Angleščina za otroke po metodi, zaradi katere bliskovito napredujejo v znanju

BODITE PONOSNI NA SVOJE ZNANJE! SREČNO 2024!
22. 12. 2023
nemščina za otroke
Nemščina za otroke po naši metodi Superučenja prinaša super rezultate
24. 1. 2024

Angleščina za otroke po metodi, zaradi katere bliskovito napredujejo v znanju

anglescina-za-otroke

Angleščina za otroke v našem holističnem centru poteka po inovativni metodi, pri kateri se otroci vsebin naučijo v rekordno hitrem času, poglobljeno in brez napora ter stresa, ki spremlja konvencionalno učenje, do katerega praviloma čutijo odpor. Otroci so zvedava bitja, in če v njih spodbudimo zanimanje, radovednost in navdušenje za pridobivanje novih znanj, z radostjo sprejemajo nove vsebine in raziskujejo.

Znano je, da se v zgodnji dobi lahko zelo hitro naučijo in osvojijo tuje jezike, zato je ta čas vredno izrabiti in otroku to znanje ponuditi. Naš tečaj angleščine za otroke v alfa stanju in ob pomoči rumene svetlobe je zanje naravna pot za učenje jezika in povsem spreminja dosedanji pogled na učenje tujih jezikov.

Interaktivno učenje tujega jezika pri nas pri nas je res dragocena naložba za prihodnost, saj jim odpira nove izkustvene poti za pridobivanje poglobljenega znanja, ki se bo ukoreninilo globoko v spomin in se bo z leti še nadgrajevalo in bogatilo.

anglescina-za-otroke po metodi superučenja

 

Z interaktivnim učenjem angleščine za otroke v alfa stanju sproščeno do znanja

Vsako učenje, ki ga ne sproži samodejna pobuda je stres, pri tem pa se telo zakrči in je napeto. V takšnem stanju se lahko otrok še tako trudi učiti, a bolj ko se trudi, težje postaja zanj obvladovanje snovi. V našem centru se zavedamo, kako pomembna je za telo in duha sprostitev, odmik od stresnih izkušenj, in da je to osnovni pogoj za uspešno učenje. Prav zato smo se odločili naše jezikovne tečaje zasnovati po edinstveni, znanstveno dokazani metodi učenja v alfa stanju in tako za naše najmlajše pripravili interaktivno učenje angleščine.

Alfa stanje je posebno stanje sproščenosti, v katerem so možgani še posebej dojemljivi za nove podatke in vsebine, zato se uspeh pri učenju dosega veliko hitreje, cela pot do doseganja znanja pa je zabavna in prijetna. Ob tem uporabljamo še rumeno svetlobo, ki ta učinek še pomnoži. Sprostitev pozitivno vpliva na otrokov celotni razvojni potencial in omogoča napredek in izboljšano sprejemanje snovi in uspeh pri učenju tudi na drugih področjih ter celovito deluje na njegov razvoj, zdravje in duhovno rast.

Prav to pa je tudi naš cilj – holistična, celovita podpora, ki je dragocena za otrokov razvoj na miselnem, čustvenem, duševnem, duhovnem in fizičnem področju. Naše izjemno uspešne metode interaktivnega učenja angleščine se tako ne omejujejo le na boljše dojemanje snovi, ampak vplivajo celostno na otrokovo bit in mu odpirajo vrata k uspehu na vseh področjih življenja in k samouresničevanju.

tecaj-anglescine-za-otroke

 

Počitnice so s tečajem angleščine za otroke zabavne in ustvarjalne

V času počitnic pripravljamo tečaj angleščine za otroke oziroma poletne šole za otroke, na katerih je poučevanje angleščine za otroke organizirano skupinsko ali individualno. Tako otroci zabavno, ustvarjalno in nadvse koristno preživljajo svoje proste dni.

Preden otroka vpišete, vam omogočamo, da se sami prepričate o tem, kako pozitivno deluje na vašega otroka naš sistem interaktivnega učenja angleščine in kako hitro otrok dosega uspehe. Vsem staršem zato podarjamo brezplačno uro v našem centru v Medvodah, da skupaj z otroki podoživite blagodejen vpliv naše učne metode v sproščujočem okolju. Nato se o nadaljnjem obiskovanju skupaj z otrokom odločite na podlagi lastne izkušnje.

Tako vam je lažje razumeti, zakaj se otroci bliskovito hitro naučijo tujega jezika, ob tem pa še ostrijo svojo sposobnost pozornosti in pomnjenja ter spoznajo vse koristi sproščanja. Če se sprašujete, od kod izvira ta neverjetno uspešni način učenja in zakaj dosega takšne učinke, naj povemo, da je plod dolgoletnega znanstvenega preučevanja.

interaktivno-ucenje-anglescine

Angleščina za otroke in drugi jezikovni tečaji pri nas potekajo po metodi superučenja oziroma Superlearning Karnion in temeljijo na raziskavah bolgarskega zdravnika, psihiatra in znanstvenika Georgija Lozanova, ki velja za očeta pospešenega učenja. Uvedel je učenje v alfa stanju in med drugim preučeval učinek klasične glasbe na možgane ter dokazal, da se ob poslušanju takšne glasbe otroci in odrasli snovi hitreje naučijo in si zapomnijo več informacij, kot če bi vsebino poslušali v tišini.

Vendar se možgani različno odzivajo na različne glasbene sloge, zato je za maksimalne učinke treba izbrati ravno prave skladbe iz zakladnice klasične glasbe. Posebej dobre učinke ima čudovita baročna glasba, ki jo ob procesu učenja predvajamo otrokom pri interaktivnem učenju angleščine.

 

Kako poteka tečaj angleščine za otroke po metodi superučenja, metodi Superlearning?

Največji učinek ima učenje angleščine za otroke po tej metodi, če se dogaja več ur skupaj in več dni zaporedoma, da se znanje akumulira. Odveč je skrb, da bo otroku 2-, 4- ali celo 8-urni program prenaporen, saj je zasnovan tako, da otroka sprosti in v njem spodbuja veselje do učenja.

Tečaj angleščina za otroke poteka ob rumeni svetlobi in ob poslušanju baročne glasbe je popolnoma sproščen, saj so njegovi možgani v alfa stanju, posluša predvajanje besedila v tujem jeziku. Nato poslušano skuša aktivno ubesediti ob pomoči učiteljice. Takšno oblika učenja je otrokom blizu, saj posnema naravno pot učenja maternega jezika: najprej so poslušali starše in druge, si zapomnili besede, nato pa so jih še sami ubesedili.

Tak način učenja je v pomoč tudi otrokom, ki imajo težave pri razvoju govora, kar nam dokazujejo hvaležna pisma staršev o tem, da so njihovi otroci po obisku naših programov pri tem precej napredovali.

tecaj-anglescine-za-otroke

 

Deli na družabnih omrežjih: