anglescina-za-otroke
Angleščina za otroke po metodi, zaradi katere bliskovito napredujejo v znanju
3. 1. 2024
Tuja delovna sila. Kaj pa slovenščina?
Tuja delovna sila. Kaj pa slovenščina?
22. 2. 2024

Nemščina za otroke po naši metodi Superučenja prinaša super rezultate

nemščina za otroke

Nemščina za otroke po naši znanstveno podprti metodi Superučenja v alfa stanju je za najmlajše ne le zelo koristna, ampak tudi zelo prijetna in dragocena izkušnja. Odpira jim nove svetove ter jim pokaže povsem drugačen način sprejemanja in pomnjenja nove snovi, ki prinaša odlične in hitre rezultate ter je zanje naraven in jim je zelo blizu.

Gre za učenje na temelju poslušanja in nato ponavljanja, kakor se otroci učijo maternega jezika od staršev. Tečaj nemščine za otroke bo tako po naši metodi učenja v alfa stanju potekal popolnoma drugače kot pridobivanje znanja uvajajo standardne oblike izobraževanja za mlade, rezultati pa bodo presenetili in osupnili tako najmlajše same kot starše. Nemščina za začetnike tako ni več problem, ampak ena sama zabava.

Pri učenju v alfa stanju učenci presežejo in obidejo vse učne omejitve, ki se jim postavljajo na pot, in uspehi tega učenja so zato neverjetni. Učenje nemščine za otroke pri nas je dolgoročna naložba v njihovo široko razgledanost, na kateri bodo resnično lahko gradili in razvijali svoje potenciale.

nemščina za otroke

 

Nemščina za otroke po naši metodi prinese velik razvojni presežek

Otroci so zelo odprti, radovedni in imajo izredno sposobnost učenja prav zato, ker so približno do 6. leta že naravno v alfa stanju. Zato jih ne gre podcenjevati, svoje potenciale lahko začnejo odkrivati in krepiti že v zgodnji dobi. Njihovo doživljanje je neposredno, na podlagi čutov in izkušenj, in znajo biti v sedanjem trenutku ter brez zavor sprejemati nova znanja.

Te njihove naravne danosti je treba spodbujati in razvijati ter jih pri njihovi zvedavosti podpreti, da se razvijejo v celovito in odprto osebnost ter presežejo vse omejitve. Prav pri tem jim pomagamo in jih spodbujamo v našem holističnem centru, zato ne napredujejo izvrstno le pri našem individualno zastavljenem tečaju nemščine za otroke, ampak pri njihovem celovitem razvoju. Učenje nemščine za otroke tako poleg odličnega znanja jezika prinese tudi veščine, ki so potrebne za uspešno in srečno življenje.

 

Kako poteka tečaj nemščine za otroke v našem holističnem centru?

Za naše najmlajše udeležence tečajev tujega jezika smo pripravili poletno šolo, da bi ti kar najkoristneje in najprijetneje izrabili čas počitnic. Ker pa morda vsi starši ne poznate učenja jezika v alfa stanju in s prijetno rumeno svetlobo po metodi superučenja oziroma Superlearning, vas vabimo, da pred vpisom vašega nadobudneža na tečaj nemščine za otroke pri nas skupaj z njim preizkusite in podoživite celoten proces učenja v našem centru v Verjah pri Medvodah.

Zagotovo boste navdušeni tako vi kot vaš otrok. Posvetimo se namreč ne le vrhunskemu individualno zasnovanemu učenju nemščine za otroke, ampak tudi urjenju njihove pozornosti in pa sproščanju, ki je pravi balzam in ga potrebujejo tudi najmlajši. Učenje je tako skupek vrhunskih, znanstveno utemeljenih metod za najvišje dobro najmlajših. Najpomembneje je, da zbudimo v mladih zanimanje, veselje in radost do učenja jezika ter da se ob tem zabavajo.

Naš tečaj nemščine za otroke ponuja veliko več. Najprej se sprostijo ob baročni glasbi in poslušajo učno snov. Ker njihovo sprejemanje snovi v takšnem sproščenem alfa stanju ne ovirajo presojanje, zakrčenost in nezbranost, se vse kar poslušajo, neposredno prenese v dolgoročni spomin, kar pomeni, da to snov pomnijo zelo dolgo časa. To je tudi smisel in namen učenja nemščine za otroke – da jo dolgo pomnijo in nadgrajujejo. V nasprotju s tem se snov, kakor se je učijo v standardno zastavljenih učnih procesih, shrani v kratkoročni spomin.

Ob tem se snovi naučijo štirikrat hitreje kot na standardnih tečajih. Dodatna prednost je individualni pristop, saj se posvetimo vsakemu otroku posebej in se mu prilagajamo ter ga spodbujamo, da se po slišani snovi z učiteljico sproščeno pogovarja v tujem jeziku. Kako zanimivi in spodbudni so naši tečaji, pove že to, da otroci z veseljem sodelujejo pri 2- ali 4-urnem in celo 8-urnem programu nemščine za otroke več dni zaporedoma.

Pripeljete jih zjutraj in odpeljete glede na dolžino programa, pri tem pa naj svetujemo, da je daljši program učinkovitejši, ker se znanje akumulira. Po koncu tečaja boste prijetno presenečeni nad napredkom v znanju nemščine in tudi na vrsti drugih področij, med drugim se na splošno izboljšata govor in izražanje, s čimer ima danes veliko najmlajših težave.

tečaj nemščine za otroke

 

Učenje nemščine za otroke ima vrsto pozitivnih vplivov

Nemščina za otroke ni težaven jezik, to je morda predsodek nekaterih odraslih, saj je učenje nemščine za otroke lažje kot se zdi. Enako hitro se ga učijo kot vse druge jezike, pri tem pa jim to znanje prinaša veliko prednosti. Znanje jezikov je vedno velika prednost in odlična odskočna deska za prav vsakega mladega. Nemščina za otroke je tako dodana vrednost, ki jim odpira nove možnosti na celi paleti področij.

Mladim ponuja možnost branja v tem jeziku in uporabe strokovne literature, študij v tujini, večje možnosti zaposlitve, saj je v znanosti, glasbi, arhitekturi, na tehničnem področju, v pravu, pedagogiki in psihologiji nemški jezik eden najpomembnejših in eden od vodilnih. Pri nas lahko znanje vedno dopolnjujejo in nadgrajujejo, pri tem pa v rekordno kratkem času pridobijo znanje, ki ga bodo pomnili dolgo časa. Znanje nemščine tudi olajša učenje drugih germanskih jezikov. Tečaj nemščine za otroke po metodi Superlearning je trdna podlaga za napredek na vseh področjih, učenje nemščine za otroke pa zabavno.

Deli na družabnih omrežjih: