Poslušanje
Uspeti s poslušanjem
21. 9. 2021
Individualni tečaj italijanščine
SINHRONIZACIJA MOŽGANSKIH POLOBEL IN UČENJE TUJEGA JEZIKA
23. 11. 2021

VRHUNSKI ANTISTRESNI/ REHABILITACIJSKI PROGRAM v KARNIONU

Nemški jezik - učenje

Da boste na hiter in učinkovit način svoj organizem očistili stresa ( kortizola in adrenalina) ali se rehabilitirali po poškodbah ali drugih boleznih ni vedno nujno, da obiščete spa center ali ročno masažo. Še več, za topljenje stresnih hormonov je to bistveno počasnejši proces, kot ga lahko doživite v Karnionu.

Poleg enkratnega antistresnega tretmaja, ki teče skupaj s superlearningom ( 20 šolskih ur) in ki vam očisti največ stresa iz organizma ( za vsaj 70%), lahko doživite zgolj sproščanje na najbolj sodoben in nevsiljen način ali v kombinaciji s poudarkom na treningu spomina in možganske aktivnosti.

 

Zakaj bi se odločili za KARNIONOV antistresno/ rehabilitacijski  program?

  • Ker ne zahteva vašega miselnega angažmaja, ampak se zgolj prepustite našim sodobnim tehnikam in tehnologiji;
  • Ker se boste naučili, kako se hitro sprostiti po napornem dnevu;
  • Ker boste hitro zmanjšali koncentracijo kortizola v organizmu in hkrati povečali vsebnost serotonina in endorfinih hormonov, ki so ključni, da boste imeli pozitivno energijo in bili uspešni na delovnem mestu;
  • Ker boste preprosto- UŽIVALI in hkrati imeli konkretne REZULTATE.
  • Ker bodo vaši možgani delovali bolj celostno in se na nevsiljen način aktivirali z rumeno svetlobo v možganskem spodbujevalniku.
  • Ker boste s kisikovo kuro po dr. Ardenu nahranili vaš organizem in s tem dodatno izboljšali spominsko kapaciteto.

Alfa počivalnik – dotik večnosti, ima edinstven energijski učinek na telo in um

 

Program lahko izvajamo po posameznih urah, vendar je učinkovitejše, če v začetku izberete paket vsaj desetih ur skupaj, saj na ta način dosežemo maksimalne učinke.

Po naših 26 letnih izkušnjah je najoptimalnejša  kombinacija s superlearningom slovenskega ali tujega jezika- 40 šolskih ur, saj je jezik ena izmed najpomembnejših orodij in odlično vpliva na spominske kapacitete.

Možganski spodbujevalnik

Možganski spodbujevalnik vam bo z zdravilno rumeno svetlobo omogočil optimalno čiščenje stresnih hormonov.

Učinke terapij in superlearninga v Karnionu takole opisuje udeleženec g. Tomaž Vrbinc:

»Po tem, ko sem skoraj izgubil življenje zaradi anevrizme, sem po uspešni medicinski rehabilitaciji začel živeti na novem nivoju zavedanja: z več hvaležnosti, več notranjega miru ter z več prave ljubezni. S pravo ljubeznijo me je moja žena, ki je že poznala način delovanja Karniona, popeljala na rehabilitacijo spominske funkcije v Karnion na trening angleščine. Po 3 dneh, smo vsi sodelujoči jokali od ganjenosti, ker se mi je spomin skokovito izboljšal. To je bilo že lansko leto, letos pa sem pri njih pridobival mentalno kondicijo  pred izpitom za ponovno pridobitev vozniškega dovoljenja. Tudi tu sem bil s pomočjo njihove  najsodobnejše tehnologije in pristopa uspešen , spet lahko vozim avto, moja angleščina je na nivoju C1, sedaj načrtujem še trening nemščine. Moje poslanstvo je, da ljudem sporočim, da je vse možno in, da je dobro vztrajati na pozitivnih vidikih tudi v najhujših trenutkih.«

Deli na družabnih omrežjih: