine si je Karnion izbral tudi priznani slovenski kirurg ortoped,

  1. Danijel Bešić Loredan

“Delo v Švici sem sprejel brez znanja nemščine; iskal sem hitro in učinkovito rešitev in jo našel v Karnionu.
13.9. sem odšel v Zurich na usposabljanje in 21.1. začel samostojno opravljati delo v ambulanti; seveda vse v nemščini!
Brez Karniona in učenja nemščine pri njih bi se novembra vrnil brez zaposlitve v Slovenijo.

Individualni pristop; upoštevanje želja in potreb, prilagodljivost in učinkovitost so poleg izjemne profesionalnosti in prijaznosti zavidanja vredne lastnosti Karniona!
V tem kratkem času sem opravil vse možne tečaje v Zurichu in lahko zagotovim, da mi brez učenja nemščine v Karnionu ne bi nikoli uspelo!
Odlična investicija v znanje jezika z izjemnimi rezultati v neverjetno kratkem času!

Vsem, ki se želite hitro in učinkovito naučiti tujega jezika, toplo priporočam Karnion!Se splaca!  ”

Za vas smo izbrali še nekaj izjav priznanih slovenskih zdravnikov. Moramo priznati, da so zdravniki za našo ekipo najbolj zahtevna populacija, saj se na vse kar počnemo običajno zelo dobro spoznajo, saj se zavedajo da je učenje fiziološki proces.

Hkrati imajo zdravniki daleč najbolj natreniran spomin in zmožnosti učenja. Za njimi je težek in dolgotrajen študij in seveda se tako bistveno lažje učijo primerjalno z drugimi poklici.

Vedno tako radi delamo z zdravniki, sploh tistimi ki se radi vračajo, morda še na kakšen drug ali tretji tuj jezik.

 

» Moja pričakovanja so bila v celoti izpolnjena. V centru vztrajajo na tem, da so obljube ravno take, kot izvedba. Profesorica Mojca je uspela dobro vzpostaviti vzdušje za klepet, pogovor.«

 

Mitja Košnik, dr. med., specialist pulmolog,

 

 » Teden v Karnionu je bil sprostitev za dušo in telo. Poleg odličnih profesorjev so z medicinsko preizkušenimi programi skrbeli za našo dušo in nam polepšali dneve pri njih.« Radejka Čuček Remic, dr. med., specialist otorinolaringolog

 

Treninga v Karnionu so se udeležili še:

  1. prof.dr. Bojana Žvan, dr.med- UKC, nevrološka klinika
  2. prof.dr. Marjan Zaletel, svetnik, spec. Nevrolog
  3. Prim. Danica Avsec, anesteziologinja in specialistka intenzivne medicine, direktorica Zavoda Transplant Slovenija

 

Zdravniki, naši angeli v belem poleg naštetega res zelo cenijo učenje in znanje in zagotovo je tudi to eden izmed razlogov, da se vedno znova radi vračajo v našo hišo.

Deli na družabnih omrežjih: