Tečaj nemščine v Ljubljani je prilagojen vsakemu posamezniku

tecaj-anglescine-ljubljana
Tečaj angleščine v Ljubljani, ki poteka po zelo cenjeni metodi
25. 10. 2023
konverzacija-v-anglescini
Konverzacija v angleščini olajša mednarodno poslovanje
28. 11. 2023

Tečaj nemščine v Ljubljani je prilagojen vsakemu posamezniku

tecaj nemscine v ljubljani

Tečaj nemščine v Ljubljani je primeren prav za vsakega, ne glede na dosedanje znanje. Učenje namreč ne poteka na klasičen način, ki se ga verjetno vsi spomnimo iz šole – učenje besed na pamet. Ker je to zares neučinkovita metoda, saj osvojeno znanje hitro pozabimo, se mi lotimo dela na povsem poseben način. A da bi z učenjem novih besed sploh lahko začeli, najprej preverimo vaše trenutno znanje. Osredotočimo se na vsa področja – branje, pisanje, govorjenje in razumevanje. Šele, ko ugotovimo, na kateri stopnji je vaše znanje, začnemo s tečajem nemščine. Cenik je zelo podoben kot v ostalih jezikovnih šolah, čeprav je naš tečaj popolnoma prilagojen vašemu znanju, potrebam in željam.

PErsonalizacija je izjemnega pomena, saj se najprej posvetimo odpravljanju napak in krpanju lukenj v vašem trenutnem znanju, šele nato začnemo z zahtevnejšimi nalogami. Želimo si, da bi se naučili predvsem tematik, ki jih boste v življenju uporabljali in ki vas zanimajo, zato program oblikujemo po vaših željah. Iz tega razloga lahko z gotovostjo trdimo, da je to najboljši tečaj nemščine.

 

Razlogi zakaj je najboljši tečaj nemščine ravno pri nas

Kot že rečeno, se v našem holističnem centru dela lotevamo na povsem drugačen način kot v konvencionalnih jezikovnih šolah. Smo inovatorji v slovenskem prostoru, saj že od leta 1991 treniramo tuje jezike po metodi superlearning oz. superučenje Karnion. V več kot 30 letih smo nabrali veliko referenc in izkušenj, zato ste lahko prepričani, da smo na tem področju profesionalci.

najboljsi tecaj nemscine

 

Tečaj nemščine v Ljubljani poteka v sproščenem vzdušju

Udeleženci se zelo veselijo obiska našega holističnega centra, saj se med treningi, obsijani z rumeno svetlobo, popolnoma sprostijo. Le-ta ima namreč zelo podoben učinek kot sonce – frekvence našega možganskega delovanja so nižje. Zahvaljujoč takemu sproščenemu vzdušju je akumulacijski efekt novega znanja precej višji, saj se nove besede v zelo kratkem času zasidrajo v naš dolgoročni spomin.

Dober dokaz, da ima rumena svetloba viden učinek na naše možgane, je semafor. Medtem ko rdeča barva predstavlja nevarnost, nas rumena oz. oranžna luč le na nekaj opozarja. Tako v trenutku postanemo bolj dojemljivi za stvari, ki se dogajajo v naši okolici. Po nekaj urah na tečaju nemščine v Ljubljani boste opazili tudi spremembe na drugih področjih v vašem življenju, saj se bo vaš spomin izboljšal za 20 %. Še niste prepričani ali bi obiskali naš tečaj nemščine? Cenik vas bo zagotovo pozitivno presenetil, sploh ko vam povemo, da je najboljši tečaj nemščine tudi neke vrste antistresni program. Tako v ceno ni všteto le učenje novih besed, temveč tudi monitoring. Slednji pomeni, da bomo med treningom ves čas nadzorovali vaš nivo stresa.

Na podlagi dosedanjih izkušenj vam lahko zaupamo, da se udeležencem nivo stresa zniža za kar 40 %! Si predstavljate, da bi se odpravili v jezikovno šolo, domov pa bi prišli popolnoma sproščeni? To boste doživeli le na našem najboljšem tečaju nemščine, saj prav nikjer drugje ne uporabljajo tako cenjene metode učenja.

tecaj nemscine z metodo superucenja

 

Trening učenja je zelo intenziven

Čeprav vse skupaj poteka v zelo sproščenem vzdušju, pa vas moramo vseeno opozoriti, da je tečaj nemščine v Ljubljani zelo intenziven. Ker vemo, da si prav vsak želi čim hitreje naučiti novih besed, smo program zastavili drugače od drugih jezikovnih šol. Ta metoda je bistveno bolj efektivna, saj boste od popolnega začetnika do nivoja B2 napredovali v le 200 šolskih urah. Za primerjavo naj povemo, da v šoli za enak napredek učenci potrebujejo kar 1.074 šolskih ur, v drugih jezikovnih šolah pa 800 šolskih ur.

In kako je mogoče, da pride do takšne razlike med različnimi tečaji nemščine? Cenik se nanaša na 40-urni trening, ki traja približno 2 ali 3 tedne. Ker učenje poteka zelo intenzivno (nekje 4 do 8 šolskih ur na dan), se bodo nove besede takoj zasidrale v vaš dolgoročni spomin. Tako boste napredovali bistveno hitreje, osvojeno znanje pa bo ostalo za vedno v vaših možganih.

Kljub intenzivnosti pa naj vas ne skrbi, da bi bil trening preveč naporen. Program ne sledi vnaprej predpisanemu učbeniku, zato je prilagojen vašim zmožnostim in zahtevam. Učenja se lotevamo na podoben način, kot otroci, ko se učijo maternega jezika. Razlika je le v tem, da oni poslušajo starše in druge osebke v njihovi okolici, vi pa komunicirate s profesorico. Atmosfera na tečaju nemščine v Ljubljani je zelo prijetna, saj je komunikacija povsem sproščena.

tecaj-nemscine-cenik

 

Komu je namenjen tečaj nemščine?

Cenik se nanaša na različne treninge, prav vsi pa so primerni za različne starostne skupine. V kolikor se pripravljate na nek izpit (maturo, izpite na slovenskih univerzah, mednarodne izpite) naj vas razveselimo z dejstvom, da so jih do sedaj vsi naši tečajniki opravili z odliko.

Seveda se najboljšega tečaja nemščine lahko udeležite tudi, če se želite naučiti novih besed, ki jih boste uporabljali v zasebnem in poslovnem življenju. Naše 3 profesorice, ki so tudi naravne govorke nemškega jezika, vam bodo pobliže predstavile njihovo kulturo.

Ne odlajšajte in se še danes prijavite na naš tečaj nemščine! Cenik in ostale informacije vam bomo sporočili po prijavi na osebno brezplačno predstavitev.

Deli na družabnih omrežjih: