Intenzivni tečaj angleščine z metodo Superlearning Karnion

tečaj poslovne španščine
Tečaj poslovne španščine je odlična karierna priložnost
29. 8. 2023
Tečaj tujih jezikov
Je tuj jezik še vedno ena izmed najpomembnejših kompetenc zaposlenih?
22. 9. 2023

Intenzivni tečaj angleščine z metodo Superlearning Karnion

tečaj angleščine - Peter Prevc

Peter Prevc

Intenzivni tečaj angleščine poteka po priznani metodi kombinacije individualnega pogovora s profesorjem ter poslušanja v alfa stanju. Za dobro znanje angleškega jezika ni dovolj le pogovor, poglavitno je tudi poslušanje. Angleščina sodi med staro germanske jezike, na katerega so med drugimi vplivale latinščina, francoščina in flamščina. Je prevladujoči jezik Združenega kraljestva, Avstralije, Nove Zelandije, Kanade, ZDA in Irske ter eden izmed uradnih jezikov Indije, Singapurja, Filipinov, Nigerije ter Južne Afrike.

Njen vpliv se je z oglaševanjem, pop kulturo, glasbo, filmi in televizijskimi oddajami razširil po vsem svetu. Ocenjujejo, da jo danes kot prvi ali sekundarni jezik govori približno tretjina svetovnega prebivalstva. Zato je priznana kot svetovni jezik in vodilni na številnih področjih, vključno z ekonomijo, znanostjo, letalstvom, visokim šolstvom, turizmom in mednarodno diplomacijo. Čeprav je dandanes bolj priznana po prevladi v medijih, je jezik, v katerem so bila skozi stoletja napisana najpomembnejša literarna dela. Med drugim dela Shakespearja, Jane Austen, Charlesa Dickensa, Oscarja Wilda in mnogih drugih.

Individualni tečaj angleščine cenik katerega je nadvse ugoden, je na voljo vsem, ki si želite mednarodne komunikacije. Se sprašujete, kako se intenzivni jezikovni tečaj angleščine razlikuje od drugih? Klasično učenje od popolnega začetnika do nivoja splošne gimnazijske mature (B2) predvideva 800 šolskih ur, superlearning metoda pa le 200. Torej se lahko jezika po metodi Superlearning Karnion naučite kar 4x hitreje.

 

Kakšne prednosti prinaša jezikovni tečaj angleščine?

Individualni tečaj angleščine, cenik katerega je odvisen od izbranega tečaja, je nadvse pomembna naložba v življenju. To je jezik, ki odpira vrata v svet. Tako realnega kot virtualnega. Je jezik interneta, ki ga vsakodnevno uporablja približno 5 milijard ljudi, kar 52 % najbolj obiskanih spletnih mest pa je ravno v angleščini.

Poleg tega, da dopušča preprostejši dostop do informacij, pripomore še pri vzpostavljanju poslovnih stikov ter raziskovanju novih krajev in kultur. Intenzivni tečaj angleščine bo izboljšal vaše analitične in kognitivne sposobnosti. Raziskovalci v Švici so v letu 2012 namreč dokazali, da učenje novega jezika spremeni možgansko strukturo. Ob tem pa še vpliva na dele možganov, odgovorne za zavestno razmišljanje in spomin.

To pomeni, da dolgoročno govorjenje drugega tujega jezika vzdržuje možgane zdrave in močne, spodbuja spominske sposobnosti ter ohranja koncentracijo. Kljub temu da je dragocen jezik in ustvarja prenekatere priložnosti, je učenje dolgotrajno ter zahtevno.

Pogostokrat se zgodi, da med klasičnimi tečaji učenci obupajo, še preden bi učinkovito komunicirali. Jezikovni tečaj angleščine po metodi superučenja (superlearning) poteka individualno, strnjeno po najmanj 4 ali 8 šolskih ur dnevno, izbrati pa je mogoče tudi krajšo 20-urno različico.

individualni tečaj angleščine

 

Intenzivni tečaj angleščine v alfa stanju ob rumeni svetlobi

Jezikovni tečaj angleščine v edinem holističnem centru razvoja osebne uspešnosti v Sloveniji poteka kar 4x hitreje. Vse od leta 1991 uporabljamo tehnologijo možganskega spodbujevalnika z rumeno svetlobo skupaj z metodo dr. Lozanova učenja tujega jezika v alfa stanju.

Že stari Egipčani so prakticirali kromoterapijo oziroma terapijo z barvami. Rumena svetloba močno vpliva na človeško fiziologijo, saj spodbuja koncentracijo, ohranja budnost in izraža optimizem. Izpostavljenost rumeni svetlobi zvišuje krvni tlak, vpliva na dihalne organe ter pripomore pri zdravljenju psihonevroz.

Svetla, prijetna in poživljajoča barva daje energijo, navdihuje ter spodbuja hipofizo, majhno žlezo v vdolbini lobanjskega dna. Rumeni svetlobni valovi vplivajo na energijo v mišicah, spodbujajo prečiščevanje in zdravje celotnega telesa.

Individualni tečaj angleščine (cenik dostopen na spletu) pri učenju uporablja rumeno svetlobo zato, ker je skupaj s pravilnim dihanjem najkrajša pot do alfa stanja. Možgani so živahno središče električne dejavnosti, za katero poskrbijo nevroni. Ko skupina nevronov pošlje električni signal drugi skupini, nastanejo možganski valovi. Obstaja 5 osnovnih vrst možganskih valov, ki segajo od počasnih do hitrih in se merijo s frekvenco ciklov na sekundo ali hertz (Hz). Delta, Theta, Alfa, Beta in Gama.

Intenzivni tečaj angleščine poteka v alfa stanju zato, ker so tedaj možgani sproščeni. V tem stanju se možgani odzivajo na dejavnosti, kot sta počitek in meditacija, ter ob tem zmanjšujejo ravni stresa. Zmanjšane ravni stresa pa skupaj z rumeno svetlobo aktivirajo dolgoročni spomin.

jezikovni tečaj angleščine

 

Individualni tečaj angleščine – Cenik in njegov potek

Intenzivni tečaj angleščine po metodi Superlearning Karnion predstavlja najnovejšo obliko učenja. Učenci se lahko predavanj udeležijo po želji, a največkrat se odločijo za 10 delovnih dni po 4 šolske ure ali 5 delovnih dni po 8 šolskih ur dnevno. Na voljo so še 3 delovni dnevi v enem tednu in 2 delovna dni v naslednjem tednu, prav tako po 8 ur dnevno ali vikend programi, kjer je celoten program 40 ur zaključen v dveh dneh.

Individualni tečaj angleščine (cenik lahko pridobite s povpraševanjem) se začne z brezplačnim testiranjem na vseh področjih jezika od A1 do C2. Ta poteka v skladu z evropskimi merili znanja pisanja, branja, razumevanja in govorjenja. Določitev stopnje nam bo omogočila pripravo personaliziranega programa. Ta bo namenjen le vam in vašim sposobnostim. To pomeni, da v kolikor se pojavijo napake na osnovnem nivoju, a se dobro sporazumevate, bomo zgolj popravili napake ter nadaljevali na višjem nivoju.

To vam zagotavlja učinkovitejše in preprostejše učenje, ki vam ga jezikovni tečaj angleščine, izvajan po določenem učbeniku ali programu, ne bi mogel zagotoviti. Cene se razlikujejo glede na že obstoječe znanje ter izbran tečaj. Na voljo so namreč tečaji: za začetnike, poslovne angleščine in coachinga, priprava na izpit ter tečaji za otroke.

Deli na družabnih omrežjih: