Stanje izgorelosti
PREVENTIVA PROTI IZGORELOSTI
6. 10. 2017
Karnion vikend učenje
VIKEND PAKET V KARNIONU ZA SAMOZAVESTEN NASTOP V PONEDELJEK
5. 2. 2018

Alfa počivalnik

Da bi na hiter in učinkovit način svoj organizem očistili stresa (kortizola in adrenalina) ni nujno, da obiščete spa center ali ročno masažo. Za topljenje stresnih hormonov je to bistveno počasnejši proces, kot ga lahko doživite v Karnionu.

Ena od najsodobnejših tehnologij sproščanja, ki je januarja 2006 na Evropskem spa sejmu v Monaku prejela prvo nagrado, je zagotovo Alfa počivalnik, ki smo ga v Karnionu zaradi njegove oblike in barve poimenovali »delfinček«. Ima edinstven energijski učinek na telo in um. Vodi do stanja globoke sproščenosti (možgansko delovanje: 8-12 Hertzev) in olajša nakopičeno napetost ter izboljša notranje ravnotežje. Hkrati vzpodbuja mentalno zdravje in preprečuje izčrpanost uma, topi stres, budi in povečuje kreativnost, dvigne nivo čutnega zaznavanja ter sprosti novo duhovno energijo.

Tok dihanja zaziblje Alfa počivalnik v gibanje. Tridimenzionalne vibracije in zvočni oblaki masirajo telo. Snopi svetlobe in toplote sprostijo psihično in fizično napetost. Sinergijski učinki oblike, barv in svetlobe v povezavi z zvokom, vibracijami in toploto samo v nekaj minutah popeljejo v stanje globoke alfa zavesti.

Alfa počivalnik je razvil umetnik in znanstvenik z imenom sha, ki je več let preučeval vpliv zvoka na človeški organizem. Rezultati njegovih raziskav kažejo, da kombiniranje različnih čutnih zaznav poveča intenzivnost sprostitve. Skozi veččutno kombinacijo zvoka, vibracij, svetlobe in toplote Alfa počivalnik prežene notranjo napetost in poveča tako telesni kot umski potencial ter razkrije skrite umske sposobnosti. Na tem “notranjem potovanju” doživite neviden svet duhovne energije.

Alfa počivalnik odpre vrata v nove dimenzije notranjih izkušenj in nas popelje v stanje najgloblje sproščenosti in duhovne čistosti – alfa stanje. Ni naključje, da je oblikovan po vzoru beneške gondole. Alfa počivalnik prenese svoje goste v neraziskane duhovne horizonte.

Alfa počivalnik si lahko privoščite kot samostojno razvajanje ali pa kot del antistresnega programa, ki poskrbi za globinsko sproščanje na najbolj sodoben in nevsiljiv način ter pomaga očistiti največ stresa iz organizma (za vsaj 70%).

 

Zakaj bi se odločili za KARNIONOV antistresni program?

  • Ker ne zahteva vašega miselnega angažmaja, ampak se zgolj prepustite našim sodobnim tehnikam in tehnologiji
  • Ker se boste naučili, kako se hitro sprostiti po napornem dnevu
  • Ker boste hitro zmanjšali koncentracijo kortizola v organizmu in hkrati povečali vsebnost serotonina in endorfinov, ki so ključni, da boste imeli pozitivno energijo in bili uspešni na delovnem mestu
  • Ker boste preprosto – UŽIVALI in hkrati imeli konkretne REZULTATE
Deli na družabnih omrežjih: