Angleščina – jezik brez katerega v današnjih časih pač ne gre

Na poti od maternice do groba smo nenehni iskalci luči
31. 1. 2020
španščina
Španščina – do enakega znanja 4x hitreje kot po konvencionalni metodi
31. 1. 2020

Angleščina – jezik brez katerega v današnjih časih pač ne gre

Angleščina

Angleščina je jezik, s katerim se lahko sporazumevamo z ljudmi po vsem svetu. Potrebujemo ga tako v vsakdanjem življenju, kot v poslovnem svetu. Si predstavljate oditi na potovanje brez znanja angleškega jezika? Ali pa razširiti poslovanje svojega podjetja na tuje trge? Prav zato je učenje angleščine v današnjem svetu bistvenega pomena. Da pa bi bila komunikacija karseda gladka, je pomembno, da izberete kvaliteten tečaj.

 

Učenje angleščine po metodi Superlearning Karnion®

Poslovne angleščine in enostavnega vsakdanjega sporazumevanja se boste naučili le, če se boste učenja lotili na pravilen način. V našem centru se že 31 let poslužujemo metode Superlearning Karnion®, ki vključuje tako individualni pogovor s profesorjem, kot poslušanje v alfa stanju. Slednjega dosežemo s pomočjo možganskega spodbujevalnika z nihajočo rumeno svetlobo, ki zniža frekvence možganskega valovanja in vas hkrati ohranja v stanju pozornosti. Z istim namenom, da podpremo kognitivno funkcijo pomnjenja, uporabljamo biomagnetno resonančno polje na Schumannovi frekvenci in kisikovo kuro po Dr. Ardenu. Učenje angleščine je z omenjeno metodo zelo intenzivno, zato boste novo pridobljeno znanje kar vsrkavali.

Tečaj (poslovne) angleščine namreč poteka po 4 ali 8 šolskih ur dnevno, kar pomeni, da se konča v roku 5 ali 10 delovnih dni. V primerjavi z ostalimi metodami učenja angleščine je ta veliko boljša, saj v približno 200 šolskih urah pridobite toliko znanja, kot bi ga v šolskih klopeh pridobili v kar 1.074 šolskih urah. Prednost tovrstnega intenzivnega tečaja angleščine je tudi, da je popolnoma prilagojen vašemu dosedanjemu znanju. Pred pričetkom namreč testiramo vaše znanje na področju razumevanja, pisanja, branja in govorjenja angleščine. Tečaj nato prilagodimo glede na vaše rezultate. Če se nam zdi, da delate napake na osnovnem nivoju, te zakrpamo in učenje angleškega jezika nadaljujemo na višjem nivoju.

 

Tečaj poslovne angleščine

Bi radi svoje podjetje razširili na tuje trge, a se vam zdi, da vam primankuje besedišča poslovne angleščine? S tem problemom se sooča veliko podjetnikov, zato smo se v našem centru odločili, da vam priskočimo na pomoč. Naš tečaj poslovne angleščine ni zasnovan na splošno, kot je to značilno za marsikatero jezikovno šolo. Učenje angleščine je prilagojeno vam, saj vas učimo besedišča, ki ga potrebujete v sektorju, v katerem deluje vaše podjetje. Na tečaju poslovne angleščine se torej ne boste učili le splošne poslovne angleščine, temveč tudi besedišča, ki se ga uporablja npr. v pravu, strojništvu, elektro – tehniki, medicini, logistiki, financah, gradbeništvu, računalništvu itd. Namesto intenzivnega tečaja poslovne angleščine se lahko odločite tudi za coaching, ki je bolj namenjen tistim, ki vodijo večje ali manjše skupine ali pa si želijo osebnega oz. poslovnega napredka.

 

Zakaj na tečaj poslovne angleščine ravno k nam?

Zavedamo se, da je učenje angleščine marsikomu trn v peti, zato vam jo želimo predstaviti na najboljši način. Vsi naši tečaji, med drugim tudi tečaj poslovne angleščine, temeljijo na sproščenem alfa stanju ter čiščenju stresnih hormonov. Prav zato je učenje angleščine prijetnejše, nova znanja pa se vam hitreje zasidrajo v dolgoročni spomin. Prepričani smo, da je pri intenzivnem tečaju angleščine enako pomembna konverzacija kot samo poslušanje. Navsezadnje se tudi maternega jezika naučimo s poslušanjem svojih staršev in ljudi v naši okolici, kajne? Le na tak način si boste nove besede zares zapomnili in jih kasneje suvereno uporabljali.

 

Ostali tečaji angleščine

Seveda pa niso vsi naši tečaji hitrega učenja angleščine usmerjeni le v poslovno angleščino. Zelo popularna sta tudi: angleščina za začetnike ter angleščina za otroke. Pri nas lahko tečaj angleščine obiskujejo tudi otroci od 9 leta dalje, odrasli, ki so v angleščini še čisti začetniki in tisti, ki si želijo opraviti določen izpit. Seveda je učenje angleščine za začetnike in otroke prilagojeno tako, da lahko učenci osnove angleščine brez velikih naporov osvojijo čim prej. Zelo ponosni smo na vse naše učence, ki se po tečajih na potovanjih, v poslovnem svetu in v vsakdanjem življenju suvereno sporazumevajo. Njihovo življenje je tako veliko enostavneje, saj se lahko brez težav pogovorijo prav z vsakim. Na poslovnem področju so uspešnejši, njihova samozavest pa večja. Učenje angleščine v našem holističnem centru je zabavno, saj vam naši učitelji z veseljem prisluhnejo in predstavijo pravila na enostaven in razumljiv način. Tečaj (poslovne) angleščine tako ni naporen, rezultati pa so vidni v zelo kratkem času.

Deli na družabnih omrežjih: