Tečaj angleščine v Ljubljani, ki poteka po zelo cenjeni metodi

individualni tečaj nemščine
Individualni tečaj nemščine ima številne prednosti pred skupinskimi tečaji
26. 9. 2023
tecaj nemscine v ljubljani
Tečaj nemščine v Ljubljani je prilagojen vsakemu posamezniku
25. 10. 2023

Tečaj angleščine v Ljubljani, ki poteka po zelo cenjeni metodi

tecaj-anglescine-ljubljana

Tečaj angleščine v Ljubljani se precej razlikuje od učenja jezikov v drugih jezikovnih šolah, saj se dela lotimo na povsem drugačen način. Zavedamo se namreč, da si vsak želi naučiti novega jezika v čimhitrejšem času, sploh če gre za jezik, brez katerega v današnjem svetu ne moremo živeti. Uporaben je na potovanjih, v vsakdanjem življenju, poslovna angleščina pa v poslu.

Ste se že kdaj znašli v zagati, da niste mogli gledati filma, saj ni bilo ustreznih podnapisov? Ali pa na potovanju niste znali vprašati domačinov, kje se nahaja neka znamenitost? Da se vam to več ne bi zgodilo, vam svetujemo, da se prijavite na naš tečaj angleščine. Ljubljana je mesto z velikim številom jezikovnih šol, a prav nikjer ne boste znanja »vsrkali« tako hitro, kot v našem centru.

 

Zakaj se prijaviti prav na naš tečaj angleščine Ljubljana?

Ljubljana je kot prestolnica Slovenije mesto, v katerem najdemo največ jezikovnih šol v državi. A prav vsi se dela lotijo na podoben način – sledijo vnaprej določenem učbeniku, kar pomeni, da je napredek zelo počasen. Pri nas učenje poteka drugače, saj je prilagojeno vsakemu posamezniku posebej. Marsikdo se ne odloči za učenje novega jezika, ker ga ja strah, da bo v skupini zaostajal. Takšne skrbi so v našem holističnem centru odveč, saj že pred začetkom preverimo vaše znanje na vseh področjih (pisanje, branje, razumevanje in govorjenje).

Šele, ko ugotovimo, na kakšni stopnji ste, začnemo z individualnim poukom. Najprej se posvetimo tistim malenkostim, ki vam delajo težave, šele nato pa nadaljujemo z zahtevnejšimi nalogami. Tako se skozi celoten trening trudimo, da so nova znanja prilagojena vašim zmožnostim, željam in potrebam. Naš cilj je, da se naučite besed, ki jih boste v življenju tudi potrebovali, zato se ne posvečamo nekim splošnim temam, ki vas ne zanimajo. Če bi radi pridobili besedišče za neko specifično stroko, vas bo zagotovo razveselilo dejstvo, da se tekom učenja poslovne angleščine ukvarjamo s temami, ki so povezane z želenim področjem.

tečaj angleščine v Ljubljani

Vas zanima, kako dolgo poteka tečaj angleščine v Ljubljani?

Kot že omenjeno, se metoda superleaning oz. metoda superučenja Karnion od drugih precej razlikuje. 31 let poznana metoda je bolj efektivna od načinov učenja, ki jih uporabljajo na drugih tečajih angleščine. Ljubljana je šele z našim holističnim centrom spoznala, da se lahko (poslovne) angleščine naučimo že v zelo kratkem času. V konvencionalnih jezikovnih šolah udeleženci napredujejo od popolnega začetnika do nivoja B2 v 800 šolskih urah, v šoli v 1.074 šolskih urah, pri nas pa samo v 200 šolskih urah.

Tudi dolžina celotnega treninga mine precej hitreje, saj je učenje zelo intenzivno – traja nekje med 4 in 8 šolskimi urami na dan. Svetujemo vam, da tečaj opravite v 14 dneh ali najkasneje v 3 tednih, saj bodo na tak intenziven način rezultati najboljši. Si predstavljate, da se bi že naslednji mesec z lahkoto sporazumevali z angleškimi govorci?

metoda superučenja

 

Veste, zakaj naši tečajniki naravnost obožujejo tečaj angleščine?

Ljubljana je kraj, kjer lahko zlahka najdete tako jezikovne šole kot razna studia meditacije. A zakaj bi zapravljali dragocen čas in se vozili na dva različna konca? Učenje novih jezikov v našem centru poteka v sproščenem vzdušju, medtem ko so udeleženci obsijani z rumeno svetlobo. Le-ta ima zelo pomirjujoč efekt, saj ob zvokih pomirjujoče glasbe vstopimo v alfa stanje. V tako sproščenem stanju so frekvence našega možganskega delovanja nižje kot tekom dneva.

V resnici je učenje (poslovne) angleščine tudi antistresni program, saj se v našem telesu sprošča več endorfinov in serotonina, kar pomeni, da se naravno čistijo tudi stresni hormoni. Preko monitoringa je vaš nivo stresa pod stalnim nadzorom. Na podlagi izkušenj naših dosedanjih udeležencev lahko trdimo, da se bo s pomočjo raznih medicinskih pripomočkov vaš nivo stresa znižal za kar 40 %. V tako pomirjenem stanju bodo vaši možgani nove informacije sprejemali z izjemno hitrostjo. Besede si boste zapomnili kar 4x hitreje kot bi se jih na konvencionalnih tečajih angleščine v Ljubljani. Nove besede se bodo tekom poslušanja in govorjenja usidrale v dolgoročni spomin, zato naj vas ne skrbi, da bi jih že po nekaj tednih pozabili.

 

Zakaj bi se radi prijavili na tečaj angleščine?

Ljubljana vsako leto privabi ogromno turistov, zato ni nič čudnega, če ste se že kdaj znašli v zagati, da niste znali pomagati izgubljenemu popotniku. Če bi se radi naučili besed, ki vam bodo prišle prav v vsakdanjem življenju in na potovanjih, vam bodo naše profesorice z veseljem pomagale.

Naš tečaj angleščine Ljubljana v Ljubljani je prava izbira tudi za tiste, ki želite uspeti v tujini. Poslovna angleščina, ki jo učimo v našem centru, ni splošna, temveč zelo usmerjena (v pravo, finance, medicino, računalništvo, gradbeništvo itd.). Tako se naučite samo tistih besed, ki so povezane z vašo stroko.

In še zadnji razlog, zakaj se mnogi prijavijo na tečaj angleščine? Ljubljana je tudi »domovina« številnih šol in univerz, kjer se učenci trudijo opraviti različne izpite. Vsi naši udeleženci so bili uspešni na vseh izpitih, na katere so se pripravljali, na kar smo izjemno ponosni.

poslovna-anglescina

 

Deli na družabnih omrežjih: