Začetni tečaj nemščine pri katerem hitro osvojite osnove nemščine

tecaj-anglescine-za-otroke
Angleščina za otroke na sproščen in zabaven način
31. 5. 2024

Začetni tečaj nemščine pri katerem hitro osvojite osnove nemščine

tečaj nemščine konverzacija

Začetni tečaj nemščine lahko traja različno število ur, odvisno od izvajalca in metode učenja, s katero pridobivamo znanje. Kar se tiče učinkovitosti med vsemi načini poučevanja zagotovo najbolj izstopa Superlearning metoda učenja tujih jezikov, ki jo izvajamo v našem holističnem centru razvoja osebne uspešnosti Karnion.

Gre za princip učenja, znan tudi kot sugestopedija, ki se med drugim uporablja tudi za intenzivno učenje jezika, zmanjševanje stresa ter spodbujanje dolgoročnega spomina. Metoda poudarja povezavo med umom in telesom ter pri tem uporablja različne metode in tehnike.

Če se vam zdi, da je nemščina v treh mesecih nedosegljiv cilj, se motite. Z inovativnim pristopom, s katerim najprej odpravimo stres in znižamo frekvence možganskega valovanja do tako imenovanega alfa stanja, postanete odprti za boljše in hitrejše sprejemanje informacij, intenzivno pomnjenje besed, povečata se samozavest in motivacija, zato se lažje osredotočite na ogromno količino novih podatkov.

Če primerjamo klasične načine poučevanja in Superlearning tečaj nemščine cena niti ni bistvena, saj so sodobni načini podajanja znanja veliko hitrejši, učinkovitejši in manj stresni.

 

Ali je sploh mogoče, da je nemščina v treh mesecih zadovoljivo usvojena?

Kljub temu, da gre za izjemno sistematičen jezik z jasno strukturo, se lahko pojavijo določene težave pri učenju. Nemščina je znana po sestavljanju dolgih besed, kar lahko pomeni še dodaten izziv. Zato je pomembno, da se začetni tečaj nemščine izvaja v prijetnem in sproščujočem okolju, kar lahko bistveno olajša učenje.

Nemški jezik pozna kompleksno sklanjanje samostalnikov, pridevnikov in zaimkov, kar lahko predstavlja oviro pri oblikovanju stavkov in razumevanju besedišča. Prav tako se lahko pojavijo težave pri izgovarjavi in razumevanju glagolov, saj nemščina pozna več načinov in časov. K sreči obstajajo učinkoviti načini, prilagojeni individualnim potrebam, ki vključujejo interakcijo z izkušenimi profesorji.

Naša Superlearning metoda se osredotoča na celostno učenje jezika, ki združuje najboljše pristope iz medicine in andragogike. S pomočjo aktivnega poslušanja v alfa stanju možganov, se podana vsebina prenaša neposredno v dolgoročni spomin, kar omogoča 4x hitrejše pomnjenje. Začetni tečaj nemščine poteka dokaj intenzivno, običajno po 4 ali 8 šolskih ur dnevno. Priporočljivo je, da se 40-urni trening konča v roku 14 dni, saj tako dosežemo maksimalni akumulacijski efekt pri govorjenju.

Tečaj nemščine cena katerega zajema tudi brezplačno testiranje na vseh področjih jezika od A1 do C2: razumevanje, pisanje, branje, govorjenje, bo pripravljen samo za vas. S testiranjem bomo namreč določili okvirno stopnjo znanja in na tej osnovi pripravili program. To pomeni, da bo nemščina v treh mesecih z našo metodo poučevanja usvojena do te mere, da boste uspešno komunicirali brez vsakršne zadrege.

začetni tečaj nemščine

 

Ko gre za tečaj nemščine cena ne sme biti edini kriterij

Ko gre za začetni tečaj nemščine, je poleg cene pomembno upoštevati tudi druge dejavnike, predvsem kakovost izobraževanja, izkušnje učiteljev, prilagojenost tečaja vašim potrebam ter dodatne storitve, ki jih ponuja izvajalec. Pri tem moramo omeniti, da se naš center že več kot 30 let poslužuje treninga tujih jezikov v alfa stanju po metodi Superlearning. Zase lahko rečemo, da smo v slovenskem prostoru izvajalci z največ izkušnjami in referencami na tem področju.

Če primerjamo cene klasičnega poučevanja in učenja jezika v alfa stanju, si upamo trditi, da so naše cene povsem konkurenčne. Upoštevati morate namreč, da je število ur, ki je potrebno za dosego enakega oziroma višjega nivoja znanja, v primerjavi z drugimi metodami poučevanja, pri nas kar 4x manjše. Potemtakem je tudi nemščina v treh mesecih povsem dosegljiv in realen cilj.

Naši profesorji z najmanj 7. stopnjo izobrazbe, so hkrati pedagogi z dolgoletnimi izkušnjami superučenja, nekateri med njimi pa tudi naravni govorci, kar je še posebej pomembno na specifičnih področjih. Ko se prijavite na tečaj nemščine cena zajema testiranje predhodnega znanja ter pripravo individualnih programov za določena področja, na katerih želite svoje veščine še posebej izpiliti.

Zato sodelujemo tudi s številnimi podjetji, podjetniki, športniki, gospodarstveniki, javnimi govorci in drugimi osebami, pri katerih je pomembno, na kakšen način se znajo sporazumevati in predstaviti v publiki.

nemščina v treh mesecih

 

Začetni tečaj nemščine, kaj pa potem?

Če se vam zdi, da je nemščina v treh mesecih premajhen izziv za vas in bi želeli svoje znanje še nadgraditi, ali pa se vam obeta kariera v kakšni od nemško govorečih držav, vam lahko pomagamo izpopolniti komunikacijske veščine do popolnosti.

Vzporedno z tečajem tujega jezika, vam omogočamo tudi antistresni program. Z uporabo tehnike z rumeno svetlobo namreč sproščamo več endorfinov in serotonina v svojem telesu. Pri tem se popolnoma naravno začnejo čistiti tudi stresni hormoni, kot sta adrenalin in kortizol. Zagotavljamo vam, da se boste s pomočjo medicinskih pripomočkov, kot so bioresonančna magnetna Vita life terapija, terapija s kisikom po dr. Ardenu in sproščanje na QRS Waverju, v 40-urnem treningu znebili vsaj 60% stresa.

Za vse dodatne informacije, kako in kje poteka tečaj nemščine cena ter možnosti dodatnih programov, so na voljo na naši spletni strani. Lahko nam lahko pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca, mi pa vam bomo na vaša vprašanja odgovorili v čim krajšem možnem času. Veselimo se sodelovanja.

Deli na družabnih omrežjih: