Učenje strokovne angleščine še nikoli ni bilo hitrejše

KAJ IMAJO SKUPNEGA ALFA STANJE, UČENJE IN VRHUNSKI ŠPORT?
24. 4. 2024
tecaj-anglescine-za-otroke
Angleščina za otroke na sproščen in zabaven način
31. 5. 2024

Učenje strokovne angleščine še nikoli ni bilo hitrejše

poslovna angleščina

Učenje strokovne angleščine je ključ do vašega uspeha na vseh področjih. Ko se naučite osnov morate za uspešno rabo v delovnem okolju vsekakor obvladati specifično besedišče in terminologijo, ki se uporablja v vašem področju dela. Vsekakor lahko berete strokovne članke, sodelujete v strokovnih seminarjih, a najintenzivneje boste znanje prejeli, če se učenja strokovne angleščine lotite s pomočjo profesionalcev. To vam nudimo v holističnem centru razvoja osebne uspešnosti Karnion. Ponašamo pa se s posebnostjo in sicer vam nudimo že kar 31 let dobro znano in visoko cenjeno metodo učenja strokovne angleščine, ki obsega kombinacijo poslušanja v alfa stanju in individualnega pogovora s profesorjem. Besedišče si boste tako zapomnili kar 4 krat hitreje.

učenje strokovne angleščine

 

Katere prednosti prinaša učenje strokovne angleščine s pomočjo učitelja?

Vaja in kontinuirano učenje strokovne angleščine vam bosta prinesla visok nivo znanja strokovne angleščine. Če to opravljate sami pa je lahko proces izredno dolgotrajen. Učinkovitejše je, da investirate in se učite s pomočjo jezikovne šole, ki ima priznano zgodovino in seveda tudi zadovoljne stranke. Angleščina je vsekakor najbolj uporaben jezik na svetu, kar 60 držav jo priznava kot uradni jezik. Govori jo 1,5 bilijonov ljudi. Njeno znanje vam ne bo prišlo prav samo na poslovni ravni pač pa tudi v primeru potovanj, sklepanj prijateljstev, pomoči tujcem itd. Za delodajalca boste vsekakor izredno privlačni v primerjavi z ostalimi, ki jezika ne obvladajo. Prav tako vam omogoča učenje strokovne angleščine dostop do prebiranja tujih raziskav in tuje literature ter s tem prejem novega znanja. Svetovno znana literatura je prav tako zapisana v tem jeziku. Vaš delodajalec bo prav tako vesel, ker boste lahko odšli na izobraževanje v tujino in domov prinesli novo znanje kot tudi nove povezave z drugimi podjetji.

Napačno je mišljenje, da je za znanje dovolj le konverzacija. Pomembno je tudi poslušanje. Zato smo v naši jezikovni šoli tako uspešni. Specializirali smo se na posameznih popularnih področjih poslovnega jezika npr. pravo, finance, strojništvo, medicina, računalništvo, logistika, gradbeništvo ipd. Najprej boste opravili ure poslušanja nato pa boste prepuščeni konverzaciji z našimi profesionalnimi učitelji. Ure so popolnoma individualizirane in prilagojene vašemu predhodnemu znanju, kar predstavlja veliko prednost pri učenju strokovne angleščine. Na napake boste nemudoma obveščeni po koncu govorjenja, kar pri samostojnem učenju ni vedno mogoče takoj opaziti. Prav tako imamo na voljo naravne govorce, ki so še posebej pozorni na pravilno tonacijo besed. Z njihovo pomočjo se vam ne bo opazilo, da niste naravni govorec jezika in se boste bolje zlili z okolico. Tečaj angleščine je intenziven, 40 urni trening se konča v roku 14 dni. Zato je tudi efekt govorjenja izredno visok. Pišite nam še danes in ponudili vam bomo prilagojen program samo za vas.

obnovitveni tečaj angleščine

 

Že poznate osnove in želite več? Izberite nadaljevalni tečaj angleščine

Verjetno se sprašujete zakaj bi se sploh odločili za nadaljevalni tečaj angleščine v jezikovni šoli. Razlogov je več. Na prvem mestu je zagotovo motivacija. Pri obisku nadaljevalnega tečaja angleščine boste prejeli spodbudo, da svoje znanje razširite. Prav tako boste za napredek pohvaljeni. Prav tako nimate možnosti izhoda, saj bodo vaši možgani prisiljeni k razmišljanju in s tem tudi pomnjenju novih besed. Za svoj napredek boste prejeli poročilo in s tem zvišali svojo samozavest. Konec koncev boste videli, učenje bo še kako zabavno. Dobra stvar naše šole je, da imamo res visoko izobražene profesorje z izkušnjami, kot tudi naravne govorce.

Imamo obsežen material in odlično organizacijo učenja. Za vsakega udeleženca nadaljevalnega tečaja angleščine zastavimo svoje cilje. Zanašamo se na kvaliteto. Ali ste vedeli, da klasični tečaji angleščine od popolnega začetnika do nivoja B2 predvidevajo 800 ur? Nam osebno je to veliko preveč, zato smo razvili personalizirano metodo Superlearning Karnion, ki vas do takšnega znanja povede v 200 urah oz. če se odločite za res intenzivno različico boste do nivoja B2 prišli v pičlih 5 tednih. Nadaljevalni tečaj angleščine zato pri nas izbere mnogo strank. Proces je krajši, a efektiven.

nadaljevalni tečaj angleščine

 

Ste se nekoč učili angleščino? Izberite obnovitveni tečaj angleščine

Obnovitveni tečaj angleščine bo v naši šoli prinesel visoke uspehe. Učili se boste najprej kot otrok do 6. leta starosti, ki se jezika uči s poslušanjem svojih staršev. Ugotovljeno je namreč, da samo s konverzacijo jezika ne moremo usvojiti. Zato v našem učnem procesu ta dva procesa delujeta izmenično. Vsega skupaj na termin imate 4 šolske ure. Računamo namreč na akumulacijski efekt, ki naučeno znanje še podkrepi. Poslušate v alfa stanju s pomočjo rumene svetlobe, ki v telesu deluje antistresno.

Velik poudarek pri naših tečajih dajemo na antistresnem delovanju. Zato pri samem učenju uporabljamo tudi bioresonanco in terapijo s kisikom ipd. Tako smo ravni stresa zmanjšali za kar 60 %. S tem boste na obnovitvenem tečaju angleščine kar zažareli in si želeli naučiti še več. Obnovitveni tečaj angleščine pa je tudi izredno dobra vaja za vaš spomin. Ta nam s starostjo prične pešati, z obnovitvenim tečajem angleščine ga lahko izboljšate tudi za 20 %. Odločite se za enega izmed naših tečajev še danes.

Deli na družabnih omrežjih: