Tečaj poslovne španščine je odlična karierna priložnost

poslovna angleščina
Poslovna angleščina olajša podjetniško sporazumevanje v svetu
29. 8. 2023
tečaj angleščine - Peter Prevc
Intenzivni tečaj angleščine z metodo Superlearning Karnion
29. 8. 2023

Tečaj poslovne španščine je odlična karierna priložnost

tečaj poslovne španščine

Tečaj poslovne španščine po naši znanstveno podprti metodi superučenja, Superlearning Karnion, vam prinese dve ključni prednosti: rekordno kratek čas učenja in zelo poglobljeno znanje, ki se vam vtisne globoko v spomin in ga zato ne pozabljate tako hitro kot znanje, pridobljeno po konvencionalnih metodah učenja.

V naši metodi učenja so združeni inovativni pristopi, ki edinstveno vplivajo ne le na vaše boljše dojemanje učenja, ampak na celotno telo in izboljšajo vaše telesno in duševno počutje. Poslovna španščina se poleg tega pri nas izvaja po programu, povsem prilagojenem vsakemu slušatelju posebej, tako da pridobite znanje res s tistega področja, ki ga najbolj potrebujete. Tako ste popolnoma opremljeni za vse izzive, ki jih bo od vas zahteval posel.

Če se želite pobližje seznaniti s tem, kako poteka pri nas tečaj španščine, Ljubljana pa vam je na dosegu rok, se prijavite na brezplačno predstavitev naših programov in se prepričajte o vseh prednostih našega celovitega pristopa k učenju jezikov.

 

Odločitev za tečaj poslovne španščine je lahko življenjska priložnost

Ta romanski jezik ima v svetu veliko težo, je zelo razširjen in sooblikuje svetovno gospodarsko dinamiko. Ne govori se le v Španiji, ampak je uradni jezik v večini latinskoameriških držav in tudi v ZDA ga kot prvi jezik govori okoli 37 milijonov ljudi ter je s tem po razširjenosti takoj za angleščino.

Prvi jezik je za okoli 486 milijonov ljudi, kar je 7,5 odstotka svetovne populacije, več naravnih govorcev nekega jezika je najti le na Kitajskem. S tako uveljavljenostjo tega jezika v svetu je obvladanje poslovne španščine močna odskočna deska za gradnjo uspešne kariere in odpiranje novih poslovnih priložnosti.

Svet postaja vse bolj povezan in gospodarstvo išče nove poti in možnosti, pri tem pa želijo številna podjetja svoje delovanje dvigniti na višjo raven in se približati trgu tudi s ponudbo svoje vsebine v različnih jezikih. Med desetimi jeziki, po katerih v svetu ekonomije vlada največje povpraševanje, je poslovna španščina kar na tretjem mestu. Zato se boste s potrebo po znanju tega jezika srečali v veliko poklicih, na splošno pa je na konkurenčnem trgu dela povpraševanje po tistih, ki obvladajo čim več tujih jezikov, vedno večje.

Ker veliko delovnih mest zahteva komunikacijo v tem jeziku, z njegovim znanjem izboljšate svoje storitve in ste za delodajalca nepogrešljivi. Ustvarite si torej konkurenčno prednost in si odprite čim več novih priložnosti za karierni uspeh. Z vpisom v naš tečaj španščine, Ljubljana, doživite edinstveno izkušnjo, ki vam spremeni življenje. Tečaj poslovne španščine je zastavljen po inovativni in povsem individualizirani metodi.

poslovna španščina

 

Prihranite veliko časa in pridobite znanje poslovne španščine, ki se usidra v spomin

Čas postaja vedno bolj cenjena dobrina, zato je še toliko bolj dragoceno, da z vpisom na naš tečaj poslovne španščine prihranite ogromno časa, saj so naši tečaji ob navdušujočih rezultatih kar 4-krat krajši čas od standardnih tečajev. To je velikanska prednost, a to še ni vse, poleg učenja v vsakem slušatelju še spodbujamo razvoj njegove celostnosti in potencialov ter ga razbremenimo stresa.

Vse to omogoča napredna metoda superučenja v alfa stanju, ki jo izvajamo kot edini holistični center v Sloveniji. Uspešnost te metode potrjujejo pozitivni odzivi naših slušateljev, navdušenih nad povsem edinstvenim pristopom in metodo, pri kateri pridobijo poglobljeno znanje jezika in višjo raven telesnega in duševnega počutja.

Gre za metodo, ki jo je razvil psihiater Georgi Lozanov pred okoli 60 leti, da pa je uspešna, je dokazal s svojim poskusom, pri katerem so se njegovi prostovoljci naučili vsak dan 1500 novih besed. V našem centru smo tej njegovi metodi dodali še napredno tehnologijo, in sicer možganski spodbujevalnik z rumeno svetlobo, vse skupaj pa pozitivno deluje na celotno telo in psiho, tako da pri učenju jezikov dosegamo optimalne učinke na vseh ravneh.

Alfa stanje je posebno stanje delovanja možganov, ko ste hkrati umirjeni in pozorni – takšno stanje pa je za sprejemanje novih vsebin in hitrega ter dobrega pomnjenja idealno. Možganski spodbujevalnik z rumeno svetlobo pa aktivira dolgoročni spomin, kar je zelo pomembno, saj se vam bo poslovna španščina usidrala globoko v spomin in vam bo znanje ostalo precej dlje, tudi če ga ne boste veliko nadgrajevali.

Pri tem pa boste tudi zmožni sprejemati precej večje količine informacij. Izboljša pa se ne le zmožnost pomnjenja (za okoli 20 %), ampak naša holistična metoda poskrbi za temeljito čiščenje telesa in duha od stresa, sovražnika zdravja v sodobnem življenju.

 

Kako poteka tečaj poslovne španščine?

Naj vam predstavimo, kakšen je naš pristop in način dela, potem ko se vpišete na naš tečaj španščine (Ljubljana). Če niste popolni začetniki, vas bomo najprej brezplačno testirali iz znanja jezika od nivojev A1 do C2, nato pa pripravili za vas popolnoma individualiziran program.

Glede časovnih terminov smo prilagodljivi, vendar je pri naši metodi superučenja pomembno, da znanje pridobivate vsak dan v daljšem časovnem sklopu – najmanj po 4 ure, še bolje pa je več. Že takoj na začetku bo osvajanje znanja usmerjeno v vsebine za obvladanje znanja poslovne španščine.

Priporočljivo je, da opravite 40-urni tečaj poslovne španščine, lahko pa se dogovorimo za izvedbo tečaja španščine Ljubljana, ob vikendih ali med delovnim tednom.

tečaj španščine Ljubljana

Deli na družabnih omrežjih: