konverzacija-v-anglescini
Konverzacija v angleščini olajša mednarodno poslovanje
28. 11. 2023
BODITE PONOSNI NA SVOJE ZNANJE! SREČNO 2024!
22. 12. 2023

Tečaj nemščine konverzacija ima številne prednosti

tečaj nemščine konverzacija

Tečaj nemščine konverzacija je namenjen izpopolnjevanju vaših govornih sposobnosti in bogatenju besedišča. Primeren je za tiste, ki že obvladate osnove, želeli pa bi nadgraditi splošno ali specifično jezikovno področje. Tečaj zagotavlja razvijanje tekoče in samozavestne komunikacije z učenjem izrazov, ki se pogosto uporabljajo v praksi. Individualni obnovitveni tečaj nemščine vas bo vzpodbudil k aktivni komunikaciji v različnih zasebnih ali poslovnih situacijah.

Nemški jezik ima številne posebnosti. Znan je po tvorbi dolgih besed z združevanjem več krajših, kar lahko včasih predstavlja izziv pri pisanju in izgovorjavi. Tu so še preglasi in posebne glasovne izgovorjave, ki so pomembne pri učenju tega germanskega jezika. Ker velja za trd, nespeven jezik, se marsikdo sprašuje, kako pristopiti k učenju na pravilen in čim lažji način. V holističnem centru razvoja osebne uspešnosti Karnion s svojimi specifičnimi in mednarodno priznanimi metodami učenja omogočamo, da bo nemščina v treh mesecih usvojena do te mere, da se boste lahko samozavestno in samostojno sporazumevali.

Ker se zavedamo, da je kvaliteta znanja posameznika odvisna od pristopa in tehnike učenja, organiziramo tečaj nemščine konverzacija, pri katerem kombiniramo poslušanje v sproščenem alfa stanju ter individualen pogovor s profesorjem. Tečaj poteka zelo intenzivno, med 4 in 8 šolskih ur na dan, v strnjenih dveh oziroma največ treh tednih. Zakaj je takšna intenziteta tako pomembna?

tečaj nemščine konverzacija

 

Nemščina v treh mesecih je lahko uresničljiv cilj

S tako imenovano superlearning metodo učenja lahko zagotavljamo izjemne rezultate. Od konvencionalnih metod učenja se razlikuje tako po načinu dela, kot tudi po količini pridobljenega znanja. V izjemno kratkem času boste iz popolnega začetnika postali suveren in samozavesten govorec, kar vam omogoča tečaj nemščine konverzacija. Naša praksa temelji na sproščanju uma in telesa. S pomočjo možganskega spodbujevalnika boste znižali frekvenco valovanja na nivo, na katerem boste ohranjali pozornost, aktivirali dolgoročni spomin in omogočili svojim sivim celicam optimalno pomnjenje.

Dinamična izmenjava poslušanja in konverzacije s profesorjem običajno pokaže ogromen napredek v zelo kratkem času. V primerjavi s klasičnim učenjem tujega jezika, superlearning metoda omogoča kar 4x hitrejšo pot do znanja. S pomočjo primerne glasbe in rumene svetlobe se boste sprostili v alfa počivalniku, hkrati pa očistili svoje telo stresnih hormonov. Tako boste optimalno pripravili svoj um na pomnjenje novih besed, fraz in glasovno izgovorjavo. Verjetno se zavedate, da ste se tudi svojega maternega jezika naučili tako, s poslušanjem staršev, branjem zgodbic in vsrkavanjem besedišča iz okolice. Na podoben način deluje tudi naš individualni tečaj nemščine konverzacija.

Ker imate podporo naših izkušenih strokovnjakov, boste osnovno znanje pridobili v nekaj tednih, tako da se boste lahko suvereno osnovno sporazumevali. Za poglobitev splošnega ali strokovnega znanja, ki ga potrebujete za gradnjo poslovnih priložnosti, vam omogočamo obnovitveni tečaj nemščine, s katerim boste zakrpali morebitne pomanjkljivosti. Kvalitetno se lahko pripravite za specializirane vsebine, delo v tujini, coaching ali program osebnostne rasti v tem germanskem jeziku. Če se vam še vedno zdi, da je izpiljena nemščina v treh mesecih nekaj neverjetnega, vas vabimo na pogovor, na katerem bomo z veseljem predstavili vse podrobnosti.

nemščina v treh mesecih v alfa stanju

 

Vabljeni v Karnion na obnovitveni tečaj nemščine

Gotovo je med vami veliko takšnih, ki obvladate osnove nemškega jezika in brez težav priložnostno komunicirate. Morda ste se jezika učili v šolskih klopeh, pa potrebujete le malo prakse. Sodoben napredek vpliva tudi na način komuniciranja, pojavljajo se novi izrazi in pojmi, posebna področja pa zahtevajo nova znanja. Če vas je torej zamikalo, da bi svoje znanje osvežili in popestrili, vas vabimo na obnovitveni tečaj nemščine. Najprej vas bomo malce preizkusili, saj bo naše delo izhajalo iz osnov, ki jih že obvladate. S tem bomo privarčevali vaš čas in denar, saj bomo gradili znanje na temeljih, katere že imate.

Individualni pristop vam bo zagotovil visoko mero zasebnosti in prilagajanje učnega programa zastavljenim ciljem in željam. Naši profesorji so naravni govorci, zato premorejo bogato razumevanje in obvladovanje nemškega jezika ter poznajo njegove subtilnosti, izraze in idiome. Učenje z naravnim govorcem je zelo koristno, saj omogoča poslušanje izvirne izgovorjave, intonacije, pravilne rabe besed ter spoznavanje kulturnih vidikov jezika. Poslušanje tečajniku pomaga pri razvijanju pravega občutka za jezik in izboljšanju komunikacijskih spretnosti. Izpopolnjena nemščina v treh mesecih vas bo pripeljala od popolnega začetnika do najbolj zahtevnega nivoja znanja C1 in C2.

 

Tečaj nemščine konverzacija za mednarodne priložnosti

Mednarodni izpit nemškega jezika je namenjen posameznikom, ki želijo uporabiti svoje znanje pri nadaljnjem študiju ali zaposlitvi v tujini. Na izpitu se ocenjujejo sposobnosti razumevanja, govorjenja, branja in pisanja. Za vas pripravimo individualen program, pa naj gre za opravljanje splošne mature ali le posameznega izpita v nemščini na naših ali tujih univerzah. V tem primeru potrebujete le poglobljen in specifičen obnovitveni tečaj nemščine.

Tudi če se vam obeta začasna ali dolgoročna poslovna priložnost v tujini, vam omogočamo, da bo vaša nemščina v treh mesecih postala dovolj izpopolnjena, da se boste s svojimi komunikacijskimi spretnostmi izkazali pri delodajalcu ali pri sklepanju pogodb s poslovnimi partnerji. Vabljeni v naš holistični center, kjer vam bomo na sproščen in prijeten način pomagali do celostnega razvoja vaših potencialov.

obnovitveni-tecaj-nemscine

Deli na družabnih omrežjih: