Alfa počivalnik
30. 11. 2017
Za boljši jutri razmišljajmo in delujmo sinhrono – pozitivno
23. 2. 2018

VIKEND PAKET V KARNIONU ZA SAMOZAVESTEN NASTOP V PONEDELJEK

Karnion vikend učenje

Karnion vikend učenje

 

Karnion sicer slovi po svoji hitrosti, a v današnjem času in zahtevnosti kupcev ni dovolj zgolj hitrost, temveč tudi dosegljivost storitve. S tem se naši udeleženci počutijo varne, z zaupanjem, da bodo našli pomoč tudi, če bodo prosili zanjo praktično z danes na jutri.

 

24-URNI SERVIS

24-urni servis v praksi pomeni, da nudimo popolnoma individualno pripravo materiala kot učnega gradiva tako novim udeležencem kot seveda našim zvestim učencem. Iz prakse je razvidno, da tovrstne krajše oblike vlijejo novo samozavest v njihovo znanje tujega jezika in jih hkrati dobro vsebinsko pripravijo na morebitni pomemben poslovni sestanek ali test v šoli.

 

PRIMERA IZ PRAKSE

V petek zjutraj ste prejeli mail, da vas pomembna mednarodna korporacija v ponedeljek vabi na predstavitev vašega produkta. Zanj ste ravnokar izvedeli od drugega poslovnega partnerja. Za trenutek ste popolnoma navdušeni, a že v drugem vas popade strah, kako boste zadevo izpeljali. Kljub temu da ste v slovenščini odličen govorec in da vendarle tudi vaša angleščina ni tako šibka, pa se ob povečanem stresu vaš nivo govorjenja tujega jezika nehote nekoliko zniža.

Tako je vaš naslednji korak, da si rezervirate vikend v Karnionu in čim prej pošljete gradivo, da vam ga lahko do sobote zjutraj pripravimo kot učno gradivo. V dnevu ali dveh boste tako bistveno izboljšali svoj govor, hkrati pa tudi nastop in s tem prepričljivost v kakovost izdelka pred svojimi bodočimi kupci.

 

Anže Podlogar Karnion vikend paket

Anže Podlogar, mladinski svetovni prvak v jadranju na pripravi za sprejemne izpite univerze Yale.

UPORABITE VSE SVOJE POTENCIALE

Superlearning metoda, sploh če ste jo že doživeli, vam omogoča poleg treninga vsebine in nastopa hkrati še sprostitev, ta pa je za uspeh prodaje nujno potrebna. Alfa in theta stanje zavesti vam omogočata povečanje intuicije in izrabo vaših nezavednih čutov mnogo bolj kot vam to omogoča beta stanje zavesti, torej tisto, ki ga imamo tekom dneva. Na ta način boste na sestanek odšli mirnejši in z zavedanjem, kaj točno želite povedati ter kakšen je vaš cilj.

 

NOTRANJA MOTIVACIJA S PRAVO VSEBINO JE AVTOCESTA DO ZNANJA TUJEGA JEZIKA

Zakaj je tako zelo pomembno, da se učimo tisto, kar v realnem življenju uporabljamo? Ker naša podzavest deluje vedno močneje in si besede, stavke in način, ki ga bomo nujno potrebovali, že čez dva dni bistveno bolje zapomnimo, še posebno, če jih slišimo v možganskem delovanju pod 12 Hz.

 

Ne bodite torej v skrbeh, če vam nenadno ponudijo življenjsko priložnost, ker jo preprosto ne smete izpustiti zgolj zaradi neznanja tujega jezika ali zgolj pomanjkanja uporabe in s tem ne-samozavesti na tem področju. Včasih je dovolj že le nekaj ur, da jo pridobite – seveda s pravo metodo, ki podpre vse vaše potenciale.

 

Deli na družabnih omrežjih: