Konverzacija v angleščini olajša mednarodno poslovanje

tecaj nemscine v ljubljani
Tečaj nemščine v Ljubljani je prilagojen vsakemu posamezniku
25. 10. 2023
tečaj nemščine konverzacija
Tečaj nemščine konverzacija ima številne prednosti
28. 11. 2023

Konverzacija v angleščini olajša mednarodno poslovanje

konverzacija-v-anglescini

Konverzacija v angleščini je odličen način poglabljanja znanja za vse tiste, ki osnove jezika že poznate, pa bi želeli izboljšati svoje komunikacijske veščine. Različni tečaji ponujajo priložnost za izboljšanje govorne spretnosti, razumevanje jezika v vsakdanjih situacijah in pridobivanje samozavesti pri komuniciranju v angleščini. Med tečajem se udeleženci učijo uporabljati tuj jezik v različnih kontekstih, kot so vsakodnevni pogovori, potovanja, poslovne situacije in podobno.

Pri nas obstaja kar nekaj jezikovnih šol, ki omogočajo znanje tujih jezikov na podlagi različnih metod učenja. Med njimi zagotovo izstopa naš holistični center razvoja osebne uspešnosti Karnion, ki omogoča tečaj angleščine Ljubljana, po posebni superlearning metodi. Ta visoko cenjen in priznan način pridobivanja znanja je sestavljen iz poslušanja besedila v tako imenovanem alfa stanju možganov ter individualnega pogovora s profesorjem.

Ker gre za povsem individualni tečaj angleščine cenik ni splošno določen, temveč se prilagaja glede na to ali ste popolni začetnik, oziroma jezik že obvladate. Na ceno tečaja vpliva tudi število obiskov, s katerimi želite svoje komunikacijske sposobnosti izpiliti do popolnosti. Naše strokovne sodelavce odlikujejo številne vrline, sprotno prilagajanje učenja vašim motivom, zahtevam in ciljem, poleg znanja pa vam omogočajo tudi osebnostno rast in razvoj. Učenje poteka v prijetnem in sproščenem okolju, kar vam zagotavlja najvišjo mero zasebnosti in profesionalnosti.

konverzacija v angleščini v alfa stanju

Tečaj angleščine Ljubljana po metodi učenja superlearnig

Angleščina je med najbolj razširjenimi jeziki na svetu in se uporablja kot mednarodni jezik v poslovnem svetu, znanosti, tehnologiji, turizmu in drugih poslovnih odnosih. Konverzacija v angleščini je najbolj pogosto uporabljena v svetu, saj predstavlja drugi pogovorni jezik za obsežno populacijo prebivalstva. Pri nas se angleščina poučuje kot prvi tuj jezik v osnovnih šolah od 2. razreda dalje in je eden od obveznih izbirnih predmetov od 7. do 9. razreda osnovne šole. Razen obveznega poučevanja v šolah, lahko izberemo individualni tečaj angleščine, cenik pa se razlikuje glede na vrsto metode in obseg učenja.

Znanje angleškega jezika predstavlja izjemno komunikacijsko orodje v sodobnem svetu, saj omogoča lažji dostop do informacij na spletu, sledenje novostim in pridobivanje informacij iz različnih svetovnih virov. V digitalnem svetu je namreč veliko člankov, videoposnetkov, besedil in drugih vsebin, dostopnih v angleščini. Konverzacija v angleščini je pomembna tudi v izobraževalnem kontekstu, saj omogoča lažje sledenje mednarodnim študijskim programom in pridobivanje kasnejših poslovnih priložnosti v tujini.

Superlearning tečaj angleščine Ljubljana, ki ga izvajamo v našem holističnem centru, pomeni kar štirikrat hitrejšo pot do znanja v primerjavi z drugimi tradicionalnimi pristopi. Kako je to mogoče? Tehnika sproščanja s pomočjo glasbe in rumene svetlobe zniža frekvence možganskega valovanja na stopnjo, v kateri ste bolj dovzetni za učenje in pomnjenje. S sproščanjem se začne proces čiščenja stresnih hormonov, s čimer se znebite vsaj 60% stresa ter izboljšate svoj dolgoročni spomin za približno 20%. Ključni dejavnik pri akumulacijskem efektu predstavlja koncentriran 40-urni trening v samo 5-10 dneh. Takšna intenzivna oblika dela dokazano prinaša boljše in hitrejše rezultate.

individualni tečaj angleščine cenik

Glede na individualni tečaj angleščine cenik ni vedno enak

Ker je vsak tečaj angleščine Ljubljana prilagojen potrebam in željam posamezne stranke, najprej preverimo vaše dosedanje znanje. Na podlagi tega izdelamo nadaljnji plan izobraževanja in vključimo besednjak za specifično področje, na katerem želite še posebej poglobiti komunikacijske veščine. Zato je zelo pomembno, da nam že ob prvem obisku razložite svoje cilje, saj vam jih bomo le tako lahko pomagali čimprej doseči. Pri tem vam bomo tudi svetovali katera literatura ali spletne vsebine so vam lahko v pomoč za ohranjanje doseženega nivoja znanja.

Pred pričetkom vas bo verjetno tudi zanimalo, koliko stane takšen individualni tečaj angleščine cenik se namreč oblikuje glede na naštete okoliščine, ki nam jih boste predstavili. Brez skrbi, naše delo je skrbno načrtovano in se v celoti prilagodi vašemu prostemu času, potrebam in začrtanim ciljem. Na podlagi tega pa se bomo na začetku pogovorili o predvidenem obsegu tečaja, specifičnih zahtevah in tudi ceni.

Naša želja je, da vam pomagamo celostno in vam z osebnim pristopom olajšamo učenje tujega jezika. Ne glede na vaše predznanje, vam bomo omogočili najboljšo individualno podporo, z mednarodno priznano metodo učenja pa vas bomo v najkrajšem možnem času opremili s kar se da največ znanja, da bo konverzacija v angleščini v vašem poslovnem ali zasebnem življenju potekala tekoče in sproščeno.

Tečaj angleščine Ljubljana v Karnionu

Z našimi tečaji tujih jezikov lahko pridobite veliko več kot samo suhoparno besedišče. Vaša konverzacija v angleščini bo naravna in spontana, kar vam bo prineslo več samozavesti. Z metodami in pripomočki, ki jih uporabljamo pri svojem delu, boste hkrati deležni antistresnega tretmaja. Zmanjšali boste koncentracijo kortizola v telesu ter povečali vsebnost serotonina in drugih endorfinih hormonov, kar bo prineslo v vaše življenje pozitivno energijo in uspeh pri delu.

Pokličite naše svetovalce in se dogovorite za individualni tečaj angleščine cenik pa bomo uskladili z vami glede na vaše potrebe po znanju. Pri obisku tečaja boste uživali, saj se le ta popolnoma razlikuje od konvencionalnih metod učenja, ki ste jih do sedaj poznali. Na alfa počivalniku boste izgubili napetost in uravnovesili notranje počutje, sprostili duhovno energijo in dvignili nivo čutnega zaznavanja. Če se počutite notranje izgoreli in kronično utrujeni, je naša metoda učenja tujih jezikov prava za vas. Veseli bomo vašega obiska.

tecaj-anglescine-ljubljana

Deli na družabnih omrežjih: