Poslovna angleščina olajša podjetniško sporazumevanje v svetu

tecaj-poslovne-spanscine
Tečaj poslovne španščine po metodi Superlearning
29. 6. 2023
tečaj poslovne španščine
Tečaj poslovne španščine je odlična karierna priložnost
29. 8. 2023

Poslovna angleščina olajša podjetniško sporazumevanje v svetu

poslovna angleščina

Poslovna angleščina ima velik pomen v mednarodnem komuniciranju, saj pomaga pri učinkovitem sklepanju novih projektov s strankami iz tujine, spoznavanju njihove kulture in trženju z vzpostavitvijo uspešnega podjetniškega odnosa v različnih državah.

Učinkovita komunikacija je bistvenega pomena, saj zagotavlja, da lahko podjetje in uslužbenci uresničujejo svoje zastavljene cilje ter gradijo produktivne odnose s strankami in tudi znotraj podjetja. V medkulturnem sporazumevanju ima znanje tujega jezika pomembno vlogo. Prežema vse vidike večnacionalnega podjetja in lastnikom podjetij omogoča, da izkoristijo nov svet različnih priložnosti.

Tečaj poslovne angleščine, ki ga ponujamo v holističnem centru Karnion omogoča, da je globalno poslovanje za vas še bolj dostopno, saj se ne nanaša le na splošno znanje, temveč je usmerjen v različna področja, kot so pravo, medicina, računalništvo, elektrotehnika, strojništvo, finance in druge panoge. Jezikovne razlike lahko močno vplivajo na uspešno delovanje večnacionalne družbe, učenje poslovne angleščine pa lahko poveča sposobnost vašega podjetja za prodor na nove trge.

učenje poslovne angleščine

 

Tečaj poslovne angleščine prinaša prednosti v medsebojni komunikaciji

Tečaj poslovne angleščine vam omogoča specifično znanje, s katerim lahko izkoristite prednosti svetovnih trgov in razvijete boljše strategije za rast podjetja v tujini. Pomaga vam lahko tudi pri vzpostavljanju boljših odnosov s strankami, saj imajo podjetja, ki lahko uspešno komunicirajo znotraj različnih držav, veliko konkurenčno prednost. Namesto, da bi se spopadali s komunikacijskimi težavami, lahko več časa in energije namenite opravljanju svoje dejavnosti.

V podjetniškem svetu iščemo učinkovite načine za izboljšanje medsebojne komunikacije s strankami. Učenje poslovne angleščine je učinkovit način za izboljšanje komunikacijskih spretnosti in povezovanje s strankami in zaposlenimi, katerih prvi jezik morda ni isti. Ker se ljudje običajno globlje povežejo s tistimi, s katerimi se poistovetijo, skupna raba jezika pomaga ustvariti močnejše osebne odnose ter nenazadnje partnerstva in poslovne povezave s tujimi strankami.

Prevajanje ali morebiten napačen prevod določenih fraz ali stavčne strukture lahko povzroči veliko zmede. Poslovna angleščina namesto uporabe prevajalca ali prevajalskih storitev ustvarja priložnost za iskanje kontekstualnih povezav in oblikovanje globljega razumevanja stranke, njenega načina delovanja in komunikacije.

 

 

Učenje poslovne angleščine po edinstveni metodi Karnion

Učenje poslovne angleščine je lahko zelo učinkovito in nič kaj stresno, če se ga lotimo s pravimi metodami. V holističnem centru Karnion vam omogočamo bogato znanje na različnih strokovnih področjih po tako imenovani “superlearning” metodi. Ta edinstven način je kombinacija poslušanja vsebine v alfa stanju in individualnega pogovora s profesorjem. V primerjavi s klasičnim načinom učenja, potrebujete znatno manjše število učnih ur, saj si vsebine zapomnite kar 4x hitreje.

Ključnega pomena je predpriprava, s katero omogočimo možganom, da delujejo v alfa stanju. Dokazano je namreč, da možgani, ki delujejo na frekvenci med 8 in 12 Hz, z lahkoto sprejemajo nove informacije in bistveno pomagajo k boljši ustvarjalnosti. Zaradi 86 milijard živčnih celic, ki jih imamo v možganih, se v njih vedno odvija neka vrsta električne aktivnosti, v različnih delih dneva pa prevladujejo različni valovi.
Ko se na primer zjutraj zbudimo, možgani iz počasnega delta valovanja v času spanja preidejo v nizkofrekvenčno theta valovanje, ki deluje kot portal med sanjskim in budnim svetom. Sledijo “budni” valovi beta, ko se ukvarjamo z reševanjem problemov ali sprejemanjem odločitev in še hitrejši valovi gama, kadar smo polni adrenalina in energije ter hitimo z opravljanjem več nalog hkrati.

Pri delovni uspešnosti in usvajanju novih znanj pa so najbolj dragoceni možganski valovi alfa. To stanje si lahko predstavljamo kot nekakšno delovno hipnozo, v kateri smo srečni in sproščeni, tako da se lahko popolnoma posvetimo samo eni stvari. In tečaj poslovne angleščine v našem holističnem centru poteka prav na takšen način.

tečaj poslovne angleščine

 

Poslovna angleščina omogoča “coaching” v mednarodnem jeziku

Poslovna angleščina vam pomaga najti vašo pravo vizijo ter jo uskladiti z vašimi temeljnimi vrednotami in namenom. Pri širjenju dejavnosti in iskanju novih priložnosti na domačih tleh se verjetno vsak trudi po najboljših močeh, vendar komunikacija poteka večinoma slovenščini. Kadar pa sodelujete s partnerji iz tujine, lahko pomanjkljivo znanje tujega jezika pomeni izgubljene priložnosti.

Naši programi razvijajo celostnost posameznika z razvojem čustvene, osebnostne in duhovne inteligence. Različni tečaji tujih jezikov in jezik odgovornosti – dialogika in specialistični študij psihodinamike, so načini, s katerimi lahko pri nas dosežete svojo celostnost. Vodilnim delavcem nudimo osebno podporo in individualno svetovanje pri vodenju, širimo kulturo omikanega dialoga in krepimo vašo samozavest, ustvarjalnost in inovativnost.

Ne samo učenje poslovne angleščine, ampak predvsem celostna obravnava, vam bo pomagala pri učinkovitejšem delu in izkoriščanju kariernih priložnosti. Tudi če imate dobro osnovno raven znanja, vam bo poslovna angleščina pomagala pridobiti širši strokovni besedni zaklad in vzpostavila trdne odnose s sodelavci in strankami.

Zato vas vabimo v Holistični center razvoja osebne uspešnosti Karnion, kjer vam nudimo popolno podporo in znanje, da boste izkoristili vse svoje potenciale, v kratkem času pridobili maksimalno količino novih veščin, dvignili svoj nivo zavesti in naredili nekaj zase, s tem pa postali še bolj uspešni v podjetniškem svetu kot tudi v zasebnem življenju.

Deli na družabnih omrežjih: